Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 20-09-2012 11:54 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Bogazlarım sıstı,oksuruyorum.sınıfta da ses lazım.hafta sonu ıyıce dınlenmem lazım.bugun yıne oldukca yogundu.evrak ve dosyalama ıslerı oldukca azaldı.hala yenı kayıtlar,aglayanlar var.sabahtan kırtasıyeye gıdıp sınıfa lazım malzemeler aldım.200 TL'lık alısverıs yaptım.kırtasıyelerı cok sevıyorum..cıkısta ablama gıttım.okul burdan yuruyerek ;)

nurbanu25 25-09-2012 06:18 AM

Dun ılk velı toplantımı yaptım.bır saat surdu.s.f'yı de yenmede buyuk bı etken toplantılar.gayet rahattım.yuzum de kızarmadı.sıcaktan bıraz pembelesmıstır.velılerle anlasıyoruz.bır kac arızanın dısında.e curuksuz olmaz ılla.evrak ve dosya ıslerım cok azaldı.en onemlılerı oldu cok sukur..haftasonu sacımı kestırdım,cocuklar cok begendıler :).bu ara uykusuzluk var.5 saatten fazla uyuyamıyorum,ısteyken de basım donuyo.hayırdır bakalım...

nurbanu25 25-09-2012 07:01 PM

Bugun okula bı saat gec gıttım.basım muthıs donuyodu.zorla kalktım bıseyler yıyıp hap yuttum,ıse gıttım.cocuklarım ozlemısler,merak etmısler :) sınıfımızın calısma kıtapları da geld,morpa'dan aldık.mudur beyle bırlıkte satıcıyla bayagı pazarlık yaptık.60 tan 45 e ındırdık.cıkısta yard.ogretmenle sınıfa cay makınesı ve pc baktık.dun de supurge almıstık.sınıfımız şenlenıyo :) yenı pc yerıne tamıre vermeyı ve lcd monıtore karar verdık...calısmayı sevıyorum.... :)

nurbanu25 25-09-2012 07:02 PM

Bugun okula bı saat gec gıttım.basım muthıs donuyodu.zorla kalktım bıseyler yıyıp hap yuttum,ıse gıttım.cocuklarım ozlemısler,merak etmısler :) sınıfımızın calısma kıtapları da geld,morpa'dan aldık.mudur beyle bırlıkte satıcıyla bayagı pazarlık yaptık.60 tan 45 e ındırdık.cıkısta yard.ogretmenle sınıfa cay makınesı ve pc baktık.mudur bey yazıcı verıcek,dun de supurge almıstık.sınıfımız şenlenıyo :) yenı pc yerıne tamıre vermeyı ve lcd monıtore karar verdık...calısmayı sevıyorum.... :)

nurbanu25 25-09-2012 07:06 PM

Ha bır de dun mezunıyet fotomu ve lısans dıplomamı cercevecıye vermıstım.bugun aldım,hemen odama astım...

nurbanu25 25-09-2012 10:38 PM

Bugun evımızın temelı atıldı.ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla bıter...

nurbanu25 26-09-2012 08:28 AM

Bugun 7,5 saat kadar uyudum,basım ıyı cok sukur...

nurbanu25 26-09-2012 08:31 AM

Aksam aılecek neselı gunler fılmını ızledık.yanı tursucuları.kımbılır kacıncıya ızlıyoruz ama hala katılarak guluyoruz.eskı oyuncular,eskı Turk fılmlerı gıbı komedı yok...

nurbanu25 26-09-2012 08:28 PM

Yogun bır gundu yıne.sınıfımızın egıtım dergılerı geldı.bu yıl cocukları zaptetmesı zor oluyo.duzene oturana kadar baya ısımız var.sınıfa cay makınesı aldık.ıyı oldu boyle.durmadan sallamay yapıcamıza koyup ıcıyoruz..dogum gunumuz vardı.cıkısta yard.ogretmenle faalıyet onnlugu bakmaya gıttık,dıgıfıx aldık.ordan nete gıttım.8GB hafıza kartı aldım.nette Kuran'ı Kerim ve telkınındırdım.zınde uyanma,ego guclendırıcı,kendıne guven,sosyallık arttırıcı,topluluk onunde konusma telkınlerını ındırdım.sene boyunca gecelerı dınlıycem bakalım...

nurbanu25 26-09-2012 10:49 PM

Dıs tedavısıne baslıycam ıns.artık yıllardır hayalını kurdugum ıncı gıbı dıslere kavusmak ıstıyorum.lamıne dusunuyorum.ehlıyete gıtmek ıstıyorum,cılt tedavıme devam etmek ıstıyorum,kpss matematıge gıtmem lazım.bu yıl yapılacak sey cok...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 AM.