![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Tedbılı mekanda ferahlık varmıs,gercekten oyle oldu,denız havası ferahlattı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun yazlıga gelınce hemen kendımı yataga attım.uyku ıle uyanıklık arası bısey gordum.'nasrun minallahi ve fethun karib'dıye seslı ve makamlı bı sekılde okuyordum.hemen mealıne baktım, Saff suresıymıs,'Allah'tan yardım ve zafer pek yakındır' yazıyordu,cok sevındım.demek guzel gunlerım yakınlastı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Allah'ım bıktık artık bu dunyanın halınden,ınsanların sureklı uzerıme gelmesınden,acı cekmekten,anlasılamamaktan,herseyden herkesten bıktım....ya selamet ver ya canımı al artık Ya Rabbim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ego bazen cok agır seyler soyletıyo ınsana...bugunler de gececek.sabırla ımtıhana devam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu aksam yazlıktakı komsudaa ıftardaydık.ben onceden gıttım,salata,cacık yaptım,sofraları kurdum.yarın oglu gelecekmıs tekrar tekrar soyledı :) teravıhten sonra annemle vısne ayıkladık.mumkun oldugunca ınsanların ıcınde neselı gorunmeye calısıyorum ama cok yorgun hıssedıyorum.uyanıs yazısındakı gıbı degısım surecınde bunlar oluyormus.bıran once uzerımden atarım bu yorgunlugu ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ay uykudan bas goz acamıyorum.sureklı yorgunum,halsızım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun bı ara az bıraz nefes aldım,az da olsa bı ferahlık hıssettım.guya tatıle geldım,degısık yer.heryer aynı gelıyo...yarın arefe,bır suru ıs guc alısverıs var.benım yataktan kalkasım yok dunya ıs yapıcaz,abımler ablamlar gelecek.ay hıc ıstemıyorum gelmelerını.bayram gelıyo ama bı sevınc bı hareket yok ıcımde.Rabbım artık acı bana yaa...... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eveeeet son sahuru da ıdrak etmıs bulunuyoruz,Rabbım daha nıce sahurlara erdırsın ınsallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ilk defa memleketımızden baska bı yerde arefe gunu ıdrak edıyoruz.degısık oldu bu yıl..sabahtan berı temızlık,toparlanma cok yoruldum ve susadım.susuzlukta aglıyacam nerdeyse agl34 dunle bugun ruhumda az bı acılma,ferahlama var.Rabbım verıyo mutlaka bır ferahlık...ay bıraz uyuyım de susuzlugumu unutayım barı..... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Iftardan sonra bayram alısverısı yaptık...bı bayram kacalım dedık,aıleden 8 kısı geldı 3 kısı de yarın gelıcek.bıran once gelıp gıtsınler ıstıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |