Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 22-08-2011 01:48 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

evet kişisel gelişim gerçekten çok geniş kapsamlı bir alan.eft ile ilgileniyorsan alternatif kişisel gelişim başlığı altında eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığından kitabı indir.dikkatle oku ve not al.sonra eft başlığı altındaki videoları izle.ben bunlarla öğrendim.faydası olacağına inanıyorum...

nurbanu25 22-08-2011 08:05 PM

özelde görev yapıyordum.akşam bir rüya gördüm,yerime başka biri atanmış.ve doğru çıktı...
yarın milli eğitime başvurcam.ücretli öğretmenlik için...
eft çalışmalarıma hızla devam ediyorum.......

THE BAKER 22-08-2011 08:35 PM

Yol boyunca güzellikler seninle olsun..Rüyalarıının hepsi hayra çıksın inşallah.

nurbanu25 22-08-2011 09:25 PM

Alıntı:

THE BAKER Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805360)
Yol boyunca güzellikler seninle olsun..Rüyalarıının hepsi hayra çıksın inşallah.

çok teşekkür ederim güzel düşünceli baker.bilmukabil...sevincli

nurbanu25 23-08-2011 10:30 PM

bugün milli eğitim müdürlüğüne gittim.gerekli evrakları öğrendim.yarın başvurumu yapıcam inşaallah...hayırlısı...
telkin dinlemeye devam....bu eft artık hayatımın bir parçası oldu.acaba diyorum eft konusunda master falan mı yapsam y789.anneme de yapıcam.ağrıları var.bakalım nasıl gelecek....

kuzeygüney 23-08-2011 11:15 PM

Dileğin gerçekleşiyor Nurbanucum..

Sevgiler..

nurbanu25 24-08-2011 12:56 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805449)
Dileğin gerçekleşiyor Nurbanucum..

Sevgiler..

inşallah kuzeycim...s456

nurbanu25 24-08-2011 09:31 PM

bugün milli eğitim müdürlüğüne başvurumu yaptım.bakalım haber bekliycem.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin...
üzerimde günerdir müthiş halsizlik.24 saat uyusam uyucam yani.telkinler zaten çarpıyo bi de gribin etkisi....
eft ye hızla devam sevdim ben bu işi.......smileydance

sweeet 24-08-2011 09:38 PM

Hadi bakalım hayırlısı. Bu yıl ücretli öğretmenlik, seneye de kadrolu öğretmenlik olur inşallah. Canım benim, inşallah çok harika bir okulda, çok güzel insanlarla tanışıp birbirinden harika çocuklarla karşılaşırsın.

nurbanu25 24-08-2011 09:46 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805515)
Hadi bakalım hayırlısı. Bu yıl ücretli öğretmenlik, seneye de kadrolu öğretmenlik olur inşallah. Canım benim, inşallah çok harika bir okulda, çok güzel insanlarla tanışıp birbirinden harika çocuklarla karşılaşırsın.

çok teşekkür ederim canım sweeetçim.güzel düşüncelerin için Allah razı olsun....kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM.