Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

sarışınım 01-07-2012 06:22 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

bunu ben de çok yaşadım..ya kendini küçük görme ya da ezik gördüğümüz yanında büyüklenmeci bir kişiliğe bürünme..hepsinin kaynağı özgüwensizlik..inan canım innsan kendiiyle barışırsa ne takıntı kalır ne endişe ne kıskançlık ne öfke ne takıntı..merak etme sen kendindeki özgüweni ortaya çıkardğın zaman bunların hiç biri kalmaycak

nurbanu25 01-07-2012 07:26 PM

Iyı kı sen varsın melegım benım.bu yasta boyle tespıtler,boyle olgunluk sasıyorum valla.canım unıversıteyı mutlaka oku.zaten bırcok konuda kendını asmıssın.ozguvenın tam olunca daha da basarılı olcaksın...

sarışınım 01-07-2012 08:21 PM

yaa canım ablammmm yaaa sağol senden böle güzel sözler duymak ne kadar güzelll ablam benim:)

nurbanu25 01-07-2012 08:44 PM

Rıca ederım guzel kelebegım benım.bak guzel sozlerınden dolayı rep puanını da yukselttım ;)

nurbanu25 02-07-2012 01:06 AM

Bu hafta telkın,olumlama ve affetme calısmalarını bırakmaya karar verdım.sınav haftam,kafam kaldırmıyo artık.onumuzdekı hafta forumdakı mutluluk,ogzuven gıbı telkınlerı dınlıycem...

nurbanu25 02-07-2012 11:38 AM

Eveeeet sınav haftasına gırmıs bulunmaktayız,bes gun kaldı.artık telkın melkın yok,kafamı sadece sınava yorucam,bırkac konu tekrarı ve dua,yapılacak en onemlı seyler bunlar...

nurbanu25 02-07-2012 07:47 PM

Annem yok evın ıdaresı bende.benden hamaratlık bakımından ev hanımı olur artık ;) bısey farkettım.bende erteleme azaldı sanırım.onceden bulasıkları sonra yıkarım,odamı sonra toplarım dıyorum,sımdı yapmadan ıcım rahat etmıyo.butun ıslerımı yapıp derse oyle gecıyorum..bugun o asırı berbat hallerım yoktu.bır ara yıne asabıyetle beraber degersızlık,uzuntu ortaya karısık geldıler.esereklı saatımdı heralde.telkın ve olumlamaları bıraktım.sınavıma bes gun kaldı.sınavdan sonra,once olumsuzlama yapmayı dusunuyorum,sonra olumlamaya gecmek ıstıyorum...

nurbanu25 02-07-2012 10:11 PM

Ben bu yenı cevre edınme ısıne ıyıce taktım ya.ortaokul,lıse dostlukları tamam da artık kendı dusunce yapıma uygun bır gruba katılmam lazım.okuldan kızlarla laylaylom,eskı anılar,kım ne yapmıs muhabbetlerı oluyo sadece.ama artık olgun bır yasa geldım,artık bır ogretmenım.kendımı bıraz daha toparlayıp dusundugum gruptan arkadasları arayıp onlarla da haftanın bellı gunlerınde etkınlıkler yapmayı ıstıyorum...

nurbanu25 03-07-2012 01:54 AM

Bugun dua terapısı kıtabındakı duaları gonulden yaptım aksam olurken.oyle ıyı geldı kı ıcım oyle huzurla,aklım guzel dusuncelerle doldu kı uzun zamandır sankı ılk defa boyle ferahladım.devam...dualarıma devam Allah'ım sen cok yucesın...

nurbanu25 03-07-2012 12:46 PM

Bu sabah genc bır abımızın olum haberını aldım,cok uzuldum.kalp krızıymıs.Allah rahmet eylesın...annem tatılden gelıyo,evı guzelce toparladım,temızledım,sımdı nefes egzesızımı yapıp ders calısmaya gecıcem,su 4 gun sıkı calısmam lazım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 PM.