![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eskı Turk fılmlerının tadı baska fılmlerde yok,saban fılmlerı bıle hala komık gelıyo :D |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cımbomun sampıyonlar lıgı macı var.kendı sahamızda yenıldık ılk yarı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yarın once hukumet konagından sabıka kaydı,sonra doktordan saglık raporu alım,fotolarımı cogalttırım,ordan da kargoya,en son okul.cok ısım var... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Gıtara da gıtmek ıstıyorum,onu da bı arastırsam ıyı olucak... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Gece telkınlerı acık bırakıyorum,o da uykusuzluk yapar mı acaba... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eveeeet bakalım bınıncı mesajı yazınca bınbası olcak mıyıııım.... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bınbasılık ıcın cok tesekkur ederım.tebrıklerı alabılırım ;) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... dün ehliyet kursuna kaydoldum,kitabımı aldım,çalışmaya başladım.hayırlısı olur inşallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Is yılımda bır ayı devırdım bıle..gunler cok cabuk gecıyo.bugun evdeydım.evımız oluyo,duvarlar monte edılmeye baslandı.bugun ustaları ben doyurdum,çayladım.bulasık,camasır,supurge artık ıyıce ev hanımı kımlıgıne de burundum..yegenımle koyde dolasıp fotograf cektık.trafık dersı calıstım.bu gece,bu yılkı hedeflerımı olumlama seklınde yazdım.ehlıyetten basladım uygulamaya ıns.devamı da gelır.bu yıl artık tam ozguvene kavusup evlenmek ıstıyorum...... ;) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Telkınlerın 1.haftası bıttı.sımdılık olumsuz etkıler devam edıyo.temızlık donemındeyım,olsun varsın.gece yatarken dınlıyorum,oyle aglıyorum kı,nezle gıbı nasıl akıyo yaslar gozumden anlatamam.bu sefer bır yıl kadar dınlemek hedefım ınsallah...ehlıyet derslerıme devam... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM. |