![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ne kadar şanslısın canım hayırlı olsun yeni ev yeni yeni umutlar :)) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... yeni duzenin hayirli olsun..ogrencilernde seni bizm gibi sevecegine inaniyorum :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... yeni calisma yilin hayirli ugurlu olsun.canim basarilar dilerim. hersey gonlunce olmasini dilerim. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... güzel dilerkleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar... k8908 belim hala çok ağrıyo.sadanimannem ilaçlıyo ama geçmedi henüz.doktora gitmem lazım sanırım.çünkü sağ bacağım da ağrımaya başladı... cuma günü KPSS setimi ısmarladım,pazartesi hediyeleri,çarşamba da dergiler gelicek inş.lojmana da yerleşiyorum hayırlısıyla.hayatım artık gittikçe düzene giriyor kısmetse... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Geçmiş olsun.Allah şifaalar versin.inşallah her şey çok daha güzel olur. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... okulların 3. haftası bitti bile.bi deyim vardır:ağzım burnum diyene kadar geçti günler girlhahasınıfın düzeni oturdu çok şükür... dün Yediiklim KPSS setimin 1.dergi setini aldım,çalışmaya başladım. inşallah hayırlı bi çalışma yılıyla kadrolu devlet memuru olurum......128956 lojmana daha çıkamadık.bu pazar hayırlısıyla.......... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ayyy bugün değişik bişey oldu.bir beyle tanıştım.y789baya muhabbet ettik.ama malesefkine elentirik alamadım...bakalım bu elektriği ne vakıt alaceğim.hayırlısı diyorum başka da bişey demiyorum...........O0 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Süper. O zaman sadık bir eş olmasının yanında voltajı yüksek olmasını da istemelisin :D hadi bakalım hayırlısı. Belli mi olur canım bu işler eskiden elektrik mi varmış :D yeni yeni moda bunlar. Ben ilk görüşte aşka inamıyorum. Birinden hoşlanırsın sonra tanıdıkça aşık olup olmadığını anlarsın sonra da bitmeyecek bir sevgi inşa edersin. O aşamadan sonra da evlenip çoluk çocuğa karışırsın hayırlısıyla :D inşallah ;) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ah benim nur'um banu'cuğum; o gün eşref saatime denk gelmeseydin biliyorum ki seninle iyi arkadaş olabilirdik :)) Ama olsun, affına sığınaraktan sana bir tavsiyem olacak. Ben derim ki; bırak elektiriği, voltajı, bilmemneyi... Bak Hz Mevlana ne demiş sana; "Eli görmeyen kişi, yazıyı kalem yazdı sanır !.. Bil ki görünen şekil yok olur gider..! Asıl mana alemidir ölümsüz olan !.. Niye testinin şekliyle oynayıp duracaksın ; Bırak testinin şeklini, suyu ara...!" Bugünde elalemin günlüğüne sardık, haydi hayırlısı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... eğitim-öğretimde bir ayı tamamladık çok şükür.yakında mayışı alıcaz inş.kahvesmileyçekirdek telkinlerimi tekrar dinlemeye başladım.1 hafta oldu.10-3 tattiğiyle dinlicem yine... KPSS çalışmalarına devam... kalbimde bir kıpırtı var son zamanlarda hayırlısı bakalım...superxy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM. |