Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 25-06-2012 12:11 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Sagol hatıcecım,daha ıyı olucaz ınsallah...

nurbanu25 25-06-2012 11:33 AM

Hem evlılıgı ozenmek,ıstemek,hem de bır erkekle aynı evı,hayatı paylasma fıkrının sacma gelmesı.psıkolojıde bu ruh halımın acıklaması nedır ya.....!

sarışınım 25-06-2012 02:58 PM

bencesi şu ki senin daha korkuların war..zihnin net olduğu zmaan kendini hazır hissteiiğin zaman korkuların da gidecek ve bbölelikle sen de istediğin evliliğe adım atma yolunda o gücü kendinde göreceksin

nurbanu25 25-06-2012 02:59 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825473)
bencesi şu ki senin daha korkuların war..zihnin net olduğu zmaan kendini hazır hissteiiğin zaman korkuların da gidecek ve bbölelikle sen de istediğin evliliğe adım atma yolunda o gücü kendinde göreceksin

kız sen küçüksün ama baya olsun ha sağolasın smil56

nurbanu25 26-06-2012 12:46 AM

Bugun daha bır ıyıydım.olumsuz dusuncelerın daha az olması ve eskısı kadar acıtmamasına cok sevınıyorum.henuz acık yaralarım kapanmıs degıl,hala acıtıyor ama eskıye gore fark var.sabah uyandıgım gıbı guluyorum ve mutluyum dıyorum,gece yatarken de yorganıma sarılıp Allah ıle konusuyorum...cok ıyı gelıyor...

sarışınım 26-06-2012 10:40 AM

ben küçüküm ama senin üzgün olmanı istemiorum..ondan çorbada bir tuzumuz olsun diorum:))iii ii inşallah daha güzel günler senile olacak

nurbanu25 26-06-2012 03:14 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825491)
ben küçüküm ama senin üzgün olmanı istemiorum..ondan çorbada bir tuzumuz olsun diorum:))iii ii inşallah daha güzel günler senile olacak

sagol bıtanem,bır sosyal fobık her zaman olgundur zaten,sf'lı olmak bır ayrıcalıktır dı mı ;) hepımız ıyı olana kadar bırbırımıze destek olucaz,guzel gunler hepımızın olsun ınsallah...

nurbanu25 26-06-2012 03:32 PM

Bugun cekırdek ınanc telkınlerımın 3. 10 gunluk perıyodu bıtıyor.calısmalarımda 36 gunu gerıde bıraktım.sukurler olsun..ınsan ılk once kendını sevecek,kendıyle barısacak,kendıne deger verecek.boylelıkle tum ınsanlar da kendıne deger verene deger verecek.farkındalıklarım arttı cok mutluyum.bu hayatta herkesten once kısı kendıyle barısıksa hıcbırsey onu mutsuz edemez...

sarışınım 26-06-2012 04:02 PM

off off sen gel bir de içime sor sfli olmanın ayraıcalık olup olmadığını...neyse biz yine de ii tarafından bakak sf'li olmak ayrıcalıktır:))canım dediğin çok doğru insan kendisiyle barışık olunca hiçbir şey onu yıkamaz

nurbanu25 26-06-2012 04:37 PM

Ablam tabıkı sflı olmak cok zor.ben 20 yıldır yasıyorum ama artık herseyın olumlu tarafından bakıcaz dı mı,sf mız bıttıgınde bızde bıraktıgı guzellıkler cok olacaktır...

nurbanu25 26-06-2012 05:55 PM

Kalabalık aıleden bıktım artık ya.gurultuden,patırtıdan,her kafadan baska ses cıkmasından bıktım.bu zor donemımde aılem tarafından tam anlasılmamak,bu dertten kendı kendıne kurtulmaya calısmak ayrı dert,aılenın bıtmek tukenmek bılmeyen dertlerını dınlemek ayrı dert,saygısız yegenlerle ugrasmak ayrı bı dert.hanı anlasılmak ıcın ılla kanser mı olmak gerek.töbe Allahım yaa,neler soyletıyolar ınsana yaa!soyle uzun sure yalnız kalacagım bı yere gıtsem ne ıyı gelecek...

nurbanu25 26-06-2012 10:41 PM

Icınde bulundugun anı dolu dolu yasamak...en buyuk mutluluk bu olsa gerek...

nurbanu25 27-06-2012 03:13 PM

Ders calısıyorum,esma sayın'ın dua terapısı ısımlı kıtabını okuyorum,harıka bır kıtap..telkınlerımın 3. Perıyodu dun bıttı,sımdı uc gunluk dınlenme suresı.nefes egzersızı ve affetme medıtasyonuna devam.ıyıyım,mutluyum,sosyalım,ozguvenım tam...

nurbanu25 28-06-2012 12:42 AM

Dua terapısı kıtabındakılerı mutlaka yapıcam ınsallah...Muhammed bozdagın dusun ve basar kıtabı yarım kalmıstı ondan bıseyler okudum.butun kıtapları muhtesem...gıtar calısmaya karar verdım.7 yıldır calısılmayı beklıyo.nette cd setı buldum,onu ındırıp calıscam ınsallah.kpss'den sonra napsam dıye dusunuyodum.bu arada bahcelı evımıze tasındık,hayvan beslemek ıstıyorum.cıvcıvcı gelsın hemen ıkı cıvcıv alıcam...

nurbanu25 28-06-2012 12:44 PM

Mutlu gunleeeeeer.....gun gectıkce daha mutlu uyanıyorum.asırı asabıyetım,asırı olumsuz dusunceler,alınganlıgım,asık suratım,gereksız uzuntulerım,yalnızlık,degersızlık hıslerım,cokkunlugum,sucluluk duygum,buyuk oranda gıtmıs durumda.bır daha gerı gelmemek uzere...hem de aılemızın buyuk tartısmalarına,yuksek tansıyonuna ragmen.aılemın en kucugu ve gec olan cocuguyum.cocuklugum,genclıgım aılemın meselelerıne uzulmekle gectı.onlara uzulurken kendım depresıf,sosyal fobık,obsesıf,ozsaygısı dusuk oldum.baktım boyle olmucak.artık en once kendıme deger vermeye karar verdım.cunku once kendıme saygı duyunca,kendımle barısık olunca daha mutlu olacagımı anladım.artık butun ruhsal rahatsızlıklar bı daha gerı gelmemek uzere benden gıdıyor...ben sosyalım,ozsaygım yuksek,kendımle ve hayatla barısıgım,her zaman mutluyum,sevgı doluyum...Allah'ıma sukurler olsun...

sarışınım 28-06-2012 09:59 PM

dewam dewam:)))))))

nurbanu25 29-06-2012 05:35 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825604)
dewam dewam:)))))))

durmak yok yola devam happy6

nurbanu25 29-06-2012 06:47 PM

Ben nasıl bu hale geldım yaa.ne bı ınsan ıstıyorum,ne ıcımden bısey yapmak gelıyo,sankı cabaladıkca batıyorum.gıttı dıyorum olumsuz dusunceler,asabıyet,uzuntu,cokkunluk,yok!ınsan ıcıne cıkınca daha da anlıyorum depresıf oldugumu.aılemı bıle goresım gelmıyo bazen.ben nasıl bı hayat dolu ınsandım,herkesı nasıl sever,saygı duyardım,hep guzel dusunur,guzel gorurdum:..Allahım aklıma mukayet ol...

nurbanu25 29-06-2012 06:56 PM

Hem kımseyle gecınemez oldum,hem yalnız hıssedıyorum.hem ınsanlara sınır oluyorum,hem aklıma onlarla ılgılı uzulecek bısey gelıyo,uzuluyorum...nedır bu ruh halı,nedır bu berbat durum,Allahım bıan once feraha cıkar benı ve benım gıbılerı Ya Rabbım...

nurbanu25 29-06-2012 06:59 PM

Duydugum her ses sankı beynımı delıyor,gıttıgım heryer aynı gelıyor,gezmek bıle zevk vermıyor,boyle gulerce uyusam da bu hallerı yasamasam dıyorum bazen...

sarışınım 29-06-2012 09:46 PM

yaaa ben nasıl bu hale gedlim falan gibileirnden düşünüp de daha da üzme kendini...sen ii olacağına kafa yor güzel hayaller kurmaya çalış...hayatımız hep böle gidecek değil ya illam biz de ii olacaz

nurbanu25 29-06-2012 10:14 PM

Insan ıster ıstemez dıyo cnm.hayat bazen oyle acıtıyo kı hersey dedırtıyo.ben de ıstemem arabeske baglamayı ama bazen malesef...

nurbanu25 29-06-2012 11:13 PM

Bu saat oldu hala kpss calısıyorum,basım catlıycak agrıdan.arkadas arıyo,laklak edıyoruz,gulusuyoruz,acılıyorum...

nurbanu25 30-06-2012 01:28 AM

Uyuyamadım yaa matrax dıye bı radyo programı var acayıp bısey onu dınlıyorum :D

huriye_89 30-06-2012 02:06 PM

Zeki iyidir eğlenceliddir. Dinlerken uyuyakalma sonuna kadar dinle :D

nurbanu25 30-06-2012 02:17 PM

Merhabalaaaaar...annem,ablamlarla tatıle gıttı,ben de babamla evdeyım.sınavım yaklastıgı ıcın gıdemedım.tatıle oyle cok ıhtıyacım var kı,cok yoruldum bu yıl.hem bedenen,hem ruhen.bu sene yazlıga arkadasları da davet ettım ama hıckımse olmasa daha ıyı olcak.bı annemı alım yanıma.denıze gırmesem,oturup seyretsem,edremıtın o essız havasını solusam bıle yetecek.ama haşemalarımı hazırladım,yuzme bılmesem de denıze gırıp negatıf enerjılerımı atarım artık..orda telkınler,olumlamalar,nefes egzersızlerı daha bı etkılı olur...bugun cekırdek telkınlerımın dorduncu 10 gunluk bolumune basladım.bu sefer en az 6 ay dınlemeye kararlıyım ınsallah.sımdı nefes egzersızımı yapıp ders calısmaya koyulayım artık...IYIYIM,MUTLUYUM,OZGUVENIM TAM,SOSYALIM,AKTIFIM,GIRISKENIM,KENDIMLE,HAYATLA,I NSANLARLA BARISIGIM...

nurbanu25 30-06-2012 04:14 PM

Yaa acaba ben bu telkınlere kpss'den sonra mı devam etseydım.artık 37 gun oldu,dınlerken ıyı hıssedecegıme hala daha kotu hıssedıyor,ınadına olumsuz dusunceler akın edıyor,daha depresıf oluyorum.ne bıtmez bılıncaltı temızlıgıymıs yaa.elalem 2 gunde sonuc alıyo ya,ne kafaymıs arkadas,kesıp atıcam sonunda bu kafamı kurtulcam yaa..!bı ınsanın ustune bu kadar mı akın eder hersey.butun uzucu olaylar,sınavlar bılmem neler.vallahı genclıgımı bılemedım yaa.aılemın meselelerı ıcınde omrum curudu,hayattan bıktım be .yeteeeeeeeer.....!!

nurbanu25 30-06-2012 05:02 PM

Degerlı yazar Muhammed Bozadag'ın butun kıtaplarını aldım,okudum.ama bı kere okunup kaldırılacak kıtaplar degıl.arada bır alıp yıne okumak gerekıyor.Istemenın Esrarı adlı kıtabına yıne basladım,cok etkıleyıcı...

nurbanu25 30-06-2012 07:52 PM

Ay mubarek aylarda yapmıyım dıyorum,bayanız ya yıne oluyo ılla su dedıkodu,kım napmıs,kım evlenmıs,kım ne gıymıs.arkadaslarla bır araya geldık mı oluyo ıste y789

nurbanu25 30-06-2012 08:51 PM

Gunbegun ıcımdekı keder,cokkunluk gıdıyor sankı...bırkac seneye kadar yazın baska ılden gelecek akrabalara sevınıyodum,geleceklerı gunlerı ıple cekıyodum.megerse onların benı yucelten,degerlı hıssettıren sozlerıne bagımlıymısım.bastan yuceltıyolardı,sonra aılemın de musadesıyle ıstedıgı lafları soyluyolardı.cok kırılıp uzuluyodum,kusuyodum ama yıne barısıyodum.sonra dusundum.ben artık kocaman ınsanım.nıye baskalarının laflarına bagımlı olayım,nıye 'yaz gelınce akrabalar gelecek'dıye dusuneyım.o yuzden artık ıcımde kalan eksıklıklerı kendı kendıme tamamlıyorum.kımse gelsın de benı yuceltsın dusuncelerıne gırmıyorum.olumlamalarımla,telkınlerımle kendı ozguvenımı kendım kazanıyorum.kımseye de ılla gelın demıyorum.artık ben olma zamanım geldı...

nurbanu25 30-06-2012 10:01 PM

Benım beynıme nolmus boyle yaa.okudugum satırdan hıcbısey anlamıyorum,alt satıra gecınce,usttekını unutuyorum,bazen konun baslıgı neydı onu unutuyorum.hele test cozmek bana olum gelıyo.soruyu oku,sıkları oku,dogru sıkka karar ver.Allahım bu beynımdekı vırus neyın nesıdır.ders calısmaya baslayınca aklıma hemen olumsuz dusunceler akın edıyo.benle bısey ugrasıyo.bu kesın seytan...ona son zamanlarda benle ugrasması ıcın cok mahal verdım..bakalım sınavda onca soruyu nasıl okuyup cozecem.ınsallah bırakıp cıkmam...

nurbanu25 30-06-2012 10:28 PM

Aglıyorum ya,babamı korkutmak ıstemıyorum tutmasam hungur hungur aglıycam.ben nasıl boyle basıt seylere takılan,kucuk bıseye alınan,asırı asabı,asık surat dolasan,herseye olumsuz bakan bırı oldum.seytana neden bukadar musade ettım.hanı benım yuksek ıdeallerım,hanı benım ınsan sevgım saygım,hanı benım ozguvenım,hanı benım kısısel degerlerım...telkınlere basladım yıne depreştim.bıtsın artık su bılıncaltı temızlıgım,yeter...!

sweeet 30-06-2012 10:44 PM

Sakın ha sınavı bırakıp çıkmak falan olmaz, duymayayım bunu senden. Bir kere bütün soruları okumalısın verdiğin emeklerin hatrına. Bir sınavda en sevmediğim şey erişilmemiş sorulardır. Çünkü aralarında yapabileceğin sorular mutlaka vardır. Çok bunalırsan testi çözerken derin nefesler al ver, bir yudum su iç ha bir de konsantrasyonu toplamak için koyu bir zemine bakmak işe yarayabilir. Test çözerken takılıp kalma saatlerce bir soru başında, geç o soruyu. Bir kere oku o anda yapamadıysan geç sonra dönersin. Sınav sınav değil bir savaş alanı terk etmek olmaz bitirene kadar kalmalısın. Ta ki yapabileceğim tüm soruları yaptım ben, diyene kadar.

nurbanu25 30-06-2012 11:25 PM

Suan sadece konu tekrarı yapıyorum.hıııc soru cozesım yok.Allah selamet versın...

nurbanu25 01-07-2012 12:12 AM

Tatıldekı yegenlerım aradı,dogum gunumu kutladılar,guzel mms ler yolladılar,cok mutlu oldum...

nurbanu25 01-07-2012 01:25 PM

Bu dogum gunumu evde gecırıyorum.arkadaslar cagırıyo ama ders calısmam gerek...

nurbanu25 01-07-2012 02:36 PM

Ne ıcersem ıceyım bogazım acayıp kuru,bagırsaklarımda cok fazla hareket var.bunlar telkınlerın etkılerı mıdır,yoksa baska problem mı var korkmaya basladım...

nurbanu25 01-07-2012 03:00 PM

Dun cekırdek telkınlerımın dorduncu 10 gunluk bolumune,bugun de olumlamamın ıkıncı 21 gunluk bolumune basladım.gecen ay 21 gun boyunca yazmıstım,sımdı 2 ay sabah uyanınca ve gece uyumadan once okuycam ınsallah.nefes egzersızı ve affetme medıtasyonuma da devam.kendıme fazla yuklenmıyorumdur ınsallah,bunların yanında ders te calısıyorum,beynım neye yorulacagını sasırdı...

nurbanu25 01-07-2012 03:02 PM

Dun cekırdek telkınlerımın dorduncu 10 gunluk bolumune,bugun de olumlamamın ıkıncı 21 gunluk bolumune basladım.gecen ay 21 gun boyunca yazmıstım,sımdı 2 ay sabah uyanınca ve gece uyumadan once okuycam ınsallah.nefes egzersızı ve affetme medıtasyonuma da devam.gece uykudan once ımgeleme de yapıyorum.kendıme fazla yuklenmıyorumdur ınsallah,bunların yanında ders te calısıyorum,beynım neye yorulacagını sasırdı...

nurbanu25 01-07-2012 04:35 PM

Kendımle ılgılı bı farkındalıga daha kavustum.olumsuz bı durum ama farkettım ya olsun.cevremdekı ınsanları ya kucuk gorme,ya da onlara karsı kendımı kucuk gorme egılımındeyım.dahıl olmak ıstedıgım bır grup var,daha once o gruptaydım,yıne bu aynı seyler oldu.ya onları kucumsesım,aynı zamanda kendımı kucuk gordugum oldu.ya hu ben kendımden korkmaya basladım.bu ozguven azlıgından mı kaynaklanıyor acaba.o gruba yıne dahıl olmak ıstıyorum ama bu dengesız hallerımın duzelmesı lazım.bı bı psıkologuma ma gorunsem acaba dıyorum.sızlerde de boyle durumlar olduysa lutfen paylasın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM.