![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... art56art56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nurbanucum nasılsın canımmmm |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Sahi biz sevdiğimiz için ne yaptık? Sevgiyi alabilecek kadar ona hizmet edebiliyormuyuz? |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... işe gidiyorum geliyorum.eve kendimi dar atıyorum yorgunluktan.ama tatlı yogunluk tabi.emeğinin karşılığını maddi ve manevi alınca insan mutlu oluyor...s456 KPSS de daha bi düzen oturtamadım.forumdan bi öğretmen arkadaş plan yapmış,yardım etçek sağolsun... son zamanlarda ertelememenin çok önemli olduğunu anladım.iş hayatında bu daha da önem kazanıyo.erteledikçe insanın kafası onda takılı kalıyo.insan psikolojisinin iyi olmasının en büyük nedenlerinden biri de yapacağının en iyisini,ertelemeden yapmak.bunu şimdi çok daha iyi anlıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Şşşttt kalbin rahat dursun 07.07 tarihine kadar. Ya da koyver gitsin aşk nazlı bir şey kapına her zaman gelmez. :) |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Böyle söylersen (Allah korusun da) nurtopu gibi bir çekirdek inancın olmasın sonra :) Hem taşıyan var şekerim %90 karşındaki insana bağlı bişey ;) Anlayışlı olmak önemli iki taraf için de... Ya evli olanlar napsın şekerim, kocayı mı boşasın ayol? :D |
eee evli olanlar evlenmeden önce düşüncekti KPSS yi şekerim kahvesmiley zaten ben kaçtıkça üzerime geliyo kısmetler.çekim yasası değil itim yasına inanıyorum ben artık y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |