![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... cuma günü okula müfettişler geldi.sene başından beri derli topluydu masamın üzeri.bu cuma nasılsa hafta sonu gelmezler dedim,masanın üzerini biraz dağıttım.pat diye gelmesin mi adam ooo67hadi iraz bakalııııııım.....biraz panik yaptım ama hemen geçti.çok rahat bi iletişim içindeydim müfettiş amcayla.girlhahadosyalarımı inceledi,beğendi,eksik yanlarını söyledi,çocuklara Atatürkü sordu,zıplayan kurbağa yaptı,nereli olduğumu,ne mezunu olduğumu babamın işini vs.öğrendi,gitti.çok şükür bunu da atlattık... çekirdek telkinlerimde 1.part bugün bitti.10 gün dinledim,3 gün ara verdim.onun da etkisi oldu mutlaka rahat iletişim kurmamda... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Senin kişisel gelişimindeki başarılarda şüphesiz telkinler çok rol oynamıştır. Ama unutma ki bu telkinler; sadece seni gittiğin yolda hedefine daha hızlı ulaştıracak bir araçtır. İş yine sende bitiyor ya da güç senin içinde, artık ne dersen de. Bu gücü harekete geçirecek olan yine sensin. Yine unutma ki; sen istemezsen hiç kimse ya da hiçbir şey seni üzemez. Başarılarının devamını dilerim. Küçük dostlarına benden selamlar y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Yalnız şekerim dikkatinden kaçmaması gereken bir nokta var çekim yasası olumsuz yargılardan anlamaz. Gelmesin/gelmemeli dersin anlamaz o gelir. Bitmesin/bitmemeli dersin yine anlamaz biter. Biliyorsun ki istediğimiz herşeyi olumlu bir şekilde ifade etmeliyiz. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... valla isteyen evliyken isteyen nişanlıyken isteyen anneyken kpssyi halletmeye çalışır.tabiki sadece gençler girmiyo hayatım,biliyorum.girlhahaben bekarken halletmeye çalışçam inşallah.ama yine de kısmet diyorum.nasipten öte geçilmez.......... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Halledicez rahat ol... |
|
Rahat ol dediysem kalem bi yana kitap bi yana değil canım aaa stressiz ol, inan, kendinden emin ol, aşılamaycak engeller yerine kendine engelleri aşacak basamaklar bul anlamında demek istedim canım. kahvesmiley Sözlerimin de altını çizmek istedim. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... krzm67smil56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... uzun zamandır yazmıyorum.beni sorcak olursanız işe gidip geliyorum.KPSS çalışıyorum.bayramda bol bol tatlı et yedim,kilolar da geldi...bad45.yürüyüşe başlamak istiyorum.biraz nette uzak durup kitap okumak istiyorum.bu aralar cilt bakımıma dikkat ediyorum.......böyle işte.......gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM. |