![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... art56art56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nurbanucum nasılsın canımmmm |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Sahi biz sevdiğimiz için ne yaptık? Sevgiyi alabilecek kadar ona hizmet edebiliyormuyuz? |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... işe gidiyorum geliyorum.eve kendimi dar atıyorum yorgunluktan.ama tatlı yogunluk tabi.emeğinin karşılığını maddi ve manevi alınca insan mutlu oluyor...s456 KPSS de daha bi düzen oturtamadım.forumdan bi öğretmen arkadaş plan yapmış,yardım etçek sağolsun... son zamanlarda ertelememenin çok önemli olduğunu anladım.iş hayatında bu daha da önem kazanıyo.erteledikçe insanın kafası onda takılı kalıyo.insan psikolojisinin iyi olmasının en büyük nedenlerinden biri de yapacağının en iyisini,ertelemeden yapmak.bunu şimdi çok daha iyi anlıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Şşşttt kalbin rahat dursun 07.07 tarihine kadar. Ya da koyver gitsin aşk nazlı bir şey kapına her zaman gelmez. :) |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Böyle söylersen (Allah korusun da) nurtopu gibi bir çekirdek inancın olmasın sonra :) Hem taşıyan var şekerim %90 karşındaki insana bağlı bişey ;) Anlayışlı olmak önemli iki taraf için de... Ya evli olanlar napsın şekerim, kocayı mı boşasın ayol? :D |
eee evli olanlar evlenmeden önce düşüncekti KPSS yi şekerim kahvesmiley zaten ben kaçtıkça üzerime geliyo kısmetler.çekim yasası değil itim yasına inanıyorum ben artık y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... cuma günü okula müfettişler geldi.sene başından beri derli topluydu masamın üzeri.bu cuma nasılsa hafta sonu gelmezler dedim,masanın üzerini biraz dağıttım.pat diye gelmesin mi adam ooo67hadi iraz bakalııııııım.....biraz panik yaptım ama hemen geçti.çok rahat bi iletişim içindeydim müfettiş amcayla.girlhahadosyalarımı inceledi,beğendi,eksik yanlarını söyledi,çocuklara Atatürkü sordu,zıplayan kurbağa yaptı,nereli olduğumu,ne mezunu olduğumu babamın işini vs.öğrendi,gitti.çok şükür bunu da atlattık... çekirdek telkinlerimde 1.part bugün bitti.10 gün dinledim,3 gün ara verdim.onun da etkisi oldu mutlaka rahat iletişim kurmamda... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Senin kişisel gelişimindeki başarılarda şüphesiz telkinler çok rol oynamıştır. Ama unutma ki bu telkinler; sadece seni gittiğin yolda hedefine daha hızlı ulaştıracak bir araçtır. İş yine sende bitiyor ya da güç senin içinde, artık ne dersen de. Bu gücü harekete geçirecek olan yine sensin. Yine unutma ki; sen istemezsen hiç kimse ya da hiçbir şey seni üzemez. Başarılarının devamını dilerim. Küçük dostlarına benden selamlar y789 |
|
Yalnız şekerim dikkatinden kaçmaması gereken bir nokta var çekim yasası olumsuz yargılardan anlamaz. Gelmesin/gelmemeli dersin anlamaz o gelir. Bitmesin/bitmemeli dersin yine anlamaz biter. Biliyorsun ki istediğimiz herşeyi olumlu bir şekilde ifade etmeliyiz. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... valla isteyen evliyken isteyen nişanlıyken isteyen anneyken kpssyi halletmeye çalışır.tabiki sadece gençler girmiyo hayatım,biliyorum.girlhahaben bekarken halletmeye çalışçam inşallah.ama yine de kısmet diyorum.nasipten öte geçilmez.......... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Halledicez rahat ol... |
|
Rahat ol dediysem kalem bi yana kitap bi yana değil canım aaa stressiz ol, inan, kendinden emin ol, aşılamaycak engeller yerine kendine engelleri aşacak basamaklar bul anlamında demek istedim canım. kahvesmiley Sözlerimin de altını çizmek istedim. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... krzm67smil56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... uzun zamandır yazmıyorum.beni sorcak olursanız işe gidip geliyorum.KPSS çalışıyorum.bayramda bol bol tatlı et yedim,kilolar da geldi...bad45.yürüyüşe başlamak istiyorum.biraz nette uzak durup kitap okumak istiyorum.bu aralar cilt bakımıma dikkat ediyorum.......böyle işte.......gulensmiley |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... iyi o halde her şey yolunda :) tüm güzellikler seninle olsun. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canim ya sorma bende bayramda fazla tatli yedim sanirim kilo almisim.bende yuruyuse bslycm |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... MERHABALAAAAAAR BEN GELDİİİM AYLARDIR YAZMAMIŞTIM,SİTE DEĞİŞMİŞ.BENİ SORARSANIZ BİR TÜRLÜ DÜZENLİ DİNLEYEMEDİĞİM ÇEKİRDEK TELKİNLERİMİ TEKRAR DİNLEMEYE BAŞLADIM.BU SEFER SABIRLA,UZUN SÜRE DİNLEMEYE KARARLIYIM.