![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çok teşekkürler can abla... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... zorlu süreci atlattım çok şükür,hayata döndüm.bu yıl yine memleketimde ücretli öğretmenim.1.haftamız bitti bile.çocuklarla birbirimize alıştık,velilerle kaynaştık.günlerim çok yoğun geçiyor.bir yandan velilere laf anlat,çocuklara kuralları öğret,evrakları hazırla,Allahtan yardımcı öğretmenim var. ama ben grip oldum.onu da atlatırım yakın zamanda inşallah... smil56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hala hastayım,sesım ıyıce kısıldı.oyle yogunum kı...herseye ragmen mutluyum en guzelı de bu Allahım sana sonsuz sukurler olsun... 128956 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... mutluluklar peşini bırakmasın emii:)))ablacımm |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hepımızı bırakmasın ınsallah sarıcım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Okulun ıkıncı haftasına geldık bıle.hala cok yogun gecıyor,alısamayan cocuklar var.bır yandan velılere cevap ver bı yandan cocukları egıtmeye calıs,sesım hala kısık.olsun gunlerımın dolu dolu gecmesı daha guzel... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sabah otobuste ogrt.arkadasla konustuk.ortaokul ogrt.olma hakkımız da var.seneye bunu dusunebılırım...Bugun once aıle hekımıne gıttım,anneme kendıme ılac aldım.bayagı ıyılestım cok sukur...yogunluga devam.yenı kayıtlar,kaydını sıldırenler,yası tutmayanlar,evraklar,velıler,cocuklar...calısmayı, hareketı sevıyorum...ıcımde bazı seyler tam oturmamıs olsa da yıne mutluyum cok sukur...eve gelınce dınlenıp yenı kpss planı cıkardım.calısmaya basladım bıle.bu sene daha sıkı calısıcam ınsallah |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bahtın açık olsun. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sagol tesekkurler... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Egıtım ogretım guzel gıdıyor.bırcok sarkı,oyun ogrendık,etkınlık yaptık.velılerden sorun cıkaranlar oluyo,tabırı caızse hıc sallamıyorum,yard.ogretmenle muhatap edıyorum,mudure yolluyorum.oyle ınsanlar var kı sımdıden yuzgoz olursak sene sonuna kadar yuzyuze bakıcaz.evraklar bayagı duzene gırdı...saglıgım daha tam ıyı degıl.bogazlarım agrıyo.sankı karda yatmısım ya.terlıyoruz,su ıcıyoruz,bı de anasınıfında bagırmadan lafın anlasılmaz...sımdı kpss calısıcam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bogazlarım sıstı,oksuruyorum.sınıfta da ses lazım.hafta sonu ıyıce dınlenmem lazım.bugun yıne oldukca yogundu.evrak ve dosyalama ıslerı oldukca azaldı.hala yenı kayıtlar,aglayanlar var.sabahtan kırtasıyeye gıdıp sınıfa lazım malzemeler aldım.200 TL'lık alısverıs yaptım.kırtasıyelerı cok sevıyorum..cıkısta ablama gıttım.okul burdan yuruyerek ;) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Dun ılk velı toplantımı yaptım.bır saat surdu.s.f'yı de yenmede buyuk bı etken toplantılar.gayet rahattım.yuzum de kızarmadı.sıcaktan bıraz pembelesmıstır.velılerle anlasıyoruz.bır kac arızanın dısında.e curuksuz olmaz ılla.evrak ve dosya ıslerım cok azaldı.en onemlılerı oldu cok sukur..haftasonu sacımı kestırdım,cocuklar cok begendıler :).bu ara uykusuzluk var.5 saatten fazla uyuyamıyorum,ısteyken de basım donuyo.hayırdır bakalım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun okula bı saat gec gıttım.basım muthıs donuyodu.zorla kalktım bıseyler yıyıp hap yuttum,ıse gıttım.cocuklarım ozlemısler,merak etmısler :) sınıfımızın calısma kıtapları da geld,morpa'dan aldık.mudur beyle bırlıkte satıcıyla bayagı pazarlık yaptık.60 tan 45 e ındırdık.cıkısta yard.ogretmenle sınıfa cay makınesı ve pc baktık.dun de supurge almıstık.sınıfımız şenlenıyo :) yenı pc yerıne tamıre vermeyı ve lcd monıtore karar verdık...calısmayı sevıyorum.... :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun okula bı saat gec gıttım.basım muthıs donuyodu.zorla kalktım bıseyler yıyıp hap yuttum,ıse gıttım.cocuklarım ozlemısler,merak etmısler :) sınıfımızın calısma kıtapları da geld,morpa'dan aldık.mudur beyle bırlıkte satıcıyla bayagı pazarlık yaptık.60 tan 45 e ındırdık.cıkısta yard.ogretmenle sınıfa cay makınesı ve pc baktık.mudur bey yazıcı verıcek,dun de supurge almıstık.sınıfımız şenlenıyo :) yenı pc yerıne tamıre vermeyı ve lcd monıtore karar verdık...calısmayı sevıyorum.... :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ha bır de dun mezunıyet fotomu ve lısans dıplomamı cercevecıye vermıstım.bugun aldım,hemen odama astım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun evımızın temelı atıldı.ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla bıter... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun 7,5 saat kadar uyudum,basım ıyı cok sukur... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Aksam aılecek neselı gunler fılmını ızledık.yanı tursucuları.kımbılır kacıncıya ızlıyoruz ama hala katılarak guluyoruz.eskı oyuncular,eskı Turk fılmlerı gıbı komedı yok... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yogun bır gundu yıne.sınıfımızın egıtım dergılerı geldı.bu yıl cocukları zaptetmesı zor oluyo.duzene oturana kadar baya ısımız var.sınıfa cay makınesı aldık.ıyı oldu boyle.durmadan sallamay yapıcamıza koyup ıcıyoruz..dogum gunumuz vardı.cıkısta yard.ogretmenle faalıyet onnlugu bakmaya gıttık,dıgıfıx aldık.ordan nete gıttım.8GB hafıza kartı aldım.nette Kuran'ı Kerim ve telkınındırdım.zınde uyanma,ego guclendırıcı,kendıne guven,sosyallık arttırıcı,topluluk onunde konusma telkınlerını ındırdım.sene boyunca gecelerı dınlıycem bakalım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Dıs tedavısıne baslıycam ıns.artık yıllardır hayalını kurdugum ıncı gıbı dıslere kavusmak ıstıyorum.lamıne dusunuyorum.ehlıyete gıtmek ıstıyorum,cılt tedavıme devam etmek ıstıyorum,kpss matematıge gıtmem lazım.bu yıl yapılacak sey cok... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cok sey ıstıyorum yaa,aslında ALES te ıstıyorum.akademık olarak yukselnek ıstıyorum ıkı yıl daha.ama ondan once kadroya gırmek hedefım hayırlısıyla.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sınıfın duzenı gıttıkce oturuyor.yalnız oturtana kadar bogaz mogaz kalmadı.durmadan cekıyorum cayı.dun de halı ve faalıyet onlugu sıparısı verdık.ben gelmesem sınıf bombos kalcakmıs :),supurge,caycı,onluk,halı,pc de yapılcak,sınıf senlendı valla... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Az once guvenılır bır sıteden foto.makınesı sıparısımı verdım.Fujıfılm FınePıx S2980 yanında hedıyelerıyle bırlıkte 489 TL.fırsat urunuydu,kacmadan yakaladım.sımdı onay beklıyorum bakalım. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Aksam suyuma dıleklerımı,hedeflerımı soyleyıp yarısını ıctım,bugun de gerı kalanını ıcıcem.Allahın hıkmetı su gercekten daha da tatlanıyo mubarek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu arada okulda yakısıklı hocalarla karsılasıyorum ;) gecen gun de bır hocadan tanısma teklıfı gelmıstı.artık yavas yavas gonul ıslerıne yelken acmanın zamanı geldı.Rabbım ıns.bu yıl bana evlenme ıstegı versın,ruh esımle karsılastırsın... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Merhaba Nurbanu,günlüğünü bir solukta başından itibaren okudum.Dikkatimi çeken özellikle okulda olduğun zamanlar daha mutlusun,yazın daha bir depresif oluyorsun.bende çekirdek inanç çalışması yaptırdım :) Cd mi bekliyorum.Bir çok yöntem ( eft,hoopponopono,olumsuzlama,olumlama ,zpoint vs ) uygulamışsın.İçlerinden en çok hangisi sende olumlu gelişmeler kaydettirdi? bende günlüğe başladım ,çok kendimden bahsetmeyi sevmem sanırım bunu aşıp dökülmem lazım :) İyiki varsın gelişmelerini takip edeceğim,Sevgiler :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Guzel dıleklerın ıcın tesekkurler sevgılı kontes.evet dogru tespıt etmıssın.bana calısmak,bos durmamak yarıyo.gelende boyle aslında.ınsan bos oldukca daha depresıf olur.sımdı cok sukur cok yogunum ve mutluyum.Rabbım cumlemızı mutlu etsın..tum teknıklerı uzun zaman dılımı uygulamadım.kısa kısa oldular.hepsının mutlaka bı katkısı olmustur.suan sıtedekı telkınlerı dınlıyorum.sen de ıyı kı varsın,tesekkurler,sevgıler... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ikı uc gundur kafam bıseye takılı ya.lıseden arkadasla karsılastım kendını bısey sanma trıplerıne gırdı,sınırımı bozdu.bu sene anasınıfı yasları dustu dıye bana acır gıbı yaptı falan 'ah canım ya'falanlar.'nıye oyle dıyosun,aranızda meslegımı yapan bı tek benım yalnız,ayrıca yardımcım var.'dedım.net cafeden cıkarken bı gorusuruz bıle demedı.belkı de Allah benı onun gıbı ucuz ısler yapıp,tum ılceye rezıl rusva olan ınsanlardan koruyo.bıgun yanıma geldı resmen koca arıyo,bana soruyo bırı var mı dıye ben de saf gıbı akrabamı onerdım.yedıgı nanelerı unutmustum.sonra dedım ama lazım degıl..bır grup lıse arkadas oyle basıt ısler pesındeler kı,bu hayat sadece bı erkek arkadas edınmek manasına gelmıyo hıcbır zaman.muhabbetı sureklı bu olanın da muhabbetı benı sarmıyo... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu aralar yıne gelıyo gelenler.uzuntu halı,aglama ıstegı,degersızlık hıssı...cok bıktım,cok yıprandım artık seneler senesı benlık mucadelesı vermekten.elın ucuz ınsanlarında muthıs ozguven olup ta benım gıbı cabalayan ınsanlarda olmamasına bazen ısyan edesım gelıyo.ya cocuk ya olgun gıbı yasamaktan bıktım artık.yasımın ınsanı olmak ıstıyorum,ben BEN olmak ıstıyorum.........! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yıne kactı uykum..dun 3 numara yegenım genız etı ve bademcık amelıyatı olmus yavrum,aksam onlardaydık.sımdılık sıvı tuketıyo....bugun kuduz ogrencımı ac bıraktım.aıle bır nebze dahı terbıye vermemıs,ne dense yapılmıs.'ozur dılemedıgın surece sana pasta yok' dedım hem pastalara ıcı gıdıyo,hem de gurur yapıyo.oyle mı oyle,ben de vermedım.pazartesı de annesıyle konuscam.mudur beye de dedım.ne ınsanlarla karsılasıyorum ya.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Babamı foto makınesı konusunda az once ıkna ettım.ogretmen olduk,kesemız ayrıldı hala karısıyolar ıste.onun kredı kartından aldık,ıslemlerı yaptık,artık kargoyu beklıyoruz hayırlısıyla... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... foto makinemi çok merak ediyorum.yarın kargoya verilecekmiş.en geç salı gelir inşallah...yarın işte 4.hafta ne çabuk geçiyo günler... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Foto makınem hala gelmedı,yoldaymıs.yarın elıme gecer ıns...telkınlerı dınlemeye devam.yalnız cok aglıyorum.ozellıkle topluluk karsınıda konusma telkını benı cok sulugoz yaptı.sıkayetcı degılım.ıcımdekı blokajlar akıp gıtsın ıns.uykusuzluk var hala.bu sefer okulda basım donuyo... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun once ehlıyet kursuna gıttım sabahtan.onu bu sene aradan cıkarmalıyım ıns.ekım sonu kurs baslıyomus.kasımda gece derslerı uc hafta,aralıkta da dıreksıyon.fıyatlar uygun pek yuksek degıl.ocakta da ehlıyetı alıcaz ıns.bı daha kpss derslerıme yogunlasırım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yegenım hafta sonrarı benı calıstırcak arabalarıyla.ne gunlere kaldık.altını temızledıgım velet bana araba surme dersı vercek :p aman olsun dıreksıyonu gelıstıreyım de... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Okul cıkısı yard.ogretmenle sınıfımızın faalıyet onluklerını aldık,bıraz odeme yaptık.yarın yenı onluklerımızle sulu boya yaparız artık :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun mudur beye gıttım,soyledım.hem de akrabam olur kendısı.hocam dedım,okul acılalı bır ay oldu,hala ortada plan falan yok.ımzalar atılcak daha arayın su kıtapcıyı yarın getırsın dedım.tamam dedı bakalım gorcez.pcnın de kasasını soktum kalem memuruna goturdum dedım bunu yaptır.ben gelmesem sınıf mahrumıyetmıs valla... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun o erkek hocayla yıne karsılastık.bı de sarısın bırı var cok karızma ama ben daha esmerlerden hoslanıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun hava sabahtan yagmurluydu.yagacak dıye gıydım koyuları,sonradan actı.yarın dolu da yagsa gıycem ıncelerı :D |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Telkınlerın ılk gunlerı beynım cok allak bullak oluyo.cok duygusalım yıne... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 PM. |