Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 15-06-2011 09:05 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800594)
kendini sikmadan calismalarina devam et bence rahatlamis olarak yaparsan daha iyi verim alirsin diye dusunuyorum

sevgiyle kal

işte ben de o yüzden tatile girince sakin sakin başlamak istiyorum.düzenki,kararlı,azimli ve başarılı bir yaz olacak İnşaallah...art56art56

nurbanu25 15-06-2011 09:13 PM

çok çok karmaşık ve değişken bir ruh halindeyim.gulensmiley dalgalanmalar iyileşmeye başlayan yaralarımın belirtileri biliyorum. beni gün içinde, özellikle iş hayatımda çok zorlasa da artık diyorum tatil geldi.ha biraz daha gayret nur! senelerdir acı çekiyorsun.ama bunlar gelişim sancıları.artık insanlara rezil oluyorum,haklarına giriyorum düşüncelerini de bıraktım. napim.nasıl kanser gerçekten ciddi bir hastalıksa benim durumumda öyle.anlayan anlar,anlamayan da anlamasın.benim artık gerçek BEN e yaklaşmama az kaldı.Rabbim (c.c) en kısa zamanda hepimizi zafere ulaştıracak inşaallah...128956

*kelebek* 15-06-2011 10:24 PM

nurbanu çekirdek inanç cd.lerinin etkilerini bir hayli merak ediyorum.inşallah olumlu etkilerini görürsün ve de çektiğin sıkıntılardan kurtulursun

nurbanu25 19-06-2011 09:02 PM

Alıntı:

*kelebek* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800650)
nurbanu çekirdek inanç cd.lerinin etkilerini bir hayli merak ediyorum.inşallah olumlu etkilerini görürsün ve de çektiğin sıkıntılardan kurtulursun

İnşallah kelebekçim. depremler olunca taşlar yerini bulup,daha da sağlamlaşır.biz de aynen öyle olucaz inş.henüz telkinleri düzenli dinlemeye başlamadım. az da dinlemiş olsam bazı etkilerini farkedebiliyorum.düzenli dinlemeye başladığımda tüm gelişmeleri burda paylaşıcam...sevgiler...actionsmile

nurbanu25 19-06-2011 09:46 PM

araba aldımmmmmmmmmmsevincli biraz dökük bişey ama olsun." ayağımı yerden kessin de " sözüne kesinlikle katılıyorum. çünkü servisle okula gidip gelmekten bıktım.çünkü ilçenin en başından en sonuna gidip geliyorum.şaşkınx.yanımda da en az 2 çanta mutlaka oluyo...
bu yaz ehliyete de gidiyorum inşallah.yeni iş yılıma daha özgür bir şekilde başlarım inş.8977....
okulla tatile girdi.ilk iş yılım sona erdi.ilk öğrencilerimle vedalaştım.agl34.sevinç,hüzün,gurur tüm duyguları dolu dolu yaşadım cuma günü...
bugün de yeni arabamla pazar gezmesi yaptık.inşallah en kısa zamanda trafiğin yeni bayan üyesi olucam...art56art56

Nazife_p 19-06-2011 10:41 PM

Nurbanucugum araban hayirli olsun Rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah. Okul tatile de girdi artik calsmalarina daha duzenli bir sekilde devam edip guzel sonuclar alacaksin. Guzel haberlerini bekliyorum.

Sevgilerimle.t678

MarEspEraNZa 20-06-2011 12:21 AM

hayırlı uğurlu olsun
"tekeri düz bassın " böyle derler ha :)

gelişmelerinizi okudukça benim inancım çoğalıyor... Bir arabada ben almış olacağım Allah izin verirse

YESHAPPY 20-06-2011 01:21 AM

Güvenle ve huzurla kullanman dileğiyle... ;)

prenses1 20-06-2011 09:40 AM

hayırlı olsun canım..
güle güle kullan.
sevgi ve ışıkla kalın

nurbanu25 22-06-2011 10:22 AM

çok teşekkür ederim arkadaşlar,sağolun...956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 PM.