![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım İşte bitti aylardır beni kasan sınav kuş gibiyim şimdi.Bir kaç soruda yani bildiğim konularda çeldirici şıklardan baya bir kıvrandım,bilmediklerimide attım belki tutar diye.Ama genele vurursak fena değildi.İnşallah ortalamayı tuttururum.Aralık ayında sonuçlar açıklanıcak sabırsızlıkla bekliyorum.Ne çıkarsa kabulümdür wave Yalnız okulu ararken canım çıktı iyiki de 1 saat önceden yollara düşmüşüm.O nasıl bir yerdir ya tepenin üstüne kurmuşlar ufacık liseyi her yani boş arazi kuş uçmaz kervan geçmez misali.Hele o deli gibi rüzgar uğultusu yok muydu korku filmlerini aratmıyordu hani 44 Şimdi iş arama zamanı kendime hemen bir iş bulup çalışmalıyım.Yeter bu kadar tembellik 44 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım geçmiş olsun, hayırlar getirsin inşallah..bende iş bulman için reiki ve 2 nokta yapayım..kısa zamanda idealindeki işi bulmanı dilerim.. 96 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Oooo çok sevindim adına canım...Umarım herşey gönlünce olur...İşinide bulursun en kısa zamanda... kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım art56art56 hadi geçmiş olsun bakalım umarım çalışmalarının karşılığını alırsın ve gönlünce de bir iş blursun... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım selam canım sonuç dilediğin gibi olur inşaallah 96 iş için biliyosun çıtayı yüksek tutucaz öyle rastgele bir iş istemiyoruz hih33 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım gamzecim,azizeg1984 ve yeşilim2005 güzel dilekleriniz için çok saolun inşallah kazanırımda burda kutlarız yaa k8908 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Kutlarız tabii canım. Her duruma hazırlıklı olmalıyız ama güzel haberlerini bekliyoruz ok ;) |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Ne sınavı bu güzelim? En hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım S.M.M.M (serbest muhasebeci mali müşavir ) staj sınavı canım ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |