![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
sevgili özlem, öncelikle foruma hoşgeldin. ben de siteyi keşfedeli yaklaşık bir ay oldu. telkinleri her gün dinliyorum. 8 saat dinlemeye çalışıyorum. bende öncelikle çok feci başağrıları yaptı. daha önce böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım. günlüğümde okumuşsundur zaten. forum sayesinde bir çok konu keşfettim, okudum, izledim. forumu iyice araştırmanı tavsiye ederim. özellikle çekim yasası, matrix, nefes egzersizleri, çekirdek inanç konularını takip et. evet okulöncesi öğretmeniyim. bu yıl başladım ben de. ama inan çok zor bir yıl geçirdim. ama artık iyileşme dönemine girdim. hepimiz iyi olacağız, atlatacağız inşaallah. öncelikle ego ve suçluluk telkinlerini dinlemen gerekiyor. sık sorulan sorular kısmında bunarı bulabilirsin. sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... telkinleri dinleyişimin 23. günü....çok az da olsa içimde yaşamsal kıpırtılar hissediyorum. çekirdek inanç cdlerim çarşamba postaya verilmiş. bugün elime ulaşacak inşaallah. ulaştığında hemen sizlerle paylaşacağım... hy789 kulağım kapıda y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Kitap önerilerin için teşekkürler canım, hemen peşine düşerim. :)) ::) Sevgiler... |
Hemen peşine düş gerçekten. Önüne çok ışık tutacaklar...^-^ |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... veeeeeeee sonunda çekirdek inanç telkin cd me kavuştum. üzerinde "Nurbanu hanıma özel" yazıyor. bu çok hoşuma gitti.smileydance içinde; otorite korkusu, sinmekten özgürleşmek, sosyal fobi, yokluk, yüz kızarması, büyüme ve kadın kimliği çekirdek inanç telkinleri var. toplam 25 tane. fakat kullanma talimatı yoktu. özlem hanıma mesaj attım, cevap bekliyorum...İnşaallah bir faydasını görürüm...::) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayırlı ve faydalı olsun canım :) inşallah umduğundan kısa sürede faydasını görürsün :)) Sevgiler... |
İnşallah sweeetçim. hep beraber görürüz inş..... |
çalışma sırasında kat kat artacaktır eminim 12389 :zpzp: |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili ikiesitbir, sevinçlerimi,heyecanlarımı benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim. bu bana öyle çok moral veriyor ki anlatamam.sanki yakın bir arkadaşımın beni desteklemesi gibi. ki yakın arkadaş bile bazen yeteri kadar anlayamıyor yaşadıklarımı.sevgiler...happy6 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ufak bi düşünce, küçük bi yazı, minik bir söz insanın hayatını değiştirebilir "İNSANLARIN UMUDUNU KIRMA. BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY ODUR " boşa söylenmemiş değil mi ¿ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 PM. |