![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Tamam işte. Onun değil bu konunun üstüne fazla gitme. smiliyface Bişeyler yapamamanın verdiği acelecilikle davranıp, bişey yapmış olmak düşüncesiyle hareket edersen, yapmacık bir bir duruma düşebilirsin. Bu da seni üzer. En iyisi, biraz zamana ve tesadüflere bırak. Böylece hem rahatlarsın, hem de daha rahat hareket edersin. Demek istediğim buydu... hismiley |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım o zaman bi tavsiyem daha var,gözünde büyütme,büyük bir ihtimalle kendine güvenmiyorsun,o insanı gözünde büyütüyorsun,kendine konsantre ol,ne kadar güzel ve özel bi insan oldugunu düsünmeye başlıyabilrsin.çünkü karşımıdaki insanlar bizim enerjimize göre davranırlar,sen kendini özel hissetmeye başladıkça yani enerjini degiştirdiginde onnda sana bakışı farklı olacaktır |
Ynt: bende geldim hadi bakalım evet ayşegülll kendime güven problemim hala devam ediyor.bu sıkıntının sebebi bu zaten.dediğiniz gibi yapıcam zaten kafaya çok takmayıp oluruna bırakıyım.kendi üstümde telkinlere devam ediyim.inşallah bu sorundan tez zamanda kurtulurum.artık paketlenip önüme sunulmuş sevgili istemiyorum.ben görüp beğenmek uğraşıp almak istiyorum artık utananadam |
Ynt: bende geldim hadi bakalım anahtar kelime (ugraşmak)galiba bu durumu kendine çeken sensin,ugraşmak istiyorsun belki öyle olunca daha kıymetli olacagını düsünüyorsundur.canım ya seni tanımadan ne çok yorum yaptım,ama kendinle çalışmaya devam et,yazarak çalışabilirsin,ne hissediyorsun,ne düşünüyorsun.sadece kendin ol tender45 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Bir de, senin şu an ki durumunun en tehlikeli tarafı şu Özlem. Kafanda büyütüp farklı şeyler hayal ettiğin için bu platonik bir hale dönüşebilir, alışkanlık halini alabilir. Sonunda saplantılı bir hal alıverirse o zaman, gerçeğin dışına çıkmış olursun ki, bu da seni oldukça yorar ve aşk hakkındaki duygu ve düşüncelerini olumsuz bir hale dönüştürüp soğutabilir.... Bu tip düşüncelerden, saplantıya dönüşmeden içinden çıkmak lazım.... Sağlıcakla... hismiley |
sadece şu değersizlik duygusu hala devam ediyor inceden.aynayla daha çok alıştırma yapmalıyım 98569 kendimi beğendiğimi daha çok söylemeliyim |
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım bu arada bana yazan yazmayan , bakan bakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.keyfim yerine geldi sayenizde bymehmet,ayşegülll,agresif , melodis,mümin okan bunlar size kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Canım Özlem'ciğim hayata senden değerli kimse yok canım aşklar biter insanlar gider ama biz sadece kendimizle kalırız.Kendini tanımayan insanlar başkalarından medet umar .Canım ben 44 yaşında kendiyle yeni tanışan bir insan olarak sana bunları söylüyorum .Bende kendimi tanımak için başkalarının sözlerini sanki herkes doğruyu söylüyormuş gibi kafama çok takar kendimi başkalarının söyledikleri gibi davranmaya zorlardım.Ama içimdeki ben çoğu zaman karşı çıkardı .Çünki ben onların istedikleri insandeğildim.Bu siteye girdikten sonra öğrendiğim tekniklerle kendimi tanımaya başladım ve içimdeki beni çok yalnız bıraktığımı gördüm.Şimdi telafi zamanı bakalım daha neler yapacağız.Sizler daha çok gençsiniz hayatınıza çok şeyler kata bilirsiniz.Ben eft deepeat sedona yöntemlerini deniyorum sanada tavsiye ederim. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 AM. |