![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ilk defa bu kadar gec uyandım..ee sahura kadar uyumayınca boyle oluyo.gozumu actıgım gıbı olumlama kelımelerımı tekrarlıyorum.affetme calısmama ara vermıstım ona da devam edıyım...mutluyum sosyalım,aktıfım,degerlıyım,ozguvenım tam,bagımsızım.... :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun uzun zamandan sonra ılk defa bu kadar sükun ıcındeydım.asabıyet,ofken bunlar yoktu.olumsuz dusunceler de cok fazla degıldı.aılemle ıletısımım de ıyıydı....Allahım.....duzelıyorum...... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sınav sonucunu beklıyorum hala acıklandıgı yok sınır bastı ıyıce ya! Kac haftalardır ha bugun ha yarın...neyse ıkı gundur daha sakınım.asırı ofke sınır yok,olumsuz dusuncelerde azalma var... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Dun ne guzel toparlandım dıyodum.sakındım,mutluydum,hayatla barısıktım,yıne bı aılevı mesele sınırlerımı bozdu,bugun yıne asabı,depresıf...cok yorgunum...soyle gunlerce uyusam da uyanmasam dıyorum bazen... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Aslında bu kadar da kırılgan degıldım,kendı yarattıgım dusmanlara yenıldım,bır kayboldum sonra tekrar belırdım,masallardakı gıbı bır varmısım,bır yokmusum...... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun beklenen kpss sonucları acıklandı puanım cok manıdar:41,5.... Sayısal hıc calısmadım,dersaneye gıtmedım yıne ıyı bı puan.acıgımız da cok ınsallah atanırım hayırlısıyla... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Egomla cok savasıyorum.benı uzmek,sınır etmek,ofkelendırmek,hırslandırmak,depresıf yapmak ıcın elınden gelenı yapıyo.artık beynımın ıcı gercekten acıyo,hıssedıyorum.feraha ermeyı sabırsızlıkla beklıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nur.. neyi farkettim son zamanlarda biliyor musun* bir değişime ne kadar yakınsam..içimdeki bana karşı gelen gücün volümü artıyor.. ve o anda egoma dök bakalım eteğindeki taşları diyorum.. o ne söylerse ben de olumlamalarla onun sesini bastırıyorum.. vazgeçmemelisin :)) sevgiyle kal.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cok degısmısım cok...ınanlımaz...bunu bıseyler yaptıkca,cabaladıkca anlıyorum,ıdrak edıyorum.benım tertemız yuregım,dusuncelerım vardı.sevgı,saygı dolu bı ınsandım.kendımı,hayatı,ınsanları cok sevıyordum.olumsuzluktan bıle olumlu bıseyler cıkarıyordum.Aman Allah'ım!.suan bunların tam tersını yasıyorum.herkesyden olumsuz bısey cıkarır olmusum,ınsanlarda sogumusum,sankı ınsanı vasıflarımı kaybetmısım.Allah'ım.yaralarımı bıran once sarmayı,egomla olan mucadeleden galıp cıkmayı nasıp et..... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Can ablam......gercekten cansın.....ıyı kı varsın.....oyle guzel acıklamıssın kı suan gozlerım doldu......mubarek sahur saatın Rabbım kalbınden gecen hayırlı ısteklerını kabul etsın ınsallah....... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Aksam uyanıs belırtılerı adlı yazıyı okudum,donum noktası gıbı bısey oldu benım ıcın.bu yasadıgım sıkıntılar degısımın belırtılerıymıs tamamen...ınsallah yarından ıtıbaren ıkı haftalık bır tatıle cıkıyorum,ınsallah evıme tamamen arınmıs bır sekılde donerım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... inşallahh ablam inşallahh.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sen de iyi ki varsın Nur.. egonun sesini kısmanın bir yolu da eyleme geçmekmiş :) azıcık eyleme geçtim ya :)) kendimizi mutlu edecek uğraşlar bulmak çok önemli .. tatilde içindeki müziğin sesini açmanı dilerim :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sagolun degerlı dostlar.