Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 02-09-2011 12:29 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

bugün kahvaltıdan sonra hemen evi toparlayıp kendimi dışarı attım.benden ev hanımı olmaz.bir gün bile evde durmak beni boğuyo.arkadaşla gezdik,dolaştık,yedik içtik...hem de ne yemişiz hala midem dolu.girlhaha
bu sabah 7-11 nefes tekniğimi yaptım 11 kere.dr.ofelyanın dediği gibi yapıyorum.yatarken de 11 kere yapçam inş.10 dk eft çalışmamı da yaptım.bakıyorum da toplum içinde sanki daha bi rahat hareket etmeye başladım.partysmiley
bugün telkinlerin 3 günlük tatili başladı.3. bölüm bitti.pazar günü 4. bölüme başlıcam hayırlısıyla...

zahiri 02-09-2011 12:58 AM

masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum sevgili nurbanu::)
.Her sey gonlunce olsun yolunda sapasaglam adimlarla yuruyesin insallah! =)

nurbanu25 02-09-2011 01:16 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805946)
masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum sevgili nurbanu::)
.Her sey gonlunce olsun yolunda sapasaglam adimlarla yuruyesin insallah! =)

sevgili zahirigüzel düşünce ve dileklerin için çok teşekkür ederim.bilmukabil...sevgiler...t678

kuzeygüney 02-09-2011 01:58 PM

Süpersin Nurbanu! :))
3. bölüm derken 3*10 gün değil mi senin ki de..

nurbanu25 03-09-2011 09:06 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805964)
Süpersin Nurbanu! :))
3. bölüm derken 3*10 gün değil mi senin ki de..

desteğin için sağol kuzeycim
evet 3. 10 gün bitti çok şükür.yarın 4. bölüme başlıycam inşallah...superxy

nurbanu25 03-09-2011 09:49 PM

dünden beri nete giremiyorum.yeğenlerimin hatim cemiyeti vardı.bugün bitti.yorgunum ama yine de nete girdim.y789foruma girmeden yapamıyorum.bugün 2,5 saat kadar kamera çekimi yaptım.yüzlerce kişinin önünde.hem de çok rahat.f678hdemek ki sosyal fobim gittikçe azalıyo.bunu bi toplumda test etmem lazımdı oldu.partysmileybu çok güzel bi gelişme benim için...
dünden beri eft, nefes egzersizlerim aksadı.fazla çalışamadım.yarından itibaren tekrar olumlamalarıma da başlıyorum inş.ve gece yürüyüşüne...........

zahiri 03-09-2011 10:03 PM

gece yürüyüşümüüüü oooo nasılda tadını çıkarıyosun gecenin nurbanucum :)

tebrikler aştığın her şey adına!

nurbanu25 03-09-2011 10:57 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806067)
gece yürüyüşümüüüü oooo nasılda tadını çıkarıyosun gecenin nurbanucum :)

tebrikler aştığın her şey adına!

çok teşekkür ediyorum sevgili zahiricim.yoluma sözlerinle ışık tutuyosun..........25889

nurbanu25 04-09-2011 06:49 PM

selamlaaaaaaaaaar
bugün pazar,evdeyim.bir tek pazarları evde olmayı seviyorum.tembellik yapmak çok hoşuma gidiyogirlhaha
sabah 7-11 nefes egzersizimi yaptım.15 dklık eft mi çalıştım,15 dk daha çalışçam inşallah.çekirdek telkinlerimin 4. bölümüne başladım bugün.hayırlısı olsun inşallah.......

nurbanu25 06-09-2011 12:04 AM

dün ilk defa 30 dk. eft çalıştım....
dün çok sevindirici bir durum oldu. dünyaca ünlü beck depresyon ölçeğini elime aldım.daha doğrudu iyi hissetmek kitabını.şubat ayında ölçtüğümde ağır depresyon,mayıs ayında ölçtüğümde orta depresyon ve dün ölçtüğümde hafif depresyonum çıktı sevinclidemek gittikçe kurtuluyorum du illetten.ama yaşamımda da hissetmeye başladım.o aşırı mutsuz,asık suratlı,alıngan,hiçbir şeyden memnun olmayan hallerim gitmeye başladı....çok seviniyorum...partysmileyguitarkrzm67956ku859smile ydancemusic458977gulensmiley:zpzp:happy6yrl78smil5 6blissyart56art56k8908alk78O0Allah daim etsin inşallah...bugün eft yapamadım.nefes egzersizlerimi ve telkinlerimi dinledim.ama birkaç dakka da olsa yapıcam inş.........

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM.