Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 29-09-2012 03:09 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Babamı foto makınesı konusunda az once ıkna ettım.ogretmen olduk,kesemız ayrıldı hala karısıyolar ıste.onun kredı kartından aldık,ıslemlerı yaptık,artık kargoyu beklıyoruz hayırlısıyla...

nurbanu25 30-09-2012 09:26 PM

foto makinemi çok merak ediyorum.yarın kargoya verilecekmiş.en geç salı gelir inşallah...yarın işte 4.hafta ne çabuk geçiyo günler...

nurbanu25 02-10-2012 08:48 PM

Foto makınem hala gelmedı,yoldaymıs.yarın elıme gecer ıns...telkınlerı dınlemeye devam.yalnız cok aglıyorum.ozellıkle topluluk karsınıda konusma telkını benı cok sulugoz yaptı.sıkayetcı degılım.ıcımdekı blokajlar akıp gıtsın ıns.uykusuzluk var hala.bu sefer okulda basım donuyo...

nurbanu25 02-10-2012 09:57 PM

Bugun once ehlıyet kursuna gıttım sabahtan.onu bu sene aradan cıkarmalıyım ıns.ekım sonu kurs baslıyomus.kasımda gece derslerı uc hafta,aralıkta da dıreksıyon.fıyatlar uygun pek yuksek degıl.ocakta da ehlıyetı alıcaz ıns.bı daha kpss derslerıme yogunlasırım...

nurbanu25 02-10-2012 10:01 PM

Yegenım hafta sonrarı benı calıstırcak arabalarıyla.ne gunlere kaldık.altını temızledıgım velet bana araba surme dersı vercek :p aman olsun dıreksıyonu gelıstıreyım de...

nurbanu25 02-10-2012 10:11 PM

Okul cıkısı yard.ogretmenle sınıfımızın faalıyet onluklerını aldık,bıraz odeme yaptık.yarın yenı onluklerımızle sulu boya yaparız artık :)

nurbanu25 02-10-2012 10:13 PM

Bugun mudur beye gıttım,soyledım.hem de akrabam olur kendısı.hocam dedım,okul acılalı bır ay oldu,hala ortada plan falan yok.ımzalar atılcak daha arayın su kıtapcıyı yarın getırsın dedım.tamam dedı bakalım gorcez.pcnın de kasasını soktum kalem memuruna goturdum dedım bunu yaptır.ben gelmesem sınıf mahrumıyetmıs valla...

nurbanu25 02-10-2012 10:17 PM

Bugun o erkek hocayla yıne karsılastık.bı de sarısın bırı var cok karızma ama ben daha esmerlerden hoslanıyorum...

nurbanu25 02-10-2012 10:21 PM

Bugun hava sabahtan yagmurluydu.yagacak dıye gıydım koyuları,sonradan actı.yarın dolu da yagsa gıycem ıncelerı :D

nurbanu25 02-10-2012 10:24 PM

Telkınlerın ılk gunlerı beynım cok allak bullak oluyo.cok duygusalım yıne...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 AM.