![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Teşekkür ederim Nurbanu. Çekirdek inanç çalışmasından sonra açacağım. Seni takip ediyorum çok güzel gelişmeler var inşallah çok daha güzel gelişmeler olacak hayatında :)))) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canım benim.çok teşekkür ederim.güzel gelişmeler olmaya başladı çok şükür.sen de istediğin ve umudunu yitirmediğin sürece değişimi kendinde göreceksin...superxy |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
ooo nurbanucum zengin oluyorsun kız :)) hadi maşallah sen zengin ol bizde gör :D:D |
oo bak gördünmü rüyaların bile artık olumlu :))) zihninde olumlu olacak artık sende yazılarında belirt bunu hastayım demek yok anlaştıkmı :) hastayım demek hastaların işi sen hasta değilsinki sen iyileşme sürcine girmiş artık sağlıklı bireysin ;))) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canım neclacım, çok teşekkür ederim.evet iyileşme sürecim önce rüyalarımda başladı sanırım.f678h sizlerin de desteğiyle daha iyi olacağım olacağız inşallah.HASTALIK YOK,İYİLİK VAR...happy6 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bi tane konu var bak istersen sende bi bak . MUTLULUĞA NİYET ETTİM DİE ben çok beğendimmm .sanda sölim dedim |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... şu anki en büyük odak noktam EFT oldu. eft ile ilgili bir el kitabı buldum.hemen nidirdim.foruma da yükledim.hem not alıp hem okuyorum... önce fobilerimde başlıycam uygulamaya.mesela topluluk önüne çıkınca tedirginliğim artıyo.ee bi sosyal fobikin en büyük korkularında biri.puanım 10'dan 0'a ininceye kadar çalışçam.günde 1 saatimi artık eftye ayırcam...hayatıma hoşgeldin EFT....956k |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam eft uygulamasına başladım.ilk konu;otobüse binerken huzursuz olma.bakalım,bu korkum kaybolana kadar devam edicem inş.sonra topluluk önünde huzursuz olmayı yapıcam.bayramdan sonra cemiyetimiz var.kalabalıkta kamera çekimi yapıcam.ooo67bunun için de çok çalışmam gerek... 3 günlük ara bitti.telkinlerimin 3.bölümüne geçtim.hadi hayırlısı... antibiyotik ve vitaminler çabuk etki etti.dişim indi çok az bir şişlik kaldı.nezlem de bitmek üzere.keşke ruhsal rahatsızlıklar da böyle çabuk geçseler......b456 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Kişisel gelişim ne uzun ne dallı budaklı bir alan. EFT benimde ilgi alanım istediğim birkaç olay var uygulayacağım fakat o kadar çok şeyle ilgileniyorum ki.. Arapsaçına döndürmeden tüm alanlarda yol almaya çalışıyorum.y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM. |