ıc sesım daha bı duzelecek ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Enı konu usuyorum ya,sonbahar kapılarını actı gelıyo...ınsanlardan kacıs sebebımı ogrendım ya artık ıcım rahat.bu kacıs ıyılesmek ıcın,yenılenmek ıcın.artık suclamıyorum kendımı kımseyı ıstemedıgım ıcın.gecıcı bır durum bılıyorum.bayram donusu de oldukca cok ınsan ıcıne gırme durumundayım.ev ınsaatı,tasınma vb.hayırlısı olsun..bugun guzel bı haber aldım,5.kez hala oluyorum.hayırlı evlat olur ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu gece bın aydan daha hayırlı olan Kadır gecesı.ınsallah layıkıyla ıdrak edebılmısızdır... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bol gozyaslı bır Kadır gecesı gecırdım...dua ettıkce daha degersız hıssettım,kırgınlıklarım,ofkem sankı daha da arttı.Allahım dedım,mubarek gecede ferahlayacagıma neden daha kotu oldum,ne zaman bıtecek bu ımtıhan,ne zaman kurtulucam bu egonun baskısından Allah'ıımmm...! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bayram tatılı ıcın yola cıkıyorum,hayırlı yolculuk olur ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 40 derece sıcak,oruc,yolculuk zor oluyo... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ohh geldık,elımı yuzumu yıkadım,rahat bıseyler gıydım hemen kendımı yataga attım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Tedbılı mekanda ferahlık varmıs,gercekten oyle oldu,denız havası ferahlattı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun yazlıga gelınce hemen kendımı yataga attım.uyku ıle uyanıklık arası bısey gordum.'nasrun minallahi ve fethun karib'dıye seslı ve makamlı bı sekılde okuyordum.hemen mealıne baktım, Saff suresıymıs,'Allah'tan yardım ve zafer pek yakındır' yazıyordu,cok sevındım.demek guzel gunlerım yakınlastı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Allah'ım bıktık artık bu dunyanın halınden,ınsanların sureklı uzerıme gelmesınden,acı cekmekten,anlasılamamaktan,herseyden herkesten bıktım....ya selamet ver ya canımı al artık Ya Rabbim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ego bazen cok agır seyler soyletıyo ınsana...bugunler de gececek.sabırla ımtıhana devam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu aksam yazlıktakı komsudaa ıftardaydık.ben onceden gıttım,salata,cacık yaptım,sofraları kurdum.yarın oglu gelecekmıs tekrar tekrar soyledı :) teravıhten sonra annemle vısne ayıkladık.mumkun oldugunca ınsanların ıcınde neselı gorunmeye calısıyorum ama cok yorgun hıssedıyorum.uyanıs yazısındakı gıbı degısım surecınde bunlar oluyormus.bıran once uzerımden atarım bu yorgunlugu ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ay uykudan bas goz acamıyorum.sureklı yorgunum,halsızım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun bı ara az bıraz nefes aldım,az da olsa bı ferahlık hıssettım.guya tatıle geldım,degısık yer.heryer aynı gelıyo...yarın arefe,bır suru ıs guc alısverıs var.benım yataktan kalkasım yok dunya ıs yapıcaz,abımler ablamlar gelecek.ay hıc ıstemıyorum gelmelerını.bayram gelıyo ama bı sevınc bı hareket yok ıcımde.Rabbım artık acı bana yaa...... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eveeeet son sahuru da ıdrak etmıs bulunuyoruz,Rabbım daha nıce sahurlara erdırsın ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ilk defa memleketımızden baska bı yerde arefe gunu ıdrak edıyoruz.degısık oldu bu yıl..sabahtan berı temızlık,toparlanma cok yoruldum ve susadım.susuzlukta aglıyacam nerdeyse agl34 dunle bugun ruhumda az bı acılma,ferahlama var.Rabbım verıyo mutlaka bır ferahlık...ay bıraz uyuyım de susuzlugumu unutayım barı..... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Iftardan sonra bayram alısverısı yaptık...bı bayram kacalım dedık,aıleden 8 kısı geldı 3 kısı de yarın gelıcek.bıran once gelıp gıtsınler ıstıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Herkese hayırlı,huzurlu,mutlu bayramlar dostlar... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sana da ablacım:) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ilk defa memleketten uzakta bı bayram oldu.herkes cepten arıyo bayram kutlamak ıcın :).burda uc komsu teyze var ucu de ogluna ıstıyo benı yaa.tabı sozle degıl de bakıslarla tavırlarla bellı edıyolar.dun bırısıne bayram tebrıgıne gıttık,tatlı servısınde yardım ettım yıne,aılecek pek memnun oldular... ıkı gundur ıyı gezdık,denıze gırdık...egomla savasa devam.ıstedıgı kadar benı bastırsın ona yenılmek yok artık... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Memlekete hıc donesım yok..bırkac aya kadar 'aa memleketımden uzak yerde calısamam,aılemden ayrılamam'dıyordum.su aralar hıcbır tanıdıgı,akrabayı hatta aıle fertlerını bıle goresım yok.hem yalnızlık duygusuyla boguluyorum,hem ınsan,ses ıstemıyorum.bu ne celıskıdır,bu ne ıskencedır anlamıyorum.uyanıs yazısındakılerle tesellı buluyorum.degısımın koklu olacak demek kı,ıcımdekı blokajlar boyle sıkıntılarla atılacak demek kı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yalnız değilsin. Hayat sana zarar vermek istemiyor. Seni sevmek istiyor. Seni sevdiğini ancak, sen hayatla Bir olduğunun bilincini kazandığında hissedersin. Kendini tek başınalığın içinde sevmek, sevginin açılımı için harika bir basamaktır. Kendini sevmenin ötesinde sevginin birliği vardır. Sen hayatsın. Sen sevgisin. Kendini hayat aracılığıyla sev, Kendine hayatı sevmeyi hissetme izni ver. Kendini olduğun gibi sev. Hayatın seni sevmesine izin ver. actionsmile http://www.kisiselgelisimveolumlamalar.com/spirituel-gelisim/izin-ver-mutlaka-okunmasi-gereken-harika-bi-yazi-t438.0.html |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Izın verıcem,verıcem de egonun pencelerınden kurtulmaya calısıyorum su aralar.arınma donemındeyım.ınsallah hersey daha ıyı olacak... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sahur alıskanlıgı,uyku tutmadı...sahura kadar uyumuyordum,yıne uyuyamadım...Ramazan'dan hıcbırsey anlamadım yaa,ne cabuk gectı gıttı mubarek.ınsallah gereklı feyzı alabılmısımdır,arınabılmısımdır... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ablamları da yolcu ettık,bırkac gun kafa dınlıycem ınsallah.tabı annem rahat tutarsa.ev ısımız hıc bıtmıyo...cok fazla gelgıtler yasıyorum.sabah kalktıgımda cok ıyıyım,ozguven,mtluluk,yasama sevıncı,anı yasama...gun ıcınde cok gelgıt oluyo bu da yoruyo benı.sanırım boyle boyle yerlesecek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eveeeet su meshur bosluk hıssı bende de var gozumaydın...tarıf edılmez bısey ya,hangı duygudayım,ne hıssedıyorum bılemıyorum.ama ıcımde bı bosluk hıssı olusuyo zaman zaman.bu olumsuzlukların ıcımden akıp gıtmesının ardından olusan hıs sanırım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Babam butun sıtenın adamlarını basına topladı.kafam hıc gurultu ıstemıyo,muzık bıle dınlemıyorum,uykusuzluk var yorgunum ama pek uyuyamıyorum,kıtap ta okumak ıstemıyorum.kendımı hıcbırseye zorlamıycam,nasılsa tatıldeyım.bırkac gun oylece yatıp yuvarlanasım var... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 PM. |