İKİNCİ HAFTADAYIM.ŞİMDİLİK BAŞAĞRILARI,ASABİYET,ÖFKE MEVCUT.AMA SABIRLA DİNLEMEYE DEVAM SEVGİLER...s456 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün telkin,olumlama ve nefes çalışmalarımın 18. günü.çelirdek elkinlerim geçen ıl hiç başağrısı falan yapmamıştı,bu yıl öyle fena yaptı ki sanki başım çatlayacak.bilinçaltım ancak hissetti sanırım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... merhaba,çekirdek telkinlerimi dinlemeye başlayalı yaklaşık bir ay oluyor.hergün o müthiş başağrılarına devam.sabırla da dinlemeye devam.bakalım şu müthiş değişimler bende ne zaman görülecek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çekirdek telkin,olumlama,nefes egzersizi çalışmalarıma bir de z-pointi ekledim.bu çalışmayı yaparken beynimin içinde karıncalanmalar oluyo.ağrıya bir de karıncalanmayı ekledik.hadi bakalım hızla iyileşicez artık.bilinçaltımın kaçışı yok s45apk |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... BIKTIM ARTIK...BU YALNIZLIK,DEGERSIZLIK DUYGUSUNDAN,SUREKLI BISEYLERE KIZMAKTAN,OFKELENMEKTEN,GUCENMEKTEN,AILEMIN BITMEK TUKENMEK BILMEYEN DERTLERINDEN.AILENIN EN KUCUGU BENKEN HEP EN OLGUN,EN UZGUN INSANI OLMAKTAN,HEM INSAN ISTEMEYIP,HEM INSANLARA HASRET OLMAKTAN,HERSEYIN,HERKESIN UZERIME GELMESINDEN,IYILESMEK ICIN CABALAMAKTAN AMA BI TURLU SONUC ALAMAMAKTAN,UZUN UZUN AGLAMAKTAN...NERESEYSE VAZGECMEK UZEREYIM BU HAYATTAN...ALLAHIM YARDIM ET...! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam yazdıklarım sanırım zpointin etkisiyle oldu.akşam öyle çok ağladım,öyle sıkıntılıydım ki anlatamam.zpointe sonra devam edicem.şimdi telkin,olumlama ve nefes egzerizlerime devam edim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... NOLUYO BANA YAA.BI AGLAMAK GELIYO,BI GULMEK GELIYO.IKI DURUMDA DA KENDIMI ZOR ENGELLIYORUM.DEGISIM BOYLE BISEY MI YOKSA KAFAYI MI YIYORUM... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... COOK KARMASIK BI RUH HALINDEYIM.TANIMLAYAMIYORUM ARTIK.DEGISIM SURECINDE BOYLE KARMASALAR YASAYAN VAR MII... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu zpoıntı sımdılık yapmıcam demıstım.ama aklıma olumsuz bır anım gelınce kuyruk kelımemı ıkı dakıka soyluyorum.basıma agrı gırıyor ve aglamaya baslıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bılıncaltı arınma calısmalarımın 25.gunu.suan telkınlerın dınlenme suresındeyım.olumlamalarımın 12.gunu.aksam kuantum ve ho'oponopono hakkında yazılar okudum,bılgı edındım.21 gunluk olumlama bı anlamda kuantum calısması oluyor..aklıma olumsuz anım gelıp,kuyruk kelımemı tekrarlayınca yıne aglıyorum...sımdı kpss calısmaya baslıyım.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Vallahı bu zpoınt benı maymuna cevırdı yaa.uygulama sırasında agzım yarılırcasına esnıyorum.bı gulmek gelıyo,arkadan aglamaya baslıyorum.artık duygularımı takıp edemıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayat bazen gercekten yasayamayacagım hale gelıyor...Allahım guzel sabrından ver Ya Rabbım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Calısmaların 26.gunuyarın telkınlerımın 3.bolumune baslıcam ınsallah.olumlama,nefes egzersızı ve zpoınte devam.tabı kpss'ye de... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cok kısa sure de olsa degısımı ara ara hıssedıyorum.zor,aglak gunler henuz yakamı bırakmıs degıl.sabırla calısmalara devam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... gerçekten yanılıyor olabilirim Nurbanu..ama sanırım egomuzu biraz da rahat bırakmak gerek.. sürekli olarak egomuzla uğraştığımızda bilinçaltımızın sen demek ki tu .aka sın ki değişmen için tam bir saldırı var diye algılaması ve bunun yeni bir değersizlik dalgası yaratması ..sonuçta kısır döngü mümkün görünüyor bana... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bılmıyorum cansuyu,karmakarıskık...bıraksam mıı,takıp mı etsem bılemedım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ablamla buyuk bı temızlık yaptık,yorgunum..daha olumlamamı bıle yazamadım,ders calısmadım.telkınlerımın ucuncu 10 gunluk bolumune bugun basladım.hadı bakalım hayırlısı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu gece ıkı ayrı sosyal ortamdaydım.oldukca rahattım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM. |