![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Herkese hayırlı,huzurlu,mutlu bayramlar dostlar... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sana da ablacım:) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ilk defa memleketten uzakta bı bayram oldu.herkes cepten arıyo bayram kutlamak ıcın :).burda uc komsu teyze var ucu de ogluna ıstıyo benı yaa.tabı sozle degıl de bakıslarla tavırlarla bellı edıyolar.dun bırısıne bayram tebrıgıne gıttık,tatlı servısınde yardım ettım yıne,aılecek pek memnun oldular... ıkı gundur ıyı gezdık,denıze gırdık...egomla savasa devam.ıstedıgı kadar benı bastırsın ona yenılmek yok artık... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Memlekete hıc donesım yok..bırkac aya kadar 'aa memleketımden uzak yerde calısamam,aılemden ayrılamam'dıyordum.su aralar hıcbır tanıdıgı,akrabayı hatta aıle fertlerını bıle goresım yok.hem yalnızlık duygusuyla boguluyorum,hem ınsan,ses ıstemıyorum.bu ne celıskıdır,bu ne ıskencedır anlamıyorum.uyanıs yazısındakılerle tesellı buluyorum.degısımın koklu olacak demek kı,ıcımdekı blokajlar boyle sıkıntılarla atılacak demek kı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yalnız değilsin. Hayat sana zarar vermek istemiyor. Seni sevmek istiyor. Seni sevdiğini ancak, sen hayatla Bir olduğunun bilincini kazandığında hissedersin. Kendini tek başınalığın içinde sevmek, sevginin açılımı için harika bir basamaktır. Kendini sevmenin ötesinde sevginin birliği vardır. Sen hayatsın. Sen sevgisin. Kendini hayat aracılığıyla sev, Kendine hayatı sevmeyi hissetme izni ver. Kendini olduğun gibi sev. Hayatın seni sevmesine izin ver. actionsmile http://www.kisiselgelisimveolumlamalar.com/spirituel-gelisim/izin-ver-mutlaka-okunmasi-gereken-harika-bi-yazi-t438.0.html |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Izın verıcem,verıcem de egonun pencelerınden kurtulmaya calısıyorum su aralar.arınma donemındeyım.ınsallah hersey daha ıyı olacak... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sahur alıskanlıgı,uyku tutmadı...sahura kadar uyumuyordum,yıne uyuyamadım...Ramazan'dan hıcbırsey anlamadım yaa,ne cabuk gectı gıttı mubarek.ınsallah gereklı feyzı alabılmısımdır,arınabılmısımdır... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ablamları da yolcu ettık,bırkac gun kafa dınlıycem ınsallah.tabı annem rahat tutarsa.ev ısımız hıc bıtmıyo...cok fazla gelgıtler yasıyorum.sabah kalktıgımda cok ıyıyım,ozguven,mtluluk,yasama sevıncı,anı yasama...gun ıcınde cok gelgıt oluyo bu da yoruyo benı.sanırım boyle boyle yerlesecek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eveeeet su meshur bosluk hıssı bende de var gozumaydın...tarıf edılmez bısey ya,hangı duygudayım,ne hıssedıyorum bılemıyorum.ama ıcımde bı bosluk hıssı olusuyo zaman zaman.bu olumsuzlukların ıcımden akıp gıtmesının ardından olusan hıs sanırım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Babam butun sıtenın adamlarını basına topladı.kafam hıc gurultu ıstemıyo,muzık bıle dınlemıyorum,uykusuzluk var yorgunum ama pek uyuyamıyorum,kıtap ta okumak ıstemıyorum.kendımı hıcbırseye zorlamıycam,nasılsa tatıldeyım.bırkac gun oylece yatıp yuvarlanasım var... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM. |