Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 15-08-2011 10:01 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

bugün hala hastaydım.kolumu kıpırdatmaya halim yok.20 mglık hapın etkisi de bu kadar sürmez.ki ben ne haplar kullandım bir kaç aya kadar.telkinler bilinçaltıma ancak işlemeye başladı sanırım...
napim.beynim temizlensin de birkaç gün fizikseğ arı çekmeye razıyım...neutrali5

nurbanu25 16-08-2011 07:50 PM

veeeeeeeeee bugün olumlamalarımın 21.günü.hani şu meşhur 21. gün.inşallah dendiği gibi bilinçaltım 21. gündür tekrarladıklarımı kabul ediyorduk artık...
halsizliğim hala devam ediyor.Ramazan boyu hiç susamazdım ama 3 gündür müthiş derecede hararet yaptım.terli345 telkinlerin etkileri diyorum bunlara da.
yeni başlangıçlar beni bekliyor.................:zpzp:smileydancef678hu85 9smil56art56art56k8908uy897

oOo_papatya 16-08-2011 11:42 PM

sevgili nurbanu =) tebrikler... 21 günü tamamlamissin, asil gelisime hazirsin demek oluyor bu, afedersin hazirsinda ne demek :) gelismeye coktan baslamissin zaten :) sadece etkilerini göstermesi icin deneyimler yasamalisin :) iste ozaman anlayacaksin asil gelisimi... insallah hertürlü sagliga kavusursun ve nekadar yol katettiginin farkina vardiginda kendinle gurur duyarsin ;) bu günden sonraki gelismelerinin en güzel, en mutlu ve en huzurlu sekilde olmasini diliyorum =) Mutlu günler icin kollarini acabildigin kadar ac ve mutluluklari kucaklamaya her an hazir ol ;)

nurbanu25 17-08-2011 12:25 AM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804919)
sevgili nurbanu =) tebrikler... 21 günü tamamlamissin, asil gelisime hazirsin demek oluyor bu, afedersin hazirsinda ne demek :) gelismeye coktan baslamissin zaten :) sadece etkilerini göstermesi icin deneyimler yasamalisin :) iste ozaman anlayacaksin asil gelisimi... insallah hertürlü sagliga kavusursun ve nekadar yol katettiginin farkina vardiginda kendinle gurur duyarsin ;) bu günden sonraki gelismelerinin en güzel, en mutlu ve en huzurlu sekilde olmasini diliyorum =) Mutlu günler icin kollarini acabildigin kadar ac ve mutluluklari kucaklamaya her an hazir ol ;)

sevgili papatyacım,
çok şükür tamamladım,bu günlere erdim.çok güzel dileklerde bulunmuşsun.güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.evet henüz bir etkisi görmüş değilim fakat göreceğime inanıyorum.özellikle son cümlene bayıldım.içinin güzelliği cümlelerine yansımış.hakkımda ne düşünmüşsen Allah sana on katını versin.sevgiler...actionsmile

nurbanu25 17-08-2011 10:18 PM

telkin ve olumlamalara devam....bu iç sıkıntısı ve mutsuzluktan ne zaman kurtulcam bilemiyorum.ne temizlenmez bilinçaltıymış.bıktım artık yaa!cat56ne zaman başlayacak bu değişim,gelişim....hayata dair birşey yapma isteği hala yok.kolumu kıpırdatmaya dahi gücüm yok ta yine de çabalıyorum.arkadaşlarım birer birer evleniyo.ben bırak evlenmeyi çalışmayı dahi istemiyorum.telkinler insanı bu kadar mı çarpar kardeşim......Allah selamet versin..............128956

MarEspEraNZa 17-08-2011 10:27 PM

yazılarınızda son günlerde olumsuz cümleler kullanıyorsunuz

ayrıca 21 için tebrikler
temeli attınız , arzuladığınız hayatın katlarını çıkmaya başlıyorsunuz ne güzel

nurbanu25 17-08-2011 10:44 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804980)
yazılarınızda son günlerde olumsuz cümleler kullanıyorsunuz

ayrıca 21 için tebrikler
temeli attınız , arzuladığınız hayatın katlarını çıkmaya başlıyorsunuz ne güzel

evet ikiesitbir.malesef kötü hissedince cümlelere de yansıyo.mutsuzken de ben mutluyum denmiyor ki.biliyorum olumsuz düşünceyi atmalıyız ama hayat bazen öyle geliyor ki....
teşekkürler......

cixili 17-08-2011 10:51 PM

hayatını cendereye sokma. kafandaki kalıpları kırmaya çalış.
evlenmek hayatındaki idealleri hemen gerçekleştirince işler bitmiyor. arkadaşlarının evlenmesi seni ben geri kaldım gibi gelecek endişesi içerisine sokmasın. herşeyin hayırlısı. evlenince de bitmiyor sıkıntılar. asıl sorumluluk olayları daha ciddi boyutlarda başlıyor. 2 tarafın ailesi falan filan derken daha hayata dik durman gereken birçok olay olacak. gün boyu evdeysen çık dışarı hava al. aklını başka şeylerle meşgul et.

gün boyu evin içinde devamlı gelişim yazıları okuyup, akşama kadar nasıl sıkıntımı geçirecek yöntemlerine girişme. gerekli olumlama ve telkinleri dinledikten sonra gün boyu başka işlerle de uğraş. benim kendi tecrübem evde devamlı telkin dinleyip olumlama yapıp sonra da bir süre sonra herşeyden kurtulmuş bir şekilde yaşama devam ederim diyorsan yanılıyorsun. kendine eziyet edersin. hayat devam ediyor. kafanı dağıtacak birşeyler bul kendine. en önemlisi gelecek kaygısını bırak. günlük hedefler koy kendine. onları halledebiliyo musun ona bak. bugunu yaşamadan aylar sonrasını hesaplama. zaten mutluluk dediğin anın keyfini yaşamak.

konsantrasyon güçlüğü çekiyorsan sana kitap tavsiye edebilirim. bedava bir ekitap. melih duyarın. konsantrasyonunu artırırsan belirli bir şeye odaklanırsın ve diğer şeyleri kafanın dışında tutabilirsin. böylece anın keyfini çıkarmana yardımcı olur.

MarEspEraNZa 17-08-2011 10:54 PM

Secret i okumuşsunuzdur
birde belgesel olarak izleyin eğez izlemediyseniz
görerek ve duyarak daha etkili diye düşünüyorum :)

nurbanu25 17-08-2011 11:00 PM

evet secret ı okudum ve izledim.art56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM.