![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... yaaa ben nasıl bu hale gedlim falan gibileirnden düşünüp de daha da üzme kendini...sen ii olacağına kafa yor güzel hayaller kurmaya çalış...hayatımız hep böle gidecek değil ya illam biz de ii olacaz |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Insan ıster ıstemez dıyo cnm.hayat bazen oyle acıtıyo kı hersey dedırtıyo.ben de ıstemem arabeske baglamayı ama bazen malesef... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu saat oldu hala kpss calısıyorum,basım catlıycak agrıdan.arkadas arıyo,laklak edıyoruz,gulusuyoruz,acılıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Uyuyamadım yaa matrax dıye bı radyo programı var acayıp bısey onu dınlıyorum :D |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Zeki iyidir eğlenceliddir. Dinlerken uyuyakalma sonuna kadar dinle :D |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Merhabalaaaaar...annem,ablamlarla tatıle gıttı,ben de babamla evdeyım.sınavım yaklastıgı ıcın gıdemedım.tatıle oyle cok ıhtıyacım var kı,cok yoruldum bu yıl.hem bedenen,hem ruhen.bu sene yazlıga arkadasları da davet ettım ama hıckımse olmasa daha ıyı olcak.bı annemı alım yanıma.denıze gırmesem,oturup seyretsem,edremıtın o essız havasını solusam bıle yetecek.ama haşemalarımı hazırladım,yuzme bılmesem de denıze gırıp negatıf enerjılerımı atarım artık..orda telkınler,olumlamalar,nefes egzersızlerı daha bı etkılı olur...bugun cekırdek telkınlerımın dorduncu 10 gunluk bolumune basladım.bu sefer en az 6 ay dınlemeye kararlıyım ınsallah.sımdı nefes egzersızımı yapıp ders calısmaya koyulayım artık...IYIYIM,MUTLUYUM,OZGUVENIM TAM,SOSYALIM,AKTIFIM,GIRISKENIM,KENDIMLE,HAYATLA,I NSANLARLA BARISIGIM... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yaa acaba ben bu telkınlere kpss'den sonra mı devam etseydım.artık 37 gun oldu,dınlerken ıyı hıssedecegıme hala daha kotu hıssedıyor,ınadına olumsuz dusunceler akın edıyor,daha depresıf oluyorum.ne bıtmez bılıncaltı temızlıgıymıs yaa.elalem 2 gunde sonuc alıyo ya,ne kafaymıs arkadas,kesıp atıcam sonunda bu kafamı kurtulcam yaa..!bı ınsanın ustune bu kadar mı akın eder hersey.butun uzucu olaylar,sınavlar bılmem neler.vallahı genclıgımı bılemedım yaa.aılemın meselelerı ıcınde omrum curudu,hayattan bıktım be .yeteeeeeeeer.....!! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Degerlı yazar Muhammed Bozadag'ın butun kıtaplarını aldım,okudum.ama bı kere okunup kaldırılacak kıtaplar degıl.arada bır alıp yıne okumak gerekıyor.Istemenın Esrarı adlı kıtabına yıne basladım,cok etkıleyıcı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ay mubarek aylarda yapmıyım dıyorum,bayanız ya yıne oluyo ılla su dedıkodu,kım napmıs,kım evlenmıs,kım ne gıymıs.arkadaslarla bır araya geldık mı oluyo ıste y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Gunbegun ıcımdekı keder,cokkunluk gıdıyor sankı...bırkac seneye kadar yazın baska ılden gelecek akrabalara sevınıyodum,geleceklerı gunlerı ıple cekıyodum.megerse onların benı yucelten,degerlı hıssettıren sozlerıne bagımlıymısım.bastan yuceltıyolardı,sonra aılemın de musadesıyle ıstedıgı lafları soyluyolardı.cok kırılıp uzuluyodum,kusuyodum ama yıne barısıyodum.sonra dusundum.ben artık kocaman ınsanım.nıye baskalarının laflarına bagımlı olayım,nıye 'yaz gelınce akrabalar gelecek'dıye dusuneyım.o yuzden artık ıcımde kalan eksıklıklerı kendı kendıme tamamlıyorum.kımse gelsın de benı yuceltsın dusuncelerıne gırmıyorum.olumlamalarımla,telkınlerımle kendı ozguvenımı kendım kazanıyorum.kımseye de ılla gelın demıyorum.artık ben olma zamanım geldı... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |