![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sevgili Nurbanu, gözlemlediğim kadarıyla inançlı bir insansın.Evet maalesef ne yapsan etsen adını koyamadığın o mutsuzluk sıkıntı musallat oluyo insana ki bende öyle.Ben çok buhranlara girdiğimde sadece tevekkül ediyorum.Allahım sen en hayırlı yolu açarsın tüm kullarına.Kendimi sana bıraktım sana güveniyorum sen bilirsin diyorum.Üzerimden büyük bir yük kalkıyor,endişelerim azalıyor.Bunları zaten biliyorsundur ama ben sadece hatırlatmak istedim.Allah her işini hayırlara çıkarsın.44a |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili bakercim.evet biliyorum çok şükür.ama işte insan bazen öyle bi noktaya geliyo ki Allah muhafaza isyan edesi geliyo.sonra toparlıyorum.dua ediyorum.evet dua ve şükürün çok büyük önemi var.belki de görevlerim gereğince yapmadığımdan Allah bana bu sıkıntıyı veriyo kim bilir....güzel düşüncelerin için teşekkürler... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam dondurma ve soğuk suyu fazla kaçırmışım,dişim ve boğazım şişti.rt67 herşey üstüste gelir denen şey bu olsa gerek.Allah sabrımı sınıyo... bıraksalar bütün gün uyuyacağım.kolumu kıpırdatacak dermanım yok.ferahlamaya başlayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.ama önemli olan şu ki telkinlerine etkisi göreceğime inanıyorum.......... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Geçmiş olsun Nurbanu,ılık adaçayını gargara yaparak iç rahatlarsın.21 günü bitirmişsin bilinçaltın da düzeliyor yavaş yavaş.Olumsuz gibi görünen şeyler bir geçiş evresi bence.Her şey çok güzel olacak inanıyorum actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... o kadar azimlisin ki arkadaşım sana özendim gerçekten ...senbaşaracaksın..Allahın izniyle ferah günlerin olacak |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün oruç tutamadım.rt67 sabah kalktım boğazlarım şiş ve öksürüyorum.antibiyotik aldım.gün boyu mağazanın arka koltuklarında yattım.uykulusmile bugün telkin dinlemeye ara verdim.3 gün bi dinleniyim.zaten hastayım.neyse biraz dinleniyim.......b456 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ferahlayacağın günler çokk çabuk gelir inşalalh tatlım. azmin seni zafere ulşatıracaka |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM. |