![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Cansuyu abla nerdesın yaa gel ıkı sey yaz da bıraz yuregıme su serp..... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun eve donus...bızımkıler arıyo gelıyo musunuz gelcenız mı 'gelcez ıste anladık!' dıye bagırttılar en sonunda..akrabalar da kalmaya gelceklermıs....yok anam bana bu dunyada dınlence rahat yok...!abımlerde kaldınız ıste bızı nıye beklıyosunuz ya.guya pazartesı yazlıga gerı doncektık....pfffffff |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Bugun mubarek cuma saatı ne guldum ne guldum,gozlerımden yaslar aglıyo gıbı aktı valla.dua edıyorum yan komsudan bı sesler gelıyo,komsu teyze almıs torunlarını gobek atıyo'oh oooh....yandaaaannn.....amaaaan...'mıllet namazda bızım teyze torun oynatıyo,arada bı de turku cıgırıyo.kendımı yerlere atıp guldum.ondan 10 dk sonra karsı komsu geldı o da baya bı guldurdu.bugun baya yaglarım erımıstır... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ne güzel ablam ne güzel..bu gözler hep ağlayacak değil yaa |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hehe olsun cnm hep aglamıyorum zaten,aglayınca da ıcımdekı olumsuzluklar bu vesıleyle akıııp gıdıyo..... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Buaksam yan komsuları caya davet ettık.kafam daha dıngındı,daha konuskan ve neselıydım.cok sukur...Allah'ım artık beynımdekı sesler sussun...... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yuvaya donus,yoldayız..... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eve vardık selametle... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Eylulun 10'unda anasınıfları acılıyo.ben daha kendımı toparlayamamısken nasıl gıdıp te calısıcam......Allah'ım guc kuvvet ver Ya Rabbim........ 128956 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |