Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 23-10-2011 01:44 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

cuma günü okula müfettişler geldi.sene başından beri derli topluydu masamın üzeri.bu cuma nasılsa hafta sonu gelmezler dedim,masanın üzerini biraz dağıttım.pat diye gelmesin mi adam ooo67hadi iraz bakalııııııım.....biraz panik yaptım ama hemen geçti.çok rahat bi iletişim içindeydim müfettiş amcayla.girlhahadosyalarımı inceledi,beğendi,eksik yanlarını söyledi,çocuklara Atatürkü sordu,zıplayan kurbağa yaptı,nereli olduğumu,ne mezunu olduğumu babamın işini vs.öğrendi,gitti.çok şükür bunu da atlattık...
çekirdek telkinlerimde 1.part bugün bitti.10 gün dinledim,3 gün ara verdim.onun da etkisi oldu mutlaka rahat iletişim kurmamda...

juger 23-10-2011 02:17 PM

Senin kişisel gelişimindeki başarılarda şüphesiz telkinler çok rol oynamıştır. Ama unutma ki bu telkinler; sadece seni gittiğin yolda hedefine daha hızlı ulaştıracak bir araçtır. İş yine sende bitiyor ya da güç senin içinde, artık ne dersen de. Bu gücü harekete geçirecek olan yine sensin. Yine unutma ki; sen istemezsen hiç kimse ya da hiçbir şey seni üzemez. Başarılarının devamını dilerim. Küçük dostlarına benden selamlar y789

nurbanu25 23-10-2011 03:28 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809195)
Senin kişisel gelişimindeki başarılarda şüphesiz telkinler çok rol oynamıştır. Ama unutma ki bu telkinler; sadece seni gittiğin yolda hedefine daha hızlı ulaştıracak bir araçtır. İş yine sende bitiyor ya da güç senin içinde, artık ne dersen de. Bu gücü harekete geçirecek olan yine sensin. Yine unutma ki; sen istemezsen hiç kimse ya da hiçbir şey seni üzemez. Başarılarının devamını dilerim. Küçük dostlarına benden selamlar y789

bu dediklerinin hepsinin bilincindeyim.herşeyin telkinle bitmediğini,bunun sadece bana yardımcı olacağını,işin bende bittiğini çok iyi biliyorum.yine da sağol...bu arada emir ya da öğüt verici cümlelerden hoşlanmıyorum....

sweeet 23-10-2011 05:21 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809192)
nur topu gibi hehehe girlhaha
eee evli olanlar evlenmeden önce düşüncekti KPSS yi şekerim kahvesmiley

zaten ben kaçtıkça üzerime geliyo kısmetler.çekim yasası değil itim yasına inanıyorum ben artık y789

Yahu belki o insanlar evlendiği zaman KPSS yokmuş :D sen hep gençler mi giriyor sanıyorsun bu sınava. :) (avukat gibi hissettim bir an kendimi neyse)y789

Yalnız şekerim dikkatinden kaçmaması gereken bir nokta var çekim yasası olumsuz yargılardan anlamaz.

Gelmesin/gelmemeli dersin anlamaz o gelir.
Bitmesin/bitmemeli dersin yine anlamaz biter.

Biliyorsun ki istediğimiz herşeyi olumlu bir şekilde ifade etmeliyiz.

nurbanu25 23-10-2011 06:31 PM

valla isteyen evliyken isteyen nişanlıyken isteyen anneyken kpssyi halletmeye çalışır.tabiki sadece gençler girmiyo hayatım,biliyorum.girlhahaben bekarken halletmeye çalışçam inşallah.ama yine de kısmet diyorum.nasipten öte geçilmez..........

sweeet 23-10-2011 06:55 PM

Halledicez rahat ol...

nurbanu25 23-10-2011 08:34 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809238)
Halledicez rahat ol...

pek rahat oluncak bi dava değil.işi sıkı tutup düzenli çalışınca başarcaz inşallah...

sweeet 23-10-2011 08:57 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809248)
pek rahat oluncak bi dava değil.işi sıkı tutup düzenli çalışınca başarcaz inşallah...

Rahat ol dediysem kalem bi yana kitap bi yana değil canım aaa stressiz ol, inan, kendinden emin ol, aşılamaycak engeller yerine kendine engelleri aşacak basamaklar bul anlamında demek istedim canım.

kahvesmiley
Sözlerimin de altını çizmek istedim.

nurbanu25 23-10-2011 10:38 PM

krzm67smil56

nurbanu25 15-11-2011 09:47 PM

uzun zamandır yazmıyorum.beni sorcak olursanız işe gidip geliyorum.KPSS çalışıyorum.bayramda bol bol tatlı et yedim,kilolar da geldi...bad45.yürüyüşe başlamak istiyorum.biraz nette uzak durup kitap okumak istiyorum.bu aralar cilt bakımıma dikkat ediyorum.......böyle işte.......gulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM.