![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım uy897 Dünde bugün de çok güzel zaman geçirdim.Pazar günü uzun zamandır görmediğim bir dostumu ziyaret ettim.Gerçek dostluklar ne hoş uzun zaman görüşmeseniz bile muhabbetleriniz hep aynı sanki o kadar zaman girmemiş araya.Bacım benim yaa 44 çok seviyorum onu.Çok güzel bir hayatı olmadı şimdiye kadar hep inişler çıkışlar ama onda çok doğal bir enerji var dusun Dünyayı sel bassa umurunda olmaz seviyorum o halini bana kendimi iyi hissettiriyor.Aynı gün ablamlada alışveriş yaptık.İş görüşmesine gidicem ya yeni yeni ciciler aldım çokta beğendim kendimi , ben olsam kendimi hemen işe alırım 44 Bugünde çok sevdiğim diğer dostumdan sinema teklifi aldım.Bu aralar canı çok sıkkındı.Issız adama gidelim dedi.Gerçi pek beğenmem ben öyle ne anlattığı belli olmayan türk filmlerini hadi çağan ırmak'ın hatrına gidelim dedik.Film günümüzde yaşanan yozlaşmış kadın erkek ilişkisini anlatıyor.Biraz buruk izledim filmi.Filmin sonunda onun ağlamasını beklerken ben gözyaşlarına boğuldum.Makyajım akmasın diyede çok kıvrandım hani.Birde çaktırmamaya çalışıyorum ağladığım.Hani evde olsam böğüre böğüre anıra anıra ağlıycam agl34 Sinemanın yarısı kadın izleyicilerle doluydu tuvalate gittiğimizde herkesin gözleri kızarmıştı.Bir baktım makyaj çantaları çıktı akan makyajlarını tazeliyorlar 44 Eeee kadın değil miyiz ağlağız zırlağızz khkh56 Filmden çıktıktan sonra biraz muhabbet ettik onla muhabbet etmek bana iyi gelir.Benden çok şey öğrendiğini söylüyor.Benim kendime yönelik çalışmalarım hoşuna gidiyor ve enerjimin arttığını söylüyor.Nerdeyse çocukluk arkadaşım anlıyor değişimimi.Yaa şimdi düşündüm de hayatımda ne kadar sevdiğim dostlarım var benimmm.Hepinizi çok seviyorum şuan buraya yazamadığım bir iki kişi daha var.Hayat sizlerle daha güzell ark5 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Ya o filmi bende çok merak ediyorum...Okuduğum ve bahsedildiği kadarıyla bile içim burulduki izlediğimi düşünemiyorum...Bu ruh durumumla zırıl zırıl ağlarım muhtemelen(ki ben ağlayan biri değilimdir) |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Valla gamze şu ruh halinle bence ağlayacaksın art56art56 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Ya bulaşmamayım diyorum ama iyice sinirim tepeme fırlamış durumda.Ne bu ya yaprak dökümü gibi.Hayal abla, serpil abla , gamze ve diğer konuyla alakalı arkadaşlarım siteyi terkediyor.Eee ne anlamı kaldı buranın şimdi hani biz bir aileydik.Ya keşke dün atılan o msj hiç atılmasaydı da bu anlamsız gruplaşmalar, siteden ayrılmalar olmasaydı. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım selam canım ben pek bi yabancı kaldım ne oldu ya hayırdır inşallah dusun |
offff yazsam yazsam ne yazsam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM. |