![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... :)) Masallah, guzel olmus 25889. ALLAH sifa versin... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar 6 gündür tatildeyim.okulum cuma günü kapandı.biraz gezmeye,kalmaya gittim akrabalara,onlar bize geldi.gündüzleri mobilya mağazamozda duruyorum.anlayacağınız bana pek dinlence yok.dl67.ama eğlenceli geçiyo.arkadaşlar geliyo.muhabbet yeme içme fullf678h.akşamları da çay bahçesinde takılıyoruz.bu gece ilk defa misafirsiz,sakin bir şekilde evde odamdayım.yarın doğum günüm.k8908yakında ehliyet kursuna başlıyorum inşallah.araba edindik ehliyet te alırsak daha rahat olucam inş. sevgiler.....actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nurbanu :) günlügün hayirli olsun... Umarim cok güzel gelismeler yasarsin, ki zaten güzellikler yasamaya baslamissin okudugum kadariyla... ilk adimlarini coktan atmissin bile :) ...ve devaminida cok saglam bir sekilde getireceginden eminim :) sonunda cok büyük basarilar elde edecegine eminim, sabretmek gerekiyor ve akisina birakmak gerekiyor herseyi Allah her konuda yardimcin olsun, huzur ve mutlu bir tatil gecirmen dilegiyle... :) |
samimi ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim oOo papatya.hakkımda ne düşünmüşsen ALLAH sana daha çoğunu versin...sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sevgili Nurbanu, Sosyal fobiden kurtulmak için eft tekniklerini uyguladığını söylüyorsun. Acaba işe yarıyor mu? Bende bir süredir eft yi araştırıyorum. Gerçekten inanılmaz şeyler okuyorum hakkında. Rica etsem eft yi nasıl uyguladığını, uygularken hangi aşamada hangi cümleleri kullandığını detaylı bi şekilde anlatırmısın? |
bir ara yapmaya çalıştım fakat çekirdek inanç tespitimden sonra bıraktım.çünkü zaten bana yetecek çalışmalarım vardı.edindiğim bilgiler,forumdaki eft başlığındaki kadardır.bir de google dan eft videoları yazdığında ordan da öğrenebilirsin.başarılar...actionsmile |
|
teşekkürler smil56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... dogum gunun kutlu olsun canim yeni yasinda mutlu ve butun dileklerin gercek olur insallah |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM. |