![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bilgisayarımın bir köşesinde resmin kalmış.ne kadar da güzel gülümsemişsin.silmeye kıyamadım yine.aklımda yine o içimi sızlatan şarkının dizeleri...deli gözlerin gelir aklıma/gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir/seni kimler aldı kimler öpüyor seni/ dudağında dilinde ellerin izi var... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
Ve lisede yakın olduğum kız arkadaşımı rüyamda gördüm...Gecenin bir yarısı uyanıp facebook'tan deli gibi aramaya başladım...Sonra sabah tel.ine bakayım diyip yattım...Sabah aynı duygular içersinde değildim senin gibi:) Bazen sanırım onlarla yaşadığımız güzel günleri özlüyoruz belkide...Yaptıklarını,geçen zamanı bir anda unutuyoruz... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım şu aralar ne karamsar olmuşum ben ya.eski aşkım geliyor aklıma eski dostlarım eski işyerim.noluyosa eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı'bu sözü seviyorum 44 yine işimle alakalı sıkıntılarım var sanırım.eski işyerimin rahatlığını çok özlüyorum.açtım paramı alamıyordum ama gururluydum.bir zamanların fakir ama gururlu muhasebecisi hesabı khkh56 şimdi burda herkese herşeye gıcık olmaya başladım.patrondan tutta en alt kademesine kadar.işim olmayan şeyleri bile en alakasız kişi bana yaptırmaya çalışıyor.sinir oluyorum ya.eski işyerimde patronum benden çay istemeye çekinirdi.çünkü laf edeceğimi bilirdi 44 burda yok ona taviz ver buna taviz ver aman aaa herkesi mutlu edemem ya kardeşim.canım sıkılıyor sıkıldım diyorum herkes bana akıl veriyor her yer böle her yer şölee yaa değil.kalıplaşmış gibi beynimize kazınmış bunlar.bu olanlarıda ben çektim.çünkü işe başlarken hep bu söylenen sözlerden korkularım vardı.büyük yerlerde evet şöyle olur genelde herkes birbirinin kuyusunu kazar yüzüne güler arkandan iş çevirirler.sözler sözler sözler...gerçekten de oluyor neden böyle olduğu için mi hayır bunu biz çekiyoruz yaşamımıza da ondan.burda canımı sıkan anlatıcak çok şeyim var aslında 27 me giricem ve sanki stajyer zamanlarımı yaşattırıyor burası bana.belirli bir yaşa gelince neden bunlara katlanıyım diyorum.birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama hevesini kırıyorlar.benim hevesim kırılınca zor motive oluyorum maalesef ki.en sevmediğim yanım bu.hayata karşı daha güçlü durmak istiyorum.kararlarımın arkasında olup sırf borcum var harcım var diye zoraki kalmak istemiyorum hiçbir yerde. şöyle kafamı içindeki gereksiz sesleri susturup tam ihtiyacım olan işi kendime çekmek istiyorum.benim gelişimime yardımcı olacak,huzurlu,doymuş insanların olduğu bir ortam |
Ynt: bende geldim hadi bakalım şuan da işyerimde cereyan eden birbirinden saçma olayları ve diyalogları ağzım açık hayretler içinde izliyorum dunk56 ben böyle şeyler ne duydum ne gördüm.önce bir kafamı toplıyım yazmaya devam edicem |
Ynt: bende geldim hadi bakalım selam eyy sevgili günlüğüm! başım çatlayacak gibi ağrıyor olsada ofiste şuan yalnız başıma telkin dinlemenin keyfini sürüyorum.dinlediğim telkin olumlu düşünme.bu telkini listeme ekleyeli nerdeyse 1 aya yaklaşıyor.ama doğru düzgün dinleyemedim.ama dün yaşanan saçmalıklardan sonra bunu düzenli dinlemeye ihtiyacım var.çünkü aklımdaki olumsuz düşünceler artış göstermeye başladı.işyerindeki herkesi potansiyel düşman gibi görmeye başladım.insanlara bu kadar iyi niyetli yaklaşırken onların hala küçük çıkarlar peşinde koşmasına anlam veremiyorum.ama bu düşündüklerim içimde kalmayacak.aklımdaki patrona söylemeden çıkmam burdan.adam resmen yalakalığa üçkağıtçılığa prim veriyor ya.dün kendimle gurur duydum aslında.gerçekleri söyleyebilme cesaretime hasta oldum y789 ayrıca bizim yetimide gaza getirdim sanırım.oda artık kendine yapılan haksızlıklara karşı baş kaldırmaya başladı inceden.ona aslında ne kadar gerekli bir eleman olduğunu hissettirmeye çalışıyorum.ayrıca bende çok çalışkan ve dürüst bir elemanım.bunu anlayabilmek için patronun yalakası olup o geldiğinde işi gözüne soka soka yapmama gerek yok. eskiden iş bulamama korkusu yaşardım.zaten bu korkunun sebebi yetersiz hissedişimdi kendimi.artık neler yapabileceğimin farkındayım.açın önümü durduramazsınız khkh56 bu günden itibaren istediğim işi kendime çekmeye odaklanıcam.ben değerli bir çalışanım verilen işi hakkıyla yaparım.güzel bir iş ortamında çalışmak herkes gibi benimde hakkım.anacım ne olumlama yaptım ya y789 gencim çalışkanım değerimi bilmeyen işverenlerimi üzerim music45 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım alk78 alk78 Baş ağrıların bir an önce geçer umarım.Çekim Yasası'nın kapılarından bir kere geçtin mi artık sürprizlere açık ol.Dilerim birbirinden güzel sürprizler yaşarsın ve paylaşarak bizleride mutlu edersin.Saygılı Sevgiler. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım olumlu düşünme adında bi telkin varmı ? |
Ynt: bende geldim hadi bakalım nemesis cim gelişmelerin aslında hayranlık verici derecede güzel.. thumbsanim birde aksatmadan dinlesen kuzum.. hakketten kim tutar seni olacak.. b456 en kısa zamanda arzuladıkların gerçek olsun tatlım.. tender45 12389 güneşcim.. direkt olarak olumlu düşünmek adına bir telkin var mı emin değilim ama dusun şu bir gerçek ki.. klasik telkinlerimizi dinlerken en büyük etkilerden birisi olumlu içsel konuşmalar ve olumlu düşünceler kazanmamız canım... super sevgiler.. kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım az önce dersaneden geldim.bugün çok güzeldi.özellikle sosyallik açısından bir gruba dahil olmanın keyfini yaşadım.ilk defa bir sınıfta bu kadar kişiyle konuşup anlaşıyorum.gerçi 2 hafta sonra kursta bitiyor.ama olsun ordan çok arkadaşım tanıdığım oldu.kurs bitiminde de görüşmeye devam ttli3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Ne güzel... super Bu sosyalliğin ve mutluluğun daim olsun... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |