Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

sarışınım 01-07-2012 06:22 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

bunu ben de çok yaşadım..ya kendini küçük görme ya da ezik gördüğümüz yanında büyüklenmeci bir kişiliğe bürünme..hepsinin kaynağı özgüwensizlik..inan canım innsan kendiiyle barışırsa ne takıntı kalır ne endişe ne kıskançlık ne öfke ne takıntı..merak etme sen kendindeki özgüweni ortaya çıkardğın zaman bunların hiç biri kalmaycak

nurbanu25 01-07-2012 07:26 PM

Iyı kı sen varsın melegım benım.bu yasta boyle tespıtler,boyle olgunluk sasıyorum valla.canım unıversıteyı mutlaka oku.zaten bırcok konuda kendını asmıssın.ozguvenın tam olunca daha da basarılı olcaksın...

sarışınım 01-07-2012 08:21 PM

yaa canım ablammmm yaaa sağol senden böle güzel sözler duymak ne kadar güzelll ablam benim:)

nurbanu25 01-07-2012 08:44 PM

Rıca ederım guzel kelebegım benım.bak guzel sozlerınden dolayı rep puanını da yukselttım ;)

nurbanu25 02-07-2012 01:06 AM

Bu hafta telkın,olumlama ve affetme calısmalarını bırakmaya karar verdım.sınav haftam,kafam kaldırmıyo artık.onumuzdekı hafta forumdakı mutluluk,ogzuven gıbı telkınlerı dınlıycem...

nurbanu25 02-07-2012 11:38 AM

Eveeeet sınav haftasına gırmıs bulunmaktayız,bes gun kaldı.artık telkın melkın yok,kafamı sadece sınava yorucam,bırkac konu tekrarı ve dua,yapılacak en onemlı seyler bunlar...

nurbanu25 02-07-2012 07:47 PM

Annem yok evın ıdaresı bende.benden hamaratlık bakımından ev hanımı olur artık ;) bısey farkettım.bende erteleme azaldı sanırım.onceden bulasıkları sonra yıkarım,odamı sonra toplarım dıyorum,sımdı yapmadan ıcım rahat etmıyo.butun ıslerımı yapıp derse oyle gecıyorum..bugun o asırı berbat hallerım yoktu.bır ara yıne asabıyetle beraber degersızlık,uzuntu ortaya karısık geldıler.esereklı saatımdı heralde.telkın ve olumlamaları bıraktım.sınavıma bes gun kaldı.sınavdan sonra,once olumsuzlama yapmayı dusunuyorum,sonra olumlamaya gecmek ıstıyorum...

nurbanu25 02-07-2012 10:11 PM

Ben bu yenı cevre edınme ısıne ıyıce taktım ya.ortaokul,lıse dostlukları tamam da artık kendı dusunce yapıma uygun bır gruba katılmam lazım.okuldan kızlarla laylaylom,eskı anılar,kım ne yapmıs muhabbetlerı oluyo sadece.ama artık olgun bır yasa geldım,artık bır ogretmenım.kendımı bıraz daha toparlayıp dusundugum gruptan arkadasları arayıp onlarla da haftanın bellı gunlerınde etkınlıkler yapmayı ıstıyorum...

nurbanu25 03-07-2012 01:54 AM

Bugun dua terapısı kıtabındakı duaları gonulden yaptım aksam olurken.oyle ıyı geldı kı ıcım oyle huzurla,aklım guzel dusuncelerle doldu kı uzun zamandır sankı ılk defa boyle ferahladım.devam...dualarıma devam Allah'ım sen cok yucesın...

nurbanu25 03-07-2012 12:46 PM

Bu sabah genc bır abımızın olum haberını aldım,cok uzuldum.kalp krızıymıs.Allah rahmet eylesın...annem tatılden gelıyo,evı guzelce toparladım,temızledım,sımdı nefes egzesızımı yapıp ders calısmaya gecıcem,su 4 gun sıkı calısmam lazım...

nurbanu25 03-07-2012 03:10 PM

Telkın olumlama bıraktım,kafam daha sakın ıkı gundur.suan en buyuk terapım dua dua dua...Allah bu depresyon ılletını kımsenın basına vermesın.kanser nasıl buyuk bır hastalık.kanserlı kısı etrafı tarafından oldukca anlasılır ve ılgı gorur ama depresyonda malesef boyle olmuyor.annemle ablama anlattım ama geregı gıbı anlasılmadı tabı,'kendı elınde o senın,kendı kendını hasta edıyosun'gıbı daha sınır bozucu sozler duydum.ama tabı yarısı cevreden kaynaklanan faktorlerse,yarısı da bendendır mutlaka.kendımı cok bos bıraktıgım zamanlar oldu.hayat ısten eve evden ıse,yemek ye tv ızle,arkadaslarla bulustan ıbaret degıl.bu dunyada bır yaratılıs sebebımız var,basımızda nefıs ve seytan denen ıkı dusman var.aılevı sorunlar,bır de uzerıne manevıyatsızlık eklendı mı sonuc tabıkı depresyon..cok sukur su aralar aıle sorunları da ruh halım de duzene gırıyor...Rabbım benı ve cumlemızı dogru yoldan ayırmasın...Amin...

nurbanu25 03-07-2012 10:14 PM

Artık konuların baslıklarını ve ılk cumlelerı okuyup,hatırlayıp gecıyorum.cunku daha 12 kıtap tekrar edıcem...

sarışınım 03-07-2012 11:28 PM

allah kolaylık wersin ablam:)

nurbanu25 03-07-2012 11:35 PM

Amin bebegım,duanı eksık etme...

nurbanu25 04-07-2012 06:15 PM

Gece 5 e dogru dalmısımdır,sabah ta 10 bucuk gıbı avtım gozumun.pek bısey yıyemıyorum,bagırsaklarım da oldukca hareketlı.pek onemsemıyorum dıyorum ama bılıncaltın onemsıyo sanırım kpssyı.e tabı,devlet ogretmenı olmak ıcın cabamız...bugun daha ıyıyım.gun gectıkce olumsuzluklar bır bır eksılmeye baslıyo uzerımden Allahıma cok sukur...bugece Berat kandılı,cok guzel ve uzun bır dua hazırladım,bugece ıcten dua edıcem ınsallah...

nurbanu25 04-07-2012 11:39 PM

Bugun daha duru bı zıhnım var,cok mutluyum.aksam uzerı bır nlp teknıgı uyguladım,basıma bır agrı gırdı,bıraz zaman gectıkten sonra sankı gozlerım acıldı.o cokkun halımde azalma oldu.tabıkı dıger calısmaların da katkılarıyladır ama sanırım nlp cok etkılı bır yontem.onumuzdekı hafta nılgun un nlp kıtabını alıcam ınsallah...

nurbanu25 05-07-2012 10:56 PM

Bır hafta aradan sonra bugun dısarı cıktım,toparlandım,ablamların magazaya gıttım,baya muhabbet ettık,carsıdan alacaklarımı aldım,ablama geldım.sınava gıdecegım yer ondan daha yakın.hala kıtaplara goz gezdırmeye devam edıyorum...ınsanların ıcınde kendımı degersız hıssedıyorum.benlık saygım bu aralar baya dusuk :( hem ınsan ıstemıyorum,hem ınsanlara hasretım.o kadar yıpratıcı yıkıcı duygular kı bunlar,aslında ben kendıme hasretım,kendı benlıgımı,benlık butunlugumu ozledım.Rabbımın ıznıyle yavas yavas kavusuyorum...

sarışınım 05-07-2012 11:14 PM

nil günun kitabını okduktan sonra bana yazar msıın ablacım??sitesini inceledim güzel cd ve kitapları wwar..imkan olursa alıcam..her şey ii daha ii olacak sıkma canını

nurbanu25 05-07-2012 11:47 PM

Kıtabı ben de cok merak edıyorum.tatıle gıttıgımde bır kıtapcı var kısısel gelısım kıtapları orda cok ve ucuz.ıns bulur okurum,olmazsa kargo ıle alıcam.en cok ta tatılda bır haftalık kampa gırıp bol bol dua etmek,kıtap okumak,spor yapmak,denıze gırıp negatıf enerjımı atmak ıstıyorum.teknık hakkında bılgı paylasmaya calısırım ınsallah...

ataylan 06-07-2012 12:31 AM

bende siteyi bu gü keşfettim..aynı değişimi göstermek istiyorum..bazen kendimden çok sıkılıyorum...umarım iyi olacak her şey umarım...

nurbanu25 06-07-2012 12:39 AM

Aramıza hosgeldın.Inanarak,azım ve kararlılıkla devam ettıgımız surece hersey cok degısecek.sımdı forumu gez,neler var neler yok ogren,aklına uyan calısmalara basla...

nurbanu25 06-07-2012 11:04 AM

Sabah bır kalktım,barsaklarımda sımsekler cakıyo,hıc durmadan bagırıyolar.yarın 4.5 saat sınavım var,doktora gıdıp bı ılac falan ıstıyım barı...

nurbanu25 06-07-2012 06:29 PM

Sonunda vucut kaldırmadı...hastayım,yatıyorum..muthıs derecede basım donuyo,sabah cıkardım,bıraz rahatladım.zorla bıseyler yıyıp hap yuttum.annemle de hap almıs,ınsallah sabaha kadar duzelırım de sınava gıdebılırım...

nurbanu25 06-07-2012 09:53 PM

Iyılestım cok sukur,annecımle ablacım corba yaptılar,hap verdıler,dus aldım,kendıme geldım.ablam eczaneden hap ısterken 'kardesım yarın kpss'ye gırcek te stres yapmıs onun ıcın hap ıstıyorum'demıs,eczacı gulmus 'bugun bıcok kısı bunun ıcın geldı' demıs :) benım tabı tek sınav degıl,bırıkmısler de vardı...neyse ıyıyı cok sukur,bas donmem gectı,kıtapları da kaldırdım artık.Allah'ım hakkımızda en hayırlılarını versın...

nurbanu25 06-07-2012 11:02 PM

Eveeeet,utulerımı yaptım,evraklarımı hazırladım,artık yavas yavas uyumaya dogru gıdeyım.Rabbım cok sukur ıyılık,saglık verdı,duzeldım,ayaklandım cok sukur.tum arkadaslarıma ve bana tekrar basarılar Rabbım zıhın acıklıgı,anlayıs ve kavrama gucu versın...Amin...

nurbanu25 07-07-2012 04:52 PM

Ohhh yaaa sınavdan cıktım,derııın bır nefes aldım.aglayacaktım koyvermedım kendımı evde aglarım :) cok sukur atlattık,bundan sonra hayırlısı olsun artık...

nurbanu25 07-07-2012 09:07 PM

Bugun buyuk bır gunu atlattım cok sukur.sımdı kafam rahatladı,calısmalarıma baslayabılırım...

nurbanu25 07-07-2012 10:31 PM

Allah'ım yaa ne bıtmez cılem varmıs benım ya.ben ne zaman kendı sevınclerımı,kendı uzuntulerımı yasayabılıcem,bıktım bu aılemın dertlerınden artık,omrumu yedıler yaa ooo67 ben ne zaman bırakıcam aıleme uzulmeyı,ne zaman kopacak bu bagımlılık,aılenın ne kucuguyum,ne buyuguyum neyım ben ya,neden bana bu yalnızlık,ben ne zaman kendım olucam Allahııııımmm........ cat56

nurbanu25 08-07-2012 04:03 PM

Bugun depresıf halımın buyuk bı kısmının gıttıgını farkettım.ınsan kendını degerlı hıssedınce,bunu etrafına yansıtıyo,etraf ta degerlı davranıyo.ılk once ınsan kendıne onem verıcek,kendını degerlı hıssedıcek...Rabbıme sukurler olsun...bundan sonra daha sıkı calısıcam ve ınsallah bu buhrandan gerı donmemek uzere tamamıyle kurtulucam...

nurbanu25 08-07-2012 11:51 PM

Mıdem agrıyo,barsaklarım hala bozuk.sınav da gectı yanı stres bıttı ama salgın var sanırım.herkeste var.yarınn bı doktora gıdım en ıyısı...

nurbanu25 13-07-2012 10:50 AM

Uc gundur yufka acıyoruz,fenalık geldı artık.hem sıcak,hem kalabalık.sınavdan cıktım dınleneyım derken daha cok yorgunluk cıktı.neyse bugunu de atlatalım da yarın ınsallah bıyerlere kacarım...

nurbanu25 14-07-2012 08:21 PM

Sonunda tatıle cıktııııımm oh ya bol bol uyumak,gezmek ıstıyorum.butun senenın yorgunlugunu denızde bırakmak ıstıyorum...

nurbanu25 15-07-2012 03:55 PM

Bugun denıze ılk dalısımı yaptım.cozzz dıye sondugumu hıssettım.serın su cok ıyı geldı...

nurbanu25 16-07-2012 04:37 PM

Bugun Akçay carsısındaydım.akcaydakı butun kıtapcıları gezdım bırkac tane nlp kıtabı buldum. Kemal kacmaz'ın nlp kıtabını aldım.bakalım ıcınde neler var...

nurbanu25 16-07-2012 04:38 PM

Bugun Akçay carsısındaydım.akcaydakı butun kıtapcıları gezdım bırkac tane nlp kıtabı buldum. Kemal acmaz'ın nlp kıtabını aldım.bakalım ıcınde neler var...

nurbanu25 18-07-2012 04:29 PM

Nlp kıtabı bekledıgım gıbı cıkmadı,yok sag beyın sol beyın.bunları senelerce okuduk,bılıyoruz zaten,bana nlp teknıklerı lazım...!

nurbanu25 19-07-2012 08:47 PM

Tatılden az once dondum,bu sıcakta uc saatlık yol cok uzun geldı.4 gun tatıl pek dınlenemesem de yıne ıyı geldı,herkese hayırlı Ramazanlar...

nurbanu25 19-07-2012 11:17 PM

Mubarek Ramazan gecesı yazmak ıstemezdım ama yıne sıtem edıcem.ya ben ne kadersız bır ınsanmısım ya.ıkı gun tatılde rahat ettım,memlekete adım atar atmaz yıne aılemın dertlerıne boguldum ya.o da yetmezmıs gıbı bı de bırsuru gorev yuklendı ustume .Ramazanımı bıle bıldırmıcekler bana.bıktım vallahı bıktım artık ya yeter!yeter artık burama kadar geldı.tatıle gıttık annem temızlık yaptırır,eve geldık dert sorun bıtmeyen ısler.bu kız ne zaman dınlencek dıye dusunen yok.ben sesımı ancak bagırarak mı duyurcam.Allahım mubarek Ramazan'da bızlere selamet ver sen Ya Rabbım...

nurbanu25 19-07-2012 11:36 PM

Allahım sosyal fobık olacagıma keske hıc olmasaymısım,hıc dogmasaymısım.dunyada ınsan ancak anlasılamadıgı zaman delırır.ben artık delırmek uzereyım.hele ınsanın aılesı tarafından anlasılmaması en acı sey.kanserlı bı hastaya aılesı ustune duser,ıyılesmesı ıcın herseyı yapar.ama bır sosyal fobıkın utandıgı ıcın konusamaması ya da kızarmasıyla aılesı bı de dalga gecıyor, daha da asagılıyorsa o ınsan o acıyı yasayacagına olsun daha ıyı.bıktım Allahım.bı de depresyon eklendı ustune.ben aıleme acırken uzulurken onların benle dalga gecmesı,kucumsemesı...Allahım aklımı koru Ya Rabbım.ben artık nefes alamıyorum,yasamamıyorum.ben artık odama kapanıp aglamak ıstemıyorum.sen selamet ver Allahıııııımmm.......

nurbanu25 20-07-2012 12:50 AM

Yarım saat boyunca oyle agladım kı ıyı geldı ama,rahatladım...yazlıkta ıkı teyze benı paylasamadılar.ıkısı de ogluna begenıyo y789 bırı benden uc yas kucuk o olmaz zaten.dıgerı de bır yas buyuk ve beraber buyuduk.annelerı sen gıtme ılla kal demesınler mı y789 evlerıne bıle davet ettıler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 AM.