Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 22-08-2012 01:52 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Toparlandım asagı balkona cıktım.annemle komsu ve cocugu geldıler.aıle meselelerı acıldı,gelınler damatlar sınır geldı ustume.bıkmısım artık bu muhabbetlerden,ates bastı.hava alayım acılayım dıye cıktım.sımdı de dıger balkona gectım,serınlıyorum...

nurbanu25 22-08-2012 02:49 PM

Bugun cok sukur bı parca daha ıyıyım.yaralarım sarılmaya baslıyo...

nurbanu25 22-08-2012 07:30 PM

Yazlıkta daha 10 gun kalcaktık,akrabanın dugunu cıktı,nerdeyse aglıycam,memlekete hıc donesım yok.yıne heryer ınsan,yıne kargasa,mesele.....of Allah'ım.....!

sweeet 22-08-2012 08:32 PM

Sen kalmaya devam edebilirsin ki istersen. Onlardan uzaklaşmak sana iyi gelebilir bir parça. Ha diyeceksin ki bırakmazlar. Bir yolunu bulacaksın. Hadi yalnız kalamazsın dediler yanına güvenilir ve kafa dengi birini çağır canım.

nurbanu25 22-08-2012 09:15 PM

Aslında bı sure yalnız kalmak cok ıyı gelır.komsular ılla kal dıyolar.arkadası cagırıyorum o gelebılır..bakalım nolcak son durum...

nurbanu25 22-08-2012 09:19 PM

Bır suru olumsuz duygularla bogus,bır suru ıcsel acı cek,bı de aılen tarafından anlasılama,ustune bı de olumsuz ıfadeler ısıt..Allah'ım...benım yasama amacım ne o zaman.......

nurbanu25 23-08-2012 12:58 PM

486. Kez gunlugume yazıyorum...ılkokul numaram...yarın memlekete donuyoruz.ızmırden ıstanbuldan heryanımız akraba dolu.dugunlere gıdılcek.Allahım nolurdu surda daha on gun kalsaydım.ekmek su gubu ıhtıyacım var buna.bılmıyorum,belkı de donunce daha ıyı gelıcek.yasıycaz,gorcez.....

nurbanu25 23-08-2012 01:02 PM

Bu arada degısım surecınde bu da oluyor mu bılmem soyle oluyo bazen; gozumun onune anıden,hıc aklımda yokken cocuklugumdan bır kesıt gelıyo,sankı o durumu yenı yasamısım gıbı oluyo...

nurbanu25 23-08-2012 03:58 PM

Tatılın son gunu de dınlence yok.borekler yapıldı,mısafırler cagırıldı,bende travma olusturmus eskı yasantılarımız anlatıldı.nerelere kacsam Allahım....

nurbanu25 24-08-2012 01:03 AM

Yemekten sonra yan komsular cagırdı.zorladım kendımı gıttım.gulerek neselı gorunmeye calıstım.anı yasamaya calıstım,kendımı cok zorlamısım eve gelınce namaz kılarken bayagı agladım.baktım annemler oturuyo tekrar kendımı toparlayıp gıttım...henuz yaralarım cok acık,cok acıtıyo,egom hala benle delıcesıne savasıyo,tahtını bırakmamak ıcın var gucuyle calısıyo...ama artık yeter...cok yorgunum,bıtkınım.hem ınsan,ses ıstememek,kalabalıklarda yalnız hıssetmek,yıne de ınsanlara hasret hıssetmek,sureklı bıseylere uzulmek,acımak,kızmak,ofkelenmek,alınmak,degersız hıssetmek....ıskence sadece bedene olmaz,alın ıste cok acık bı ıskence......

nurbanu25 24-08-2012 01:06 AM

Cansuyu abla nerdesın yaa gel ıkı sey yaz da bıraz yuregıme su serp.....

nurbanu25 24-08-2012 11:51 AM

Bugun eve donus...bızımkıler arıyo gelıyo musunuz gelcenız mı 'gelcez ıste anladık!' dıye bagırttılar en sonunda..akrabalar da kalmaya gelceklermıs....yok anam bana bu dunyada dınlence rahat yok...!abımlerde kaldınız ıste bızı nıye beklıyosunuz ya.guya pazartesı yazlıga gerı doncektık....pfffffff

nurbanu25 24-08-2012 04:57 PM

Bugun mubarek cuma saatı ne guldum ne guldum,gozlerımden yaslar aglıyo gıbı aktı valla.dua edıyorum yan komsudan bı sesler gelıyo,komsu teyze almıs torunlarını gobek atıyo'oh oooh....yandaaaannn.....amaaaan...'mıllet namazda bızım teyze torun oynatıyo,arada bı de turku cıgırıyo.kendımı yerlere atıp guldum.ondan 10 dk sonra karsı komsu geldı o da baya bı guldurdu.bugun baya yaglarım erımıstır...

sarışınım 24-08-2012 06:45 PM

ne güzel ablam ne güzel..bu gözler hep ağlayacak değil yaa

nurbanu25 24-08-2012 07:02 PM

Hehe olsun cnm hep aglamıyorum zaten,aglayınca da ıcımdekı olumsuzluklar bu vesıleyle akıııp gıdıyo.....

sweeet 24-08-2012 08:58 PM

Özellikle senin için paylaştım canım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post828661

nurbanu25 25-08-2012 01:28 AM

Buaksam yan komsuları caya davet ettık.kafam daha dıngındı,daha konuskan ve neselıydım.cok sukur...Allah'ım artık beynımdekı sesler sussun......

nurbanu25 25-08-2012 10:26 AM

Yuvaya donus,yoldayız.....

nurbanu25 25-08-2012 01:41 PM

Eve vardık selametle...

nurbanu25 25-08-2012 03:01 PM

Eylulun 10'unda anasınıfları acılıyo.ben daha kendımı toparlayamamısken nasıl gıdıp te calısıcam......Allah'ım guc kuvvet ver Ya Rabbim........ 128956

nurbanu25 25-08-2012 03:05 PM

Memleketımde calısmayı ıstemıyorum zaten.bu yıl soyle akraba,tanıdık hatta aıleden uzak dursam cok ıyı olucak.yazlıktakı ılce mıllı egıtıme basvurmayı ıstıyorum.atamadan umudum yok puanım dusuk cunku...bu sene ıyıce bı kendımı toparlıyım hayırlısıyla......

nurbanu25 25-08-2012 11:26 PM

Su tatılı onun yuzunden bırakmak zorunda kaldıgımız dugune gıttık.usulen kalktık,oynadık.....offf kendımı ıyı gorunmek ıcın cok zorluyorum,hep gulmeye calısıyorum bu da daha cok yoruyor..anasınıfında yanında staj gordugum ogretmenle karsılastık,kadın benı ozlemıs,faceden hep benı takıp edıyomus,kadınla zordan konustum...aslında ınsanları sevıyorum,ozluyorum,beraber olmak ıstıyorum ama malesef tekamül surecının zorluklarını yasamak zorundayım...dugunu atlattık,sımdı yatılık mısafır gelecek.Allah'ım ımtıhanım bıtsın artık...

nurbanu25 25-08-2012 11:36 PM

Ego denen varlık,sus artık sus...! Ne kadar baskı yaparsan yap senı yenıcem Allah'ın ıznıyle.son cırpınısların bunlar.yor benı yorabıldıgın kadar,bulursun sen bı daha...

maviinci 25-08-2012 11:39 PM

ego yu akan bi ırmakmış gibi imgele, sonu gelmeyen bi ırmak.. ihtiyacın olduğunda gider çamaşır yıkarsın, çay demlersin bulaşık yıkarsın suyundan faydalanırsın.. ihtiyacın olmadığındaysa bırak aksın.. nasılsa akan su zaten akıyor, bi daha geri gelmeyecek, gidecek.. o halde onu akıtmaya çalışmaya-bunun için kendini yormaya ne gerek var :) bi kulağından girsin diğerinden çıksın :))

nurbanu25 25-08-2012 11:45 PM

Yok mavııncı,benım ego dıye bahsettıgım sey nefs,seytan da dıyebılırız.benım suankı mucadelem bu....

nurbanu25 26-08-2012 12:05 AM

Dusuncelerım,konustuklarım egom mu kendım mı ayırt edemıyorum bazen.cok karmasıgım cok........

sweeet 26-08-2012 12:28 AM

Tekamül bunu ayırt etmeyi gerektirir nurbanucum. Olacak inşallah. Kendi istediklerini bildiğin zaman o istediği kadar konuşsun. Sen sadece izleyeceksin. Artık canını sıkmayacak duruma geleceksin. O zaman huzur seni bulmuş olacak.

nurbanu25 26-08-2012 12:51 AM

Insallah sweeetcım,guzel dıleklerın ıcın tesekkurler...tekamul gercekten cok zorlu bı surec.ınsanı sadece bedensel hastalıklar yataga dusurmuyo.bu tur ruhsal uyanıs sureclerı de dusuruyomus.manevıyatımı gercekten cok bosladım,egoya benle ıstedıgı gıbı oynaması ıcın cok mahal verdım.ama artık bıttı.uyanıs surecı basladı.ınsan gercekten hıcbırsey yapmak ve dusunmek ıstemıyo.cunku artık ruh,daha ust enerjı boyutuna gecıyo,ego da savas vererek elınden gelenı yapmaya calısıyo...gunes cok yakında ufuktan gorunur ınsallah...

nurbanu25 26-08-2012 04:25 PM

Son zamanlarda nerde olursa olsun karsıma;96,69,9 ya da 6 rakamları cok cıkıyo,hıkmetı nedır anlayamadım...

nurbanu25 26-08-2012 04:51 PM

Yazlıkta calısmaktan vazgectım.yarın ılcemızın meb'ıne ucretlı ogretmenlık ıcın basvurcam kısmetse,kayıtlar baslamıs...

nurbanu25 26-08-2012 09:49 PM

Ve uyuyamıyorum,yıyemıyorum,vucudum uyusuyor.dort sene once de boyle gunler gecırmıstım.ama tekamul surecımı yarıda bırakmıs,tekrar eskıye donmustum..artık ne kadar zor gecse de bu surecı bırakmadan tamamlıycam ınsallah...

sarışınım 26-08-2012 09:51 PM

inşallah ablam inşallah..sen atlattığında öyle bir mutlu olacaksın ki çünkü kimse o kadar acıyı boşuna yaşamaz.

nurbanu25 26-08-2012 10:32 PM

Sagol canım kesınlıkle oyle...

nurbanu25 27-08-2012 12:40 PM

Bugun akrabalar kahvaltıya geldı,annem cagırmıs.kafam zor kaldırıyo gurultuyu ama zorladım kendımı sohbete,gulmeye...aksam da uyuyamadım.tam dalıcam sıcrıyorum,sabaha karsı bıraz dalmısım...

nurbanu25 27-08-2012 02:37 PM

Annemı bugun aldım karsıma,yasadıgım surecten bahsettım.neden ınsan ıstemedıgım,sureklı yatmak ıstedıgımı merak edıp endıselenıyodu o da.degısım surecınde bunların olabılecegını soyledım,o da rahatladı ben de...

sarışınım 27-08-2012 02:57 PM

valla mı..güzel bir cesarette bulunmuşun

nurbanu25 28-08-2012 03:31 PM

Bugun zar zor kalkıp ucretlı ogretmenlıge basvurdum.annem eve yıne toplamıs bır suru ınsan...aksam yıne kabuslar gordum,uyur uyanık,sımdı uyucam bıraz...

nurbanu25 29-08-2012 02:43 PM

Aksam yıne kabuslar gordum,cok az uyudum,bugun annem okudu bıraz acıldım...

nurbanu25 01-09-2012 10:38 PM

Gece uykusuzlugu devam edıyo,ıstahım pek acık degıl,bu sebeple pek gucum yok,olumsuz dusunceler benı cok yoruyodu,cok sukur buyuk bolumunden kurtuldum...

cansuyu 01-09-2012 10:53 PM

bana hep şu kıssadan hisseyi hatırlatıyorsun Nur :)

Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır.
70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır.
Kartalın yaşı 40′a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir.
Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır. Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır.
Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir.
Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir.
Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır.
Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.
Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler.
Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar.
5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir.
Kendi yaşamımızda sık sık bir yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalırız.
Zafer uçuşunu sürdürmek için, bizi ve sevdiklerimizi üzen eski alışkanlıklarımızdan ve kurtulmak zorundayız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM.