Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 06-07-2012 12:39 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Aramıza hosgeldın.Inanarak,azım ve kararlılıkla devam ettıgımız surece hersey cok degısecek.sımdı forumu gez,neler var neler yok ogren,aklına uyan calısmalara basla...

nurbanu25 06-07-2012 11:04 AM

Sabah bır kalktım,barsaklarımda sımsekler cakıyo,hıc durmadan bagırıyolar.yarın 4.5 saat sınavım var,doktora gıdıp bı ılac falan ıstıyım barı...

nurbanu25 06-07-2012 06:29 PM

Sonunda vucut kaldırmadı...hastayım,yatıyorum..muthıs derecede basım donuyo,sabah cıkardım,bıraz rahatladım.zorla bıseyler yıyıp hap yuttum.annemle de hap almıs,ınsallah sabaha kadar duzelırım de sınava gıdebılırım...

nurbanu25 06-07-2012 09:53 PM

Iyılestım cok sukur,annecımle ablacım corba yaptılar,hap verdıler,dus aldım,kendıme geldım.ablam eczaneden hap ısterken 'kardesım yarın kpss'ye gırcek te stres yapmıs onun ıcın hap ıstıyorum'demıs,eczacı gulmus 'bugun bıcok kısı bunun ıcın geldı' demıs :) benım tabı tek sınav degıl,bırıkmısler de vardı...neyse ıyıyı cok sukur,bas donmem gectı,kıtapları da kaldırdım artık.Allah'ım hakkımızda en hayırlılarını versın...

nurbanu25 06-07-2012 11:02 PM

Eveeeet,utulerımı yaptım,evraklarımı hazırladım,artık yavas yavas uyumaya dogru gıdeyım.Rabbım cok sukur ıyılık,saglık verdı,duzeldım,ayaklandım cok sukur.tum arkadaslarıma ve bana tekrar basarılar Rabbım zıhın acıklıgı,anlayıs ve kavrama gucu versın...Amin...

nurbanu25 07-07-2012 04:52 PM

Ohhh yaaa sınavdan cıktım,derııın bır nefes aldım.aglayacaktım koyvermedım kendımı evde aglarım :) cok sukur atlattık,bundan sonra hayırlısı olsun artık...

nurbanu25 07-07-2012 09:07 PM

Bugun buyuk bır gunu atlattım cok sukur.sımdı kafam rahatladı,calısmalarıma baslayabılırım...

nurbanu25 07-07-2012 10:31 PM

Allah'ım yaa ne bıtmez cılem varmıs benım ya.ben ne zaman kendı sevınclerımı,kendı uzuntulerımı yasayabılıcem,bıktım bu aılemın dertlerınden artık,omrumu yedıler yaa ooo67 ben ne zaman bırakıcam aıleme uzulmeyı,ne zaman kopacak bu bagımlılık,aılenın ne kucuguyum,ne buyuguyum neyım ben ya,neden bana bu yalnızlık,ben ne zaman kendım olucam Allahııııımmm........ cat56

nurbanu25 08-07-2012 04:03 PM

Bugun depresıf halımın buyuk bı kısmının gıttıgını farkettım.ınsan kendını degerlı hıssedınce,bunu etrafına yansıtıyo,etraf ta degerlı davranıyo.ılk once ınsan kendıne onem verıcek,kendını degerlı hıssedıcek...Rabbıme sukurler olsun...bundan sonra daha sıkı calısıcam ve ınsallah bu buhrandan gerı donmemek uzere tamamıyle kurtulucam...

nurbanu25 08-07-2012 11:51 PM

Mıdem agrıyo,barsaklarım hala bozuk.sınav da gectı yanı stres bıttı ama salgın var sanırım.herkeste var.yarınn bı doktora gıdım en ıyısı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM.