![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... evet kişisel gelişim gerçekten çok geniş kapsamlı bir alan.eft ile ilgileniyorsan alternatif kişisel gelişim başlığı altında eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığından kitabı indir.dikkatle oku ve not al.sonra eft başlığı altındaki videoları izle.ben bunlarla öğrendim.faydası olacağına inanıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... özelde görev yapıyordum.akşam bir rüya gördüm,yerime başka biri atanmış.ve doğru çıktı... yarın milli eğitime başvurcam.ücretli öğretmenlik için... eft çalışmalarıma hızla devam ediyorum....... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yol boyunca güzellikler seninle olsun..Rüyalarıının hepsi hayra çıksın inşallah. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün milli eğitim müdürlüğüne gittim.gerekli evrakları öğrendim.yarın başvurumu yapıcam inşaallah...hayırlısı... telkin dinlemeye devam....bu eft artık hayatımın bir parçası oldu.acaba diyorum eft konusunda master falan mı yapsam y789.anneme de yapıcam.ağrıları var.bakalım nasıl gelecek.... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Dileğin gerçekleşiyor Nurbanucum.. Sevgiler.. |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün milli eğitim müdürlüğüne başvurumu yaptım.bakalım haber bekliycem.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin... üzerimde günerdir müthiş halsizlik.24 saat uyusam uyucam yani.telkinler zaten çarpıyo bi de gribin etkisi.... eft ye hızla devam sevdim ben bu işi.......smileydance |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hadi bakalım hayırlısı. Bu yıl ücretli öğretmenlik, seneye de kadrolu öğretmenlik olur inşallah. Canım benim, inşallah çok harika bir okulda, çok güzel insanlarla tanışıp birbirinden harika çocuklarla karşılaşırsın. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM. |