![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Merhaba Nurbanu, Dolaşırken günlüğüne de uğrayıp sana bir merhaba diyeyim istedim. Herşey sende başlar sende son bulur bunu biliyoruz ve bu düşünceden hareketle kendimiz düşüncelerimizle nasıl hasta ettiysek yine düşüncelerimizle iyileştirmemiz gerekiyor.Bize bizden başka kimse yardım edemez sadece destek olurlar. Ben ilerliyeceğin yolda sana destek olmaya hazırım en azından bu benim için bir vefa borcu.Siteye ilk girdiğim günlerde bana o kadar çok destek olan arkadaşlarım oldu ki ve o destekler o kadar kıymetliydi ki.Şimdi sıranın bende olduğunu düşünüyorum. Ne zaman istersen yardıma hazırım kardeşim. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... değerli serdar abi, sizinle tanıştık,konuştuk.derttaş insanlar 40 yıllık ahbapmış gibi anında birbilerini anlarlar ve güvenirler.siz bu sitede tanıştığım ikinci dostumsunuz.desteğe gönülden isteğinizi gördüm,biliyorum.çünkü siz çekmişsiniz o büyük acıları,gün görmüşsünüz.halden anlıyosunuz.hazır olduğum bir zamanda inşallah sizin bilgilerinizden faydalanacak,iyileşme sürecimi hızlandıracağım.sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çekirdek telkinlerimi 14 gün dinleyip 3 gün ara verdikten sonra 2.bölüme geçerek tekrar dinlemeye başladım.ne oldu derseniz pek birşey fark edemiyorum.bilinçaltımda mutlaka bir onarım oluşmuştur fakat henüz gün yüzüne çıkamadı sanırım.olumlamalarıma da aksatmadan devam ediyorum.bugün 19.gün.21.gün inşallah daha farklı olur... umudumu asla yitirmicem.bunların iyi geleceğine inanıyorum.... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ayrıca bugün yeni rütbem olan üsteğmenliğe geçtim. çok mutluyum.teşekkürler...956kkrzm67smil56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... teşekkürler sevgili baker.darısı senin başına...smileydance |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 19.gün.yok.yine huzursuz yine mutsuz ben.ne beyinmiş kardeşim.o iki günde etki edenleri öyle kıskanıyorum ki.güne güzel olumlamalarla başlıyorum.gülerek uyanmaya çalışıyorum.ama sanki herşey beni üzmeye,sinirlendirmeye şartlandırmış.nedir bu değersizlik hissi anlamıyorum ki...! pfff çok sıkkınım. Allah selamet versin............ |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... günlüğünü okudum baştan öğretmenim. anlatım dilin çok güzel. canını niye bu kadar sıktın sen anlamadım. değersizim yazmışsın. acaba birilerinden bir ilgi mi bekliyorsun? bir de baştan beri bazı şeylerde çok aceleci davrandığını gördüm. şunu da ekleyim bunu da ekleyim falan gibi. yani kendine aşırı derecede yüklenme kendine. askerlerin şafak saydığı gibi gün saymışsın. bu daha sıkıntı yapıyor sende gibime geldi. kusura bakma biraz karışık yorum oldu. Allah yardımcın olsun örtmenim. sana güzel bir Hz. Mevlananın bir sözüyle sesleneyim Ağrı, sızı ve hastalık hazinedir. Rahmetler ondadır. Deri yırtıldı mı iç tazelenir. (Hz. Pir Mevlana) bu arada kitap okumayı seven birisin. belki ilgini çeker okumak istersin. Aşkın Terapi ismi. Sitesi var Burdan bakabilirsin. uzun bir yazı var. ama okumaya başlayınca içine dalarsın. sitenin diğer kısımlarını da inceleme fırsatın olursa göz gezdir. tekrar mutlu olma dileğiyle. Allah sıkıntıları olanlara huzur versin. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... güzel öneri ve düşüncelerin için teşekkür ederim cixli kardeşim.fakat verdiğin sitenin ismini tam anlayamadım.bi daha yazabilir misin.teşekkürler...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |