Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

yelda_k 24-08-2011 11:25 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

inşallah ücretli öğretmenlik haberlerinide alırızzz :)

nurbanu25 25-08-2011 01:29 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805524)
inşallah ücretli öğretmenlik haberlerinide alırızzz :)

inşallah yeldacım hayırlısı...^-^

nurbanu25 25-08-2011 03:36 PM

bugün evdeyim.bayram temizliğimiz başladı.oruçlu temizlik te insanı yoruyo.biraz ara verim,nete giridm dedim.y789artk bayram gelse de pek bişey farkemiyo.çocukluktaki heyecan asla olmuyo.e bi de senelerin birikimleri beyni yorunca her şey monoton gelmeye başlıyo.ama o birikimlerin artık bizleri rahatsız,mutsuz ettiği yeter.!telkinlerim,egzersizlerim,eft sayesinde onlardan kurtulcam.inşallah...

blondish_ozlm 26-08-2011 12:59 PM

canim bende telkinleri dinledim biraz fark etti sanki eskisi kadar utangac degilim kendime guvenimde geldi sanki
inan hersey cok guzel olucak
yanliz olumlama ve eft de yapmak istiyorum sen nerden yapiyorsun yardimci olur musun?

kuzeygüney 26-08-2011 01:29 PM

Nurbanucum benimde telkinlerim henüz geldi.
Dinlemeye başlar başlamaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım.
Kıstım şiddeti azaldı ama devam ediyor ne yapaağım?
Sen ne yaptın?

nurbanu25 27-08-2011 01:20 AM

Alıntı:

blondish_ozlm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805614)
canim bende telkinleri dinledim biraz fark etti sanki eskisi kadar utangac degilim kendime guvenimde geldi sanki
inan hersey cok guzel olucak
yanliz olumlama ve eft de yapmak istiyorum sen nerden yapiyorsun yardimci olur musun?

özlemcim.ne güzel sende fark etmeye başlamış.darısı başıma inşallah...
ben olumlamalarımı shamanic özlem hanımla hazırlamıştım çekirdek inanç tespitim sırasında.eft için önce el kitabını öneriyorum.forumda eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığı altında paylaştığım el kitabını indir.dikkatlice oku ve önemli yerleri not al.sonra forumda bir çok eft videosu izledim.birkaç eft sitesini dolaştım.oldukça bilgi edindim...

nurbanu25 27-08-2011 01:24 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805616)
Nurbanucum benimde telkinlerim henüz geldi.
Dinlemeye başlar başlamaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım.
Kıstım şiddeti azaldı ama devam ediyor ne yapaağım?
Sen ne yaptın?

kuzeycim,çekirdek telkinlerin hayırlı olsun.inşallah sana güzellikler getirir...
bende başağrısı sitedeki telkinlerde çok olmuştu.ne tuhaftır ki çekirdek telkinlerimde böyle bişey olmadı.birşey yapmamıştım.iyi belirtidir diyerek dinlemeye devam etmiştim.y789

nurbanu25 27-08-2011 01:29 AM

bu gece 1000 aydan daha hayırlı KADİR GECESİ.Rabbim (c.c) günahlarımızı affet,dualarımızı kabul buyur inşallah...128956
ne öksürükmüş kardeşim.sanki kar üzerinde yattım.köhö köhö ciğerlerim sökülcek.doktora gittim,soğuk algınlığı ve öksürük hapı verdi.iki gündür içiyorum...
telkinlere eft ye devam..........

kuzeygüney 27-08-2011 05:16 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805654)
kuzeycim,çekirdek telkinlerin hayırlı olsun.inşallah sana güzellikler getirir...
bende başağrısı sitedeki telkinlerde çok olmuştu.ne tuhaftır ki çekirdek telkinlerimde böyle bişey olmadı.birşey yapmamıştım.iyi belirtidir diyerek dinlemeye devam etmiştim.y789

Teşekkür ederim Nurbanucum.
İlk birkaç bölüm yapti diğerlerinde pamuk gibiyim.
Benim telkinler 5-5,5 saatte anca btiyor seninkilerde böyle mi?sadanim
Bir de 2ye üçe bölünüyor bazen
Sorun olur mu?

nurbanu25 27-08-2011 11:27 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805668)
Teşekkür ederim Nurbanucum.
İlk birkaç bölüm yapti diğerlerinde pamuk gibiyim.
Benim telkinler 5-5,5 saatte anca btiyor seninkilerde böyle mi?sadanim
Bir de 2ye üçe bölünüyor bazen
Sorun olur mu?

benim de 5,5 saatte bitiyolar.25 tane.ikinciye tekrar yarısına kadar dinliyorum. o zaman 8 saat oluyo.bölünme derken?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM.