![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... inşallah ücretli öğretmenlik haberlerinide alırızzz :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün evdeyim.bayram temizliğimiz başladı.oruçlu temizlik te insanı yoruyo.biraz ara verim,nete giridm dedim.y789artk bayram gelse de pek bişey farkemiyo.çocukluktaki heyecan asla olmuyo.e bi de senelerin birikimleri beyni yorunca her şey monoton gelmeye başlıyo.ama o birikimlerin artık bizleri rahatsız,mutsuz ettiği yeter.!telkinlerim,egzersizlerim,eft sayesinde onlardan kurtulcam.inşallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canim bende telkinleri dinledim biraz fark etti sanki eskisi kadar utangac degilim kendime guvenimde geldi sanki inan hersey cok guzel olucak yanliz olumlama ve eft de yapmak istiyorum sen nerden yapiyorsun yardimci olur musun? |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nurbanucum benimde telkinlerim henüz geldi. Dinlemeye başlar başlamaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım. Kıstım şiddeti azaldı ama devam ediyor ne yapaağım? Sen ne yaptın? |
ben olumlamalarımı shamanic özlem hanımla hazırlamıştım çekirdek inanç tespitim sırasında.eft için önce el kitabını öneriyorum.forumda eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığı altında paylaştığım el kitabını indir.dikkatlice oku ve önemli yerleri not al.sonra forumda bir çok eft videosu izledim.birkaç eft sitesini dolaştım.oldukça bilgi edindim... |
bende başağrısı sitedeki telkinlerde çok olmuştu.ne tuhaftır ki çekirdek telkinlerimde böyle bişey olmadı.birşey yapmamıştım.iyi belirtidir diyerek dinlemeye devam etmiştim.y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bu gece 1000 aydan daha hayırlı KADİR GECESİ.Rabbim (c.c) günahlarımızı affet,dualarımızı kabul buyur inşallah...128956 ne öksürükmüş kardeşim.sanki kar üzerinde yattım.köhö köhö ciğerlerim sökülcek.doktora gittim,soğuk algınlığı ve öksürük hapı verdi.iki gündür içiyorum... telkinlere eft ye devam.......... |
İlk birkaç bölüm yapti diğerlerinde pamuk gibiyim. Benim telkinler 5-5,5 saatte anca btiyor seninkilerde böyle mi?sadanim Bir de 2ye üçe bölünüyor bazen Sorun olur mu? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM. |