Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

THE BAKER 17-08-2011 11:15 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Sevgili Nurbanu, gözlemlediğim kadarıyla inançlı bir insansın.Evet maalesef ne yapsan etsen adını koyamadığın o mutsuzluk sıkıntı musallat oluyo insana ki bende öyle.Ben çok buhranlara girdiğimde sadece tevekkül ediyorum.Allahım sen en hayırlı yolu açarsın tüm kullarına.Kendimi sana bıraktım sana güveniyorum sen bilirsin diyorum.Üzerimden büyük bir yük kalkıyor,endişelerim azalıyor.Bunları zaten biliyorsundur ama ben sadece hatırlatmak istedim.Allah her işini hayırlara çıkarsın.44a

nurbanu25 17-08-2011 11:21 PM

sevgili bakercim.evet biliyorum çok şükür.ama işte insan bazen öyle bi noktaya geliyo ki Allah muhafaza isyan edesi geliyo.sonra toparlıyorum.dua ediyorum.evet dua ve şükürün çok büyük önemi var.belki de görevlerim gereğince yapmadığımdan Allah bana bu sıkıntıyı veriyo kim bilir....güzel düşüncelerin için teşekkürler...

nurbanu25 18-08-2011 10:52 PM

akşam dondurma ve soğuk suyu fazla kaçırmışım,dişim ve boğazım şişti.rt67 herşey üstüste gelir denen şey bu olsa gerek.Allah sabrımı sınıyo...
bıraksalar bütün gün uyuyacağım.kolumu kıpırdatacak dermanım yok.ferahlamaya başlayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.ama önemli olan şu ki telkinlerine etkisi göreceğime inanıyorum..........

THE BAKER 18-08-2011 11:21 PM

Geçmiş olsun Nurbanu,ılık adaçayını gargara yaparak iç rahatlarsın.21 günü bitirmişsin bilinçaltın da düzeliyor yavaş yavaş.Olumsuz gibi görünen şeyler bir geçiş evresi bence.Her şey çok güzel olacak inanıyorum actionsmile

nurbanu25 19-08-2011 12:23 AM

Alıntı:

THE BAKER Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805054)
Geçmiş olsun Nurbanu,ılık adaçayını gargara yaparak iç rahatlarsın.21 günü bitirmişsin bilinçaltın da düzeliyor yavaş yavaş.Olumsuz gibi görünen şeyler bir geçiş evresi bence.Her şey çok güzel olacak inanıyorum actionsmile

önerin için sağol sevgili baker.sözlerinle içimi ferahlattın.ben de öyledir diye düşünüyodum.senden de duymak daha iyi geldi.geçişler mutlaka kişiyi zorlar.teşekkür ediyorum...sevgiler...actionsmile

frozenrose 19-08-2011 01:57 PM

o kadar azimlisin ki arkadaşım sana özendim gerçekten ...senbaşaracaksın..Allahın izniyle ferah günlerin olacak

nurbanu25 19-08-2011 09:19 PM

Alıntı:

frozenrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805085)
o kadar azimlisin ki arkadaşım sana özendim gerçekten ...senbaşaracaksın..Allahın izniyle ferah günlerin olacak

çok teşekkür ederim rosecim.elimden geldiği kadar çabalamaya çalışıyorum.inşallah hepimiz başarırız.güzel düşüncelerin için sağol....actionsmile

nurbanu25 19-08-2011 09:39 PM

bugün oruç tutamadım.rt67 sabah kalktım boğazlarım şiş ve öksürüyorum.antibiyotik aldım.gün boyu mağazanın arka koltuklarında yattım.uykulusmile
bugün telkin dinlemeye ara verdim.3 gün bi dinleniyim.zaten hastayım.neyse biraz dinleniyim.......b456

yelda_k 19-08-2011 09:39 PM

ferahlayacağın günler çokk çabuk gelir inşalalh tatlım.

azmin seni zafere ulşatıracaka

nurbanu25 19-08-2011 09:42 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805141)
ferahlayacağın günler çokk çabuk gelir inşalalh tatlım.

azmin seni zafere ulşatıracaka

inşallah canım.hep beraber inşallah....O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM.