![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... iyi o halde her şey yolunda :) tüm güzellikler seninle olsun. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canim ya sorma bende bayramda fazla tatli yedim sanirim kilo almisim.bende yuruyuse bslycm |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... MERHABALAAAAAAR BEN GELDİİİM AYLARDIR YAZMAMIŞTIM,SİTE DEĞİŞMİŞ.BENİ SORARSANIZ BİR TÜRLÜ DÜZENLİ DİNLEYEMEDİĞİM ÇEKİRDEK TELKİNLERİMİ TEKRAR DİNLEMEYE BAŞLADIM.BU SEFER SABIRLA,UZUN SÜRE DİNLEMEYE KARARLIYIM.İKİNCİ HAFTADAYIM.ŞİMDİLİK BAŞAĞRILARI,ASABİYET,ÖFKE MEVCUT.AMA SABIRLA DİNLEMEYE DEVAM SEVGİLER...s456 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün telkin,olumlama ve nefes çalışmalarımın 18. günü.çelirdek elkinlerim geçen ıl hiç başağrısı falan yapmamıştı,bu yıl öyle fena yaptı ki sanki başım çatlayacak.bilinçaltım ancak hissetti sanırım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... merhaba,çekirdek telkinlerimi dinlemeye başlayalı yaklaşık bir ay oluyor.hergün o müthiş başağrılarına devam.sabırla da dinlemeye devam.bakalım şu müthiş değişimler bende ne zaman görülecek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çekirdek telkin,olumlama,nefes egzersizi çalışmalarıma bir de z-pointi ekledim.bu çalışmayı yaparken beynimin içinde karıncalanmalar oluyo.ağrıya bir de karıncalanmayı ekledik.hadi bakalım hızla iyileşicez artık.bilinçaltımın kaçışı yok s45apk |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... BIKTIM ARTIK...BU YALNIZLIK,DEGERSIZLIK DUYGUSUNDAN,SUREKLI BISEYLERE KIZMAKTAN,OFKELENMEKTEN,GUCENMEKTEN,AILEMIN BITMEK TUKENMEK BILMEYEN DERTLERINDEN.AILENIN EN KUCUGU BENKEN HEP EN OLGUN,EN UZGUN INSANI OLMAKTAN,HEM INSAN ISTEMEYIP,HEM INSANLARA HASRET OLMAKTAN,HERSEYIN,HERKESIN UZERIME GELMESINDEN,IYILESMEK ICIN CABALAMAKTAN AMA BI TURLU SONUC ALAMAMAKTAN,UZUN UZUN AGLAMAKTAN...NERESEYSE VAZGECMEK UZEREYIM BU HAYATTAN...ALLAHIM YARDIM ET...! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam yazdıklarım sanırım zpointin etkisiyle oldu.akşam öyle çok ağladım,öyle sıkıntılıydım ki anlatamam.zpointe sonra devam edicem.şimdi telkin,olumlama ve nefes egzerizlerime devam edim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... NOLUYO BANA YAA.BI AGLAMAK GELIYO,BI GULMEK GELIYO.IKI DURUMDA DA KENDIMI ZOR ENGELLIYORUM.DEGISIM BOYLE BISEY MI YOKSA KAFAYI MI YIYORUM... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... COOK KARMASIK BI RUH HALINDEYIM.TANIMLAYAMIYORUM ARTIK.DEGISIM SURECINDE BOYLE KARMASALAR YASAYAN VAR MII... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM. |