Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

yokone_ 26-06-2011 07:20 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

:)) Masallah, guzel olmus 25889. ALLAH sifa versin...

nurbanu25 30-06-2011 10:03 PM

Alıntı:

yokone_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801368)
:)) Masallah, guzel olmus 25889. ALLAH sifa versin...

teşekkür ederim yokone cümlemize inşaallah...actionsmile

nurbanu25 30-06-2011 10:10 PM

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
6 gündür tatildeyim.okulum cuma günü kapandı.biraz gezmeye,kalmaya gittim akrabalara,onlar bize geldi.gündüzleri mobilya mağazamozda duruyorum.anlayacağınız bana pek dinlence yok.dl67.ama eğlenceli geçiyo.arkadaşlar geliyo.muhabbet yeme içme fullf678h.akşamları da çay bahçesinde takılıyoruz.bu gece ilk defa misafirsiz,sakin bir şekilde evde odamdayım.yarın doğum günüm.k8908yakında ehliyet kursuna başlıyorum inşallah.araba edindik ehliyet te alırsak daha rahat olucam inş. sevgiler.....actionsmile

oOo_papatya 30-06-2011 10:18 PM

Nurbanu :) günlügün hayirli olsun... Umarim cok güzel gelismeler yasarsin, ki zaten güzellikler yasamaya baslamissin okudugum kadariyla... ilk adimlarini coktan atmissin bile :)

...ve devaminida cok saglam bir sekilde getireceginden eminim :) sonunda cok büyük basarilar elde edecegine eminim, sabretmek gerekiyor ve akisina birakmak gerekiyor herseyi

Allah her konuda yardimcin olsun, huzur ve mutlu bir tatil gecirmen dilegiyle... :)

nurbanu25 30-06-2011 11:14 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801838)
Nurbanu :) günlügün hayirli olsun... Umarim cok güzel gelismeler yasarsin, ki zaten güzellikler yasamaya baslamissin okudugum kadariyla... ilk adimlarini coktan atmissin bile :)

...ve devaminida cok saglam bir sekilde getireceginden eminim :) sonunda cok büyük basarilar elde edecegine eminim, sabretmek gerekiyor ve akisina birakmak gerekiyor herseyi

Allah her konuda yardimcin olsun, huzur ve mutlu bir tatil gecirmen dilegiyle... :)

samimi ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim oOo papatya.hakkımda ne düşünmüşsen ALLAH sana daha çoğunu versin...sevgiler...actionsmile

zonkow 04-07-2011 03:02 AM

Sevgili Nurbanu,
Sosyal fobiden kurtulmak için eft tekniklerini uyguladığını söylüyorsun. Acaba işe yarıyor mu? Bende bir süredir eft yi araştırıyorum. Gerçekten inanılmaz şeyler okuyorum hakkında. Rica etsem eft yi nasıl uyguladığını, uygularken hangi aşamada hangi cümleleri kullandığını detaylı bi şekilde anlatırmısın?

nurbanu25 04-07-2011 10:32 AM

Alıntı:

zonkow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802048)
Sevgili Nurbanu,
Sosyal fobiden kurtulmak için eft tekniklerini uyguladığını söylüyorsun. Acaba işe yarıyor mu? Bende bir süredir eft yi araştırıyorum. Gerçekten inanılmaz şeyler okuyorum hakkında. Rica etsem eft yi nasıl uyguladığını, uygularken hangi aşamada hangi cümleleri kullandığını detaylı bi şekilde anlatırmısın?

sevgili zonkow
bir ara yapmaya çalıştım fakat çekirdek inanç tespitimden sonra bıraktım.çünkü zaten bana yetecek çalışmalarım vardı.edindiğim bilgiler,forumdaki eft başlığındaki kadardır.bir de google dan eft videoları yazdığında ordan da öğrenebilirsin.başarılar...actionsmile

bigokyanus 04-07-2011 10:53 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801836)
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
6 gündür tatildeyim.okulum cuma günü kapandı.biraz gezmeye,kalmaya gittim akrabalara,onlar bize geldi.gündüzleri mobilya mağazamozda duruyorum.anlayacağınız bana pek dinlence yok.dl67.ama eğlenceli geçiyo.arkadaşlar geliyo.muhabbet yeme içme fullf678h.akşamları da çay bahçesinde takılıyoruz.bu gece ilk defa misafirsiz,sakin bir şekilde evde odamdayım.yarın doğum günüm.k8908yakında ehliyet kursuna başlıyorum inşallah.araba edindik ehliyet te alırsak daha rahat olucam inş. sevgiler.....actionsmile

Biraz gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun , dilerim gönlünden geçenler gerçekleşir. Gülekal :)

nurbanu25 04-07-2011 12:47 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802052)
Biraz gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun , dilerim gönlünden geçenler gerçekleşir. Gülekal :)

teşekkürler smil56

blondish_ozlm 04-07-2011 10:06 PM

dogum gunun kutlu olsun canim yeni yasinda mutlu ve butun dileklerin gercek olur insallah

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM.