Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

MarEspEraNZa 09-06-2011 11:32 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

daim ve kat kat olsun mutluluğunuz

diabolik 10-06-2011 12:46 AM

severek okudum gerçekten hikayeni(anti parantez yanlış anlaşılmasın durumuna bende çok üzüldüm anlatıcılıktaki akıcılık ve güzellikten bahsetmek istedim) yazım dilin çok akıcı zevk veriyo sabrın ve azmin gerçekten takdire şayen umarım herşey istediğin gibi gelişir..Unutma size tek engel yine sizsiniz..inş en kısa zamanda iyileşirsiniz..takip ediceğim inş. bende allah sabrını ve azmini boşa çıkarmasın güzel kardeşim

Nazife_p 10-06-2011 01:44 AM

gelismelerini yakindan takip ediyorum cok mutlu oldum Rabbim devamini nasip etsin insallah.956k

Saglik ve huzur diliyorum

nurbanu25 10-06-2011 08:26 PM

Alıntı:

diabolik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800220)
severek okudum gerçekten hikayeni(anti parantez yanlış anlaşılmasın durumuna bende çok üzüldüm anlatıcılıktaki akıcılık ve güzellikten bahsetmek istedim) yazım dilin çok akıcı zevk veriyo sabrın ve azmin gerçekten takdire şayen umarım herşey istediğin gibi gelişir..Unutma size tek engel yine sizsiniz..inş en kısa zamanda iyileşirsiniz..takip ediceğim inş. bende allah sabrını ve azmini boşa çıkarmasın güzel kardeşim

değerli diabolik kardeşim,
ilginiz için çok teşekkür ederim. evet bir söz vardır: "çaresizseniz, çare sizsiniz." iyi olmak ta kötü olmak ta bizim elimizde.ama geçmişin bilinçaltımızda bıraktığı derin izler de malesef çabuk temizlenmiyor. önce Yadadan'a teslim olup, sonra azimle, kararla yılmadan çalıştığımızda elimizden gelmeyecek başarı yok inşaallah...NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI hikayemi de okumanızı isterim...sevgiler...actionsmile

nurbanu25 10-06-2011 08:33 PM

son zamanlarda sosyal ortama girme zorunluluğum benim için de iyi oluyor sanırım. bugün de yeenimin yıl sonu gösterisi vardı. onca kişinin içinden geçip en öne oturdum. ve saatlerce yeğenimi fotağraf çektim. ayağa kalkmam da gerekti ve çekinmeden kalkıp fotoğraf çekebildim. az bi tedirlinlik oldu tabi ama yakında o da kalmayacak inşaallah...
son günlerde yine başım çok ağrıyor.çekirdek telkinlerimden mi çok sıcaktan mı bilemiyorum artık...
iş ilişkilerim pek içaçıcı değildi ama program güzel geçti ya o bana yetti...

sweeet 10-06-2011 09:55 PM

Bence harika gidiyorsun canım. Bir ortama girdiğin zaman burda en iyi ne şekilde vakit geçirebilirim. Düşün alacağın keyif(ortamın verimi) de maksimum olsun.

Herşey gönlünce olsun...

nurbanu25 10-06-2011 10:00 PM

Allah razı olsun sweeet kardeşim. hepimizin gönlünce olsun diledikleri inşaallah...

nurbanu25 11-06-2011 10:37 PM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800221)
gelismelerini yakindan takip ediyorum cok mutlu oldum Rabbim devamini nasip etsin insallah.956k

Saglik ve huzur diliyorum

çok teşekkür ederim nazifecim. Rabbim (c.c) hepimize güzel gelişmeler nasip etsin inşaallah.....sevincli

nurbanu25 15-06-2011 12:05 AM

özlem hanımla mailleşyeme devam ediyoruz. son mailim özel konulardı.bunlardan bahsetme cesareti gösterdiğim için tebrik etmiş, çok sevindim.ama bir türlü ödevlerimi toparlayıp başlayamadım.okulların kapanmasına 3 gün kaldı.tatile girince başlıcam artık inş.
bu günüm bayağı iyiydi.neşeli,konuşkan,cıvıl cıvıl geçti.tam da havalara uygun smileydance
okuyacak öyle çok kitap birikti ki.hepsini bu yaz okuycam inş...

Nazife_p 15-06-2011 01:06 AM

kendini sikmadan calismalarina devam et bence rahatlamis olarak yaparsan daha iyi verim alirsin diye dusunuyorum

sevgiyle kal

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM.