![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım evett imdadina yetistim kiss3 soruyu yüregine sor cevapta yürekten gelicektir... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım az önce yaşanabilecek bir tartışmaya büyütmeden son verdim.yeni işe girdim demiştim ya kız ayrı ilginç bizim ezikmen ayrı khkh56 çocuk hem kızın arkasından demediğini bırakmıyor ama yüzyüze geldiklerinde en iyi dostu oluyor.bunların arasındaki ilşkide bu heralde.ezen memnun ezilen memnun ks3 ben iki tarafta olmayıda kabul etmiyorum.bu çıkar ilişkilerini hiç anlamıyorum ya.bunun açıklaması insanların kendilerini çok çaresiz görmeleri heralde.birilerine taviz vermeden kendilerinden ödün vermeden istemedikleri şeylere de eyvallah diyolar.aman düzenim bozulmasın diye.ben onlardan hiç olmadım olmam.canıma tak ederse basar giderim.çalışana her yerde ekmek var yeter ki alnın açık olsun çalışkan ol. neyse kız bana az önce bildiğini sandığı şeylerde azıcık efelendi.bende hemen karşı atağa geçip iki katı efelendim.ayy çok komikti ama ya.sonra sustu bu.surat beş karış.bende de biraz damardan girim olaya diyerek.daha ılımlı anlattım mevzunun onunla alakası olmadığını.benim ona karşı art niyetli bir düşünce barındırmadığımı.gerçektende öyle yani.birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu ve illaki ayrılıklar yaşayacağımızı bunun işimize yansımaması gerektiğini.şimdilik anladı sanırım.bu gazla 2 hafta gider sonra allah kerim smiliyface |
Ynt: bende geldim hadi bakalım canım benim elbette okuyoruz... geçte olsa mutlaka yazdıklarınızı okuyorum.. ama bazen dışardan gelen öneriler yerine; kendi içsesinizi dinleyerek hareket etmeniz gerekir.. yada olayın içinden akıp gitmeyi farketmek.. veya yazarak deşarj olmanız.. o noktada yorumlayarak içinizden gelenlere müdahale etmek istemem.. mesela şu anda başka bir arkadaşımız da yazmış.. ilk defa yazdığını niye yazdığını da anlamadığını söylemiş.. onun içinden dışarıya doğru akış başladı.. yorum yaparak durdurmak yerine akışa izin vermek gerek.. işte böyle tatlım.. doğru kararı aldığına inanıyorum.. demekki o kişi başkalarına bu şekilde davrandığı için yada fırsatını bulduğu anda o şekilde davranacağı için.. o tarz muameleler görüyormuş.. sen ona iyi davranarak farklı olması için bir yol gösterdin.. o içindeki egosunu ortaya koyarak yanlışını gösterdi.. bu durumda sen o kişinin henüz değişime hazır olmadığını anlayıp yolundan çekildin.. elbette yolundan çekilmek ona herkes gibi davranman yada işte o bu kadarcık diye küçümseyerek bakman anlamına gelmiyor.. içindeki ışığı; onun yanında olmasanda onun yolu içinde ortaya koyabilirsin.. o senin olmak istemediğin yanın.. onun için düzelmesini sağlamak adına sevgiyle doğruyu bulmasını dilemelisin.. sevgiler.. hismiley |
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım çokkk güzel ışıl ışıl bir gün smiliyface takvime şöyle bir baktımda bir ayı devirmişim ben derty dün dersaneye başladım.dersane işyerime uzak olduğu için varana kadar 1.30 saat geçti ee doğal olarak geç kaldım.sınıf hiç düşündüğüm gibi değildi.kadın çoğunluğu vardı bu beni şaşırttı.amma hevesliymişiz mali müşavir olmaya sung66 geneli benden yaşça büyük ablalar.ama onlarla muhabbet daha güzel oluyor.hatta biriyle baya bir kaynaştık oda benim evime yakın oturuyormuş. sınıfta sesim çok duyuldu.hatta kendime hakim olamayıp bir iki espri bile yaptım hocaya 98569 ufak bir gelişme gibi duruyor ama gözümün önüne üniversiteye girmek için gittiğim dersanedeki durum geldi.hiç konuşamıyordum bildiğimi söyleyemiyordum.oysa burda herşeye atladım zıpladım aslında ne kadar çok şey biliyormuşum ben s456 özgüvenim yerine oturmaya başlıyor gibi.artık susmak yok aptalca bir laf edeceğimden korkmak yok yürü özlemmm kim tutar seniii derty |
Ynt: bende geldim hadi bakalım 25889 25889 25889 özlemciğim tebrik ederim canım..başarılarının devamını dilerim. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ozlem hayırlı olsun kursun eminim başarılı olacaksın. gelişmeler ile ilgili de tebrik ediyorum. güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım smiliyface |
Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım alk78 özlem mrb nasılsın değişimlerin güzel umarım dahada iyi olacak beninanıyorum hiç bişşeyden çekinme yada hayat senden korksun kocaman gülümse smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 PM. |