![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... daim ve kat kat olsun mutluluğunuz |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... severek okudum gerçekten hikayeni(anti parantez yanlış anlaşılmasın durumuna bende çok üzüldüm anlatıcılıktaki akıcılık ve güzellikten bahsetmek istedim) yazım dilin çok akıcı zevk veriyo sabrın ve azmin gerçekten takdire şayen umarım herşey istediğin gibi gelişir..Unutma size tek engel yine sizsiniz..inş en kısa zamanda iyileşirsiniz..takip ediceğim inş. bende allah sabrını ve azmini boşa çıkarmasın güzel kardeşim |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... gelismelerini yakindan takip ediyorum cok mutlu oldum Rabbim devamini nasip etsin insallah.956k Saglik ve huzur diliyorum |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
değerli diabolik kardeşim, ilginiz için çok teşekkür ederim. evet bir söz vardır: "çaresizseniz, çare sizsiniz." iyi olmak ta kötü olmak ta bizim elimizde.ama geçmişin bilinçaltımızda bıraktığı derin izler de malesef çabuk temizlenmiyor. önce Yadadan'a teslim olup, sonra azimle, kararla yılmadan çalıştığımızda elimizden gelmeyecek başarı yok inşaallah...NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI hikayemi de okumanızı isterim...sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... son zamanlarda sosyal ortama girme zorunluluğum benim için de iyi oluyor sanırım. bugün de yeenimin yıl sonu gösterisi vardı. onca kişinin içinden geçip en öne oturdum. ve saatlerce yeğenimi fotağraf çektim. ayağa kalkmam da gerekti ve çekinmeden kalkıp fotoğraf çekebildim. az bi tedirlinlik oldu tabi ama yakında o da kalmayacak inşaallah... son günlerde yine başım çok ağrıyor.çekirdek telkinlerimden mi çok sıcaktan mı bilemiyorum artık... iş ilişkilerim pek içaçıcı değildi ama program güzel geçti ya o bana yetti... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bence harika gidiyorsun canım. Bir ortama girdiğin zaman burda en iyi ne şekilde vakit geçirebilirim. Düşün alacağın keyif(ortamın verimi) de maksimum olsun. Herşey gönlünce olsun... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Allah razı olsun sweeet kardeşim. hepimizin gönlünce olsun diledikleri inşaallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
çok teşekkür ederim nazifecim. Rabbim (c.c) hepimize güzel gelişmeler nasip etsin inşaallah.....sevincli |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... özlem hanımla mailleşyeme devam ediyoruz. son mailim özel konulardı.bunlardan bahsetme cesareti gösterdiğim için tebrik etmiş, çok sevindim.ama bir türlü ödevlerimi toparlayıp başlayamadım.okulların kapanmasına 3 gün kaldı.tatile girince başlıcam artık inş. bu günüm bayağı iyiydi.neşeli,konuşkan,cıvıl cıvıl geçti.tam da havalara uygun smileydance okuyacak öyle çok kitap birikti ki.hepsini bu yaz okuycam inş... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... kendini sikmadan calismalarina devam et bence rahatlamis olarak yaparsan daha iyi verim alirsin diye dusunuyorum sevgiyle kal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM. |