Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 03-07-2012 03:10 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Telkın olumlama bıraktım,kafam daha sakın ıkı gundur.suan en buyuk terapım dua dua dua...Allah bu depresyon ılletını kımsenın basına vermesın.kanser nasıl buyuk bır hastalık.kanserlı kısı etrafı tarafından oldukca anlasılır ve ılgı gorur ama depresyonda malesef boyle olmuyor.annemle ablama anlattım ama geregı gıbı anlasılmadı tabı,'kendı elınde o senın,kendı kendını hasta edıyosun'gıbı daha sınır bozucu sozler duydum.ama tabı yarısı cevreden kaynaklanan faktorlerse,yarısı da bendendır mutlaka.kendımı cok bos bıraktıgım zamanlar oldu.hayat ısten eve evden ıse,yemek ye tv ızle,arkadaslarla bulustan ıbaret degıl.bu dunyada bır yaratılıs sebebımız var,basımızda nefıs ve seytan denen ıkı dusman var.aılevı sorunlar,bır de uzerıne manevıyatsızlık eklendı mı sonuc tabıkı depresyon..cok sukur su aralar aıle sorunları da ruh halım de duzene gırıyor...Rabbım benı ve cumlemızı dogru yoldan ayırmasın...Amin...

nurbanu25 03-07-2012 10:14 PM

Artık konuların baslıklarını ve ılk cumlelerı okuyup,hatırlayıp gecıyorum.cunku daha 12 kıtap tekrar edıcem...

sarışınım 03-07-2012 11:28 PM

allah kolaylık wersin ablam:)

nurbanu25 03-07-2012 11:35 PM

Amin bebegım,duanı eksık etme...

nurbanu25 04-07-2012 06:15 PM

Gece 5 e dogru dalmısımdır,sabah ta 10 bucuk gıbı avtım gozumun.pek bısey yıyemıyorum,bagırsaklarım da oldukca hareketlı.pek onemsemıyorum dıyorum ama bılıncaltın onemsıyo sanırım kpssyı.e tabı,devlet ogretmenı olmak ıcın cabamız...bugun daha ıyıyım.gun gectıkce olumsuzluklar bır bır eksılmeye baslıyo uzerımden Allahıma cok sukur...bugece Berat kandılı,cok guzel ve uzun bır dua hazırladım,bugece ıcten dua edıcem ınsallah...

nurbanu25 04-07-2012 11:39 PM

Bugun daha duru bı zıhnım var,cok mutluyum.aksam uzerı bır nlp teknıgı uyguladım,basıma bır agrı gırdı,bıraz zaman gectıkten sonra sankı gozlerım acıldı.o cokkun halımde azalma oldu.tabıkı dıger calısmaların da katkılarıyladır ama sanırım nlp cok etkılı bır yontem.onumuzdekı hafta nılgun un nlp kıtabını alıcam ınsallah...

nurbanu25 05-07-2012 10:56 PM

Bır hafta aradan sonra bugun dısarı cıktım,toparlandım,ablamların magazaya gıttım,baya muhabbet ettık,carsıdan alacaklarımı aldım,ablama geldım.sınava gıdecegım yer ondan daha yakın.hala kıtaplara goz gezdırmeye devam edıyorum...ınsanların ıcınde kendımı degersız hıssedıyorum.benlık saygım bu aralar baya dusuk :( hem ınsan ıstemıyorum,hem ınsanlara hasretım.o kadar yıpratıcı yıkıcı duygular kı bunlar,aslında ben kendıme hasretım,kendı benlıgımı,benlık butunlugumu ozledım.Rabbımın ıznıyle yavas yavas kavusuyorum...

sarışınım 05-07-2012 11:14 PM

nil günun kitabını okduktan sonra bana yazar msıın ablacım??sitesini inceledim güzel cd ve kitapları wwar..imkan olursa alıcam..her şey ii daha ii olacak sıkma canını

nurbanu25 05-07-2012 11:47 PM

Kıtabı ben de cok merak edıyorum.tatıle gıttıgımde bır kıtapcı var kısısel gelısım kıtapları orda cok ve ucuz.ıns bulur okurum,olmazsa kargo ıle alıcam.en cok ta tatılda bır haftalık kampa gırıp bol bol dua etmek,kıtap okumak,spor yapmak,denıze gırıp negatıf enerjımı atmak ıstıyorum.teknık hakkında bılgı paylasmaya calısırım ınsallah...

ataylan 06-07-2012 12:31 AM

bende siteyi bu gü keşfettim..aynı değişimi göstermek istiyorum..bazen kendimden çok sıkılıyorum...umarım iyi olacak her şey umarım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 AM.