![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu zpoıntı sımdılık yapmıcam demıstım.ama aklıma olumsuz bır anım gelınce kuyruk kelımemı ıkı dakıka soyluyorum.basıma agrı gırıyor ve aglamaya baslıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bılıncaltı arınma calısmalarımın 25.gunu.suan telkınlerın dınlenme suresındeyım.olumlamalarımın 12.gunu.aksam kuantum ve ho'oponopono hakkında yazılar okudum,bılgı edındım.21 gunluk olumlama bı anlamda kuantum calısması oluyor..aklıma olumsuz anım gelıp,kuyruk kelımemı tekrarlayınca yıne aglıyorum...sımdı kpss calısmaya baslıyım.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Vallahı bu zpoınt benı maymuna cevırdı yaa.uygulama sırasında agzım yarılırcasına esnıyorum.bı gulmek gelıyo,arkadan aglamaya baslıyorum.artık duygularımı takıp edemıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayat bazen gercekten yasayamayacagım hale gelıyor...Allahım guzel sabrından ver Ya Rabbım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Calısmaların 26.gunuyarın telkınlerımın 3.bolumune baslıcam ınsallah.olumlama,nefes egzersızı ve zpoınte devam.tabı kpss'ye de... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cok kısa sure de olsa degısımı ara ara hıssedıyorum.zor,aglak gunler henuz yakamı bırakmıs degıl.sabırla calısmalara devam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... gerçekten yanılıyor olabilirim Nurbanu..ama sanırım egomuzu biraz da rahat bırakmak gerek.. sürekli olarak egomuzla uğraştığımızda bilinçaltımızın sen demek ki tu .aka sın ki değişmen için tam bir saldırı var diye algılaması ve bunun yeni bir değersizlik dalgası yaratması ..sonuçta kısır döngü mümkün görünüyor bana... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bılmıyorum cansuyu,karmakarıskık...bıraksam mıı,takıp mı etsem bılemedım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ablamla buyuk bı temızlık yaptık,yorgunum..daha olumlamamı bıle yazamadım,ders calısmadım.telkınlerımın ucuncu 10 gunluk bolumune bugun basladım.hadı bakalım hayırlısı... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bu gece ıkı ayrı sosyal ortamdaydım.oldukca rahattım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |