Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

kuzeygüney 21-08-2011 02:58 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Teşekkür ederim Nurbanu.
Çekirdek inanç çalışmasından sonra açacağım.
Seni takip ediyorum çok güzel gelişmeler var inşallah çok daha güzel gelişmeler olacak hayatında :))))

nurbanu25 21-08-2011 03:02 PM

canım benim.çok teşekkür ederim.güzel gelişmeler olmaya başladı çok şükür.sen de istediğin ve umudunu yitirmediğin sürece değişimi kendinde göreceksin...superxy

DiL_RU_BA 21-08-2011 06:07 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805156)
bu arada akşam iğrenç ama umut verici bir rüya gördüm...
afedersiniz büyük wc mi yapıyorum y789ama o kadar çok ki.bolca suyla yıkamama rağmen bir türlü gitmiyogirlhahasaatlerce uğraşıyorum ve en sonunda temizleniyo.daha önce de buna benzer rüyalar görmüştüm.bilinçaltımın temizleniyor olmasına bir işaret sanırım...blissy

ooo nurbanucum zengin oluyorsun kız :)) hadi maşallah sen zengin ol bizde gör :D:D

DiL_RU_BA 21-08-2011 06:10 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805227)
3 gündür oruç tutamıyorum...ağla2ama gribim.zaruretten dolayı.dişimdeki iltihap biraz daha inmiş.halbuki iğne vurunsam anında inecek biliyorum ama antibiyotik yutuyorum iğne korkusuna.y7893 gecedir güzel rüyalar görüyorum.bu gece de beşi biyerde altın gördüm.sapsarı ve parıldıyordu.smil56.hadi bakalım rüyalarım iyiye işarettir umarım "Hayırdır İnşallah"...956k
telkine ara verişimin 3. günü.ara ara içime mutluluk,huzur türünde duygular geliyor.artık bilinçaltım yavaş yavaş paslı kapılarını aralamaya başlıyor sanırım...blissy
bugün eft ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapıcam ve uygulamalara başlıycam inşallah...

oo bak gördünmü rüyaların bile artık olumlu :))) zihninde olumlu olacak artık sende yazılarında belirt bunu hastayım demek yok anlaştıkmı :) hastayım demek hastaların işi sen hasta değilsinki sen iyileşme sürcine girmiş artık sağlıklı bireysin ;)))

nurbanu25 21-08-2011 06:16 PM

canım neclacım,
çok teşekkür ederim.evet iyileşme sürecim önce rüyalarımda başladı sanırım.f678h
sizlerin de desteğiyle daha iyi olacağım olacağız inşallah.HASTALIK YOK,İYİLİK VAR...happy6

yelda_k 21-08-2011 09:42 PM

bi tane konu var bak istersen sende bi bak .
MUTLULUĞA NİYET ETTİM DİE ben çok beğendimmm .sanda sölim dedim

nurbanu25 21-08-2011 10:00 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805275)
bi tane konu var bak istersen sende bi bak .
MUTLULUĞA NİYET ETTİM DİE ben çok beğendimmm .sanda sölim dedim

evet.niyetleri okumuştum.bilgim var.yine de sağol...

nurbanu25 21-08-2011 11:12 PM

şu anki en büyük odak noktam EFT oldu. eft ile ilgili bir el kitabı buldum.hemen nidirdim.foruma da yükledim.hem not alıp hem okuyorum...
önce fobilerimde başlıycam uygulamaya.mesela topluluk önüne çıkınca tedirginliğim artıyo.ee bi sosyal fobikin en büyük korkularında biri.puanım 10'dan 0'a ininceye kadar çalışçam.günde 1 saatimi artık eftye ayırcam...hayatıma hoşgeldin EFT....956k

nurbanu25 22-08-2011 12:54 PM

akşam eft uygulamasına başladım.ilk konu;otobüse binerken huzursuz olma.bakalım,bu korkum kaybolana kadar devam edicem inş.sonra topluluk önünde huzursuz olmayı yapıcam.bayramdan sonra cemiyetimiz var.kalabalıkta kamera çekimi yapıcam.ooo67bunun için de çok çalışmam gerek...
3 günlük ara bitti.telkinlerimin 3.bölümüne geçtim.hadi hayırlısı...
antibiyotik ve vitaminler çabuk etki etti.dişim indi çok az bir şişlik kaldı.nezlem de bitmek üzere.keşke ruhsal rahatsızlıklar da böyle çabuk geçseler......b456

kuzeygüney 22-08-2011 01:28 PM

Kişisel gelişim ne uzun ne dallı budaklı bir alan. EFT benimde ilgi alanım istediğim birkaç olay var uygulayacağım fakat o kadar çok şeyle ilgileniyorum ki..
Arapsaçına döndürmeden tüm alanlarda yol almaya çalışıyorum.y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM.