Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

ikizruh 10-03-2008 11:29 AM

bende geldim hadi bakalım

ben bu siteyi bu cuma keşfettim.Tabi hemen indirdim tüm telkinleri cumadan beri 26 saattir ego suçluluk ve kendine güveni dinliyorum.Bir hafta sonra diğerlerine geçicem.Ben genelde su sesini tercih ediyorum acaba ney yada başka birşey dinlesem daha mı etkili olur?Ney de kafamı şiriyo ama ya sonra daha kötü olmıyım psikopat olup çıkmıyım 44.Neyse gelelim mevzuya bende güven eksikliği var bu sebepten her olaya en kötü tarafından bakar kendimi suçlar yargılar genelde de asarım sad456Ayrıca yabancı kişiler arasında konuşamama durumum var kendimi çocuk gibi hissediyorum bu nedenle bir haftadır eft falan yapıyorum ecük yüz kızarmalarım yok oldu.Birde şu telkinler işe yararsa varya tutmayın beniii uy897.Bir hafta oldu yeni işime başlayalı eski işimeden emeğimin karşılığını vermeikleri için çıktım ama uzun süredir ordaydım çok alışkındım.Nasıl çıkma kararı aldım anlatamam bu karardan ötürü beni bu işe sokan ablamı suçladım işte senin yüzünden çıktım ya iş kötü olursa ya işsizlik çekersem falan diye neyse girdik işe işyeri güzel ama burda çalışan hanım kız yani bir süre yerine bakacağım kız bana genelde bişey göstermiyor ben gittikten sonra öğrenirsin falan diyor heralde kendisi geri dönünce işi iyi yapıp elinden kapacağımı sanıyor.Hiç öyle biri değilim kimsenin ekmeğiyle oynamam bana ters yani.Öle boş oturuyorum gün boyu buda canımı sıkıyor.Bu cdleride bu arada dinlemeye başladım anaa normalde yıkılırdım ağlardım napcam şimdi burdan çıksam nereye girecem diye ama dikkat ettim fazla üstünde durmuyorum bana iş mi yok deyip geçiyorum.Bişeyler var ama dur bakalım daha 4.günümdeyim

hayalayaz 10-03-2008 12:22 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

özlem hoşgeldin balım safalar getirdin kiss3

ikizruh 10-03-2008 02:26 PM

hoşbulduk hayalayaz onayi

cicek1973 10-03-2008 02:50 PM

selam

Aramıza hoşgeldin.Telkinlerin içerikleri aynı değişik müzik sevenler için değişik versiyonlar yapılmış.Hangisi hoşuna giderse onu dinle bence.Ben new age tarzını dinliyorum.Bunların mutlaka faydası olacak .Değişimlerin ile ilgili güzel paylaşımlarını bekliyoruz.Herşey gönlünce olsun kiss3

shamanic 10-03-2008 04:19 PM

merhabalar özlem.. hoşgeldin yanımıza.. hismiley

gelişmelerini ve değişimlerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler..

en kısa sürede arzu ettiğin gibi güzel haberlerini bizlere iletmen dileğiyle..

sevgiler.. http://www.theflowerexpert.com/media...s-group-rt.gif

Mustang 10-03-2008 04:25 PM

Merhaba , Özlem sitemize hoş gedin . smiliyface

gökhanavcı 10-03-2008 10:19 PM

98569 özlem mrb ikimizde aynı başlamışız bende cuma günü başladım ama güzel olucak ya umudum var bu arada hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur

ikizruh 11-03-2008 09:16 AM

inşallah gökhan gerçi bu aralar kendimi iyi hissediyorum...

ikizruh 11-03-2008 09:24 AM

evett bugün allahın izniyle 5.günüm 956k sabah hiç uyanmak istemedim baş ağrısı veya mide bulantısı olmuyor bende ama bugün kafam kocamandı sanki yastıktan kaldıramadım.dün rüyamda tuhaf uzun metrajlı rüyalar gördüm özellkile sayılara takıldım sanırım o sayıların yaşanmış tarihlerle alakası vardı.acep bilinçaltım napmaya çalışıyor 4897.birde şunu farkettim dik durup durmadığımı anlayamıyorum tamam dik duruyorum ama sanki önceden de böyleydi gibi geliyor tabi beni tanıyana sormalı.bende dikkatimi çeken diğer bir noktada olumsuz şeylere çok takılmıyorum artık bir kere düşünüyorum ikincisinde aklıma geldiğinde etkisi çok az oluyor.yeni işe girerken negatif elektriği atsın diye bir sürü taş almıştım; ametist,turkuaz,pembe kuvars,ay taşı,akik,kaplan gözü...hepsini üstümde taşıyorum hergün o kadar taşı taşıyınca tabi negatif elektrik mi kalırmış canımm uy897.ikinci haftaya geçmek için sabırsızlanıyorum diğer telkinleri de eklemek istiyorum.

shamanic 11-03-2008 11:19 AM

canım benim rüyaların normal.. uykulusmile
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...egisim-b188.0/

bilinçaltının kendini en rahat ifade ettiği ortamlardan birisidir rüyalarımız..

taşlarla ilgileniyor olman beni çok sevindirdi... blissy

ay taşını üstünde her gün taşımana gerek yok bence tatlım.. akşamları evdeyken çalışmanı yaparsın onunla..

birde taşları taşırken nerede taşıyorsun.. ilgili şakralarının üzerine yapıştırarak mı ..
mümkünse kendi enerji alanları içerisinde taşı.. thumbsanim

sevgiler.. http://img488.imageshack.us/img488/3317/38706960jf3.gif

ikizruh 11-03-2008 12:15 PM

pembe kuvars bileklik şeklinde bileğimde,kaplan gözü ,ametist,turkuaz boynumda,ay taşı ve akik ceplerimde doğru mu sence taşıma şekli dusun ben birde bu taşlara çok alıştım sabah almadan çıksam huzursuz oluyorum

ikizruh 11-03-2008 12:19 PM

shamanic birşey danışmak istiyorum aklımda yanıp yanıp sönüyor bu soru atakan beyin birine cevapını okudum su sesiyle alakalı...Su sesi diğer müzik şeklinde olanlara göre etkisi azmış.sen ne dinliyorsun ne kadar dinliyorsun?

shamanic 12-03-2008 01:28 AM

merhabalar ben sadece su seslerini dinliyorum açıkcası..

önemli olan içeriğinde ki telkinlerdir.. dolayısı ile az etki çok etki söz konusu değildir diye düşünüyorum..

bazı arkadaşlarımızın ney veya klasik müzik versionlarını dinlerken daha etkili olduğunu sanmalarının sebebi
müziğinde dinginleştirici gücü devreye girdiği için olabilir...

sonuçta sadece ney ve klasik müzik kullanılarak yapılan sağlık terapi programları var ..

taşlarla ilgili olaraksa canım biraz karışık taşımaktsın..

öncelikle kolye olarak taşıdığın taşların frekansı birbirinden farklı..
onları daha tek tek taşırsan yararları fazlalaşacaktır..

canım şimdi benim için geç oldu erken kalkacağım ama mutlaka yarın taşlarla ilgili daha ayrıntılı yazarım..

sevgiler.. http://img228.imageshack.us/img228/6373/bloem0289pe.gif

ikizruh 12-03-2008 08:46 AM

ben bu taşları kadıköyde bilirsin belki akmar pasajının içinden aldım.Çok ilgili biri bakıyor adama o kadar kanım ısındı ki nerdeyse her taştan bir tane alıp çıkıcaktım blissy Bana hepsini üstünde taşıyabilirsin demişti ondan böyle takıp takıştırıyorum dusun.Dün akşam diğer müzikleri dinlemeye çalıştım new age eşliğinde uyumaya çalıştım ama nafile.Tekrar su sesine yöneldim huzurlu huzurlu uyudum uykulusmile

ikizruh 13-03-2008 08:47 AM

bu sabah diş ağrısıyla saat 6 da uyandım.Dişimin ağrıması dışında beni etkileyen bir durum yok gayet iyiyim.Dün bir şey dikkatimi çekti deli gibi susadım kaç bardak su içtim allah bilir.Sanırım buda etkilerden biri yada bu kadar su sesini kim dinlese kendini çölde serap peşinde bulur 44

ikizruh 13-03-2008 01:21 PM

yaa çok aceleciyim ben bugün 7.günüm olmasına rağmen insanlar arasında bülbül gibi şakımak istiyorum.Az önce topluluk arasında yine en az konuşan bendim o kadar da konuşma isteği var ama.Sosyal fobim yok ama böle yabancı ortamlarda tıkanıyorum işte.Yarın diğer telkinlere geçicem

hayalayaz 13-03-2008 09:26 PM

sen beni görcektin 7. günümde..çoook iyisin..istediğinde olacak sabır, hemde çok sabretmeyeceksin bak görürsün,, bir kaç gün sonra toplum içinde bülbüller gibi şakırsın..ortamları esir alırsın..gerekli içsel donanıma sahipsin..bir kaç gün içindede bunları ortaya çıkarabilecek kadar gücün olduğunu, elle tutulur gözle görülür bir şekilde fark edeceksin..

ikizruh 14-03-2008 09:21 AM

saol hayalayaz ablacım inşallah dediğin gibi olucak thumbsanim

ikizruh 14-03-2008 10:24 AM

Dün gece yatarken ego ve suçluluğun ney versiyonlarınıda ekledim.3 ego su sesi,3 suçluluk su sesinden sonra devreye giriyor.Tabi ben o saatte çoktan uykuya dalmış oluyorum.Ama bazı bazı ney girişlerinde uyandım ama tekrar uykuya geçebildim.Ney de az da olsa duyulabiliyor telkin tam olarak anlayamıyorum ama benim anlamama gerek yok zaten bilinçaltı onu sünger gibi emsin yeter 44.Şuan çok su içme isteği hala devam ediyor.Dün ablamında dikkatini çekti bu cdler oda dinliycem diye tutturdu.Sabırsız olduğu için hemen kilo verme telkini dinlemiş tüm gün.O kadar yapma etme önce suçlulukla egoyu dinle dememe ragmen dinlemedi beni.Sonra akşam kızım ne biçim telkin bu yedim yedim doymadım diyo 789569.Neyse oda indirdi ego ve suçluluğu bakalım ondaki gelişmeler nasıl olucak.

ikizruh 15-03-2008 08:10 AM

sitemizin yeni rengi güzelmiş.Bugün dışarda olucam yabancı bir ortama giricem bakalım bendeki değişimler ne yönde olucak hem bazı şeyleride test etmiş olurum...herkese sevgiler

ikizruh 15-03-2008 10:27 PM

anaaa nerde bu millet nerde bu devlet kimse online deil mi 789569

ikizruh 15-03-2008 10:31 PM

bugün dışardaydım.Biriyle tanıştım konuştuk falan.Biraz değişim var sanki konuşmam daha akıcı daha rahat göz temasından çekinmedim hiç.Yanlış bişey söylediğimi düşünüp hiç kzarıp bozarmadım.Yolda yürürken bile değişik bir havam vardı buram buram kendine güven havası.Tabi yine hakkımı arama konusunda takılıp kalıyorum ama olsun bugün ki özlemi çok beğendim ben 98569

shamanic 15-03-2008 11:45 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
pembe kuvars bileklik şeklinde bileğimde,kaplan gözü ,ametist,turkuaz boynumda,ay taşı ve akik ceplerimde doğru mu sence taşıma şekli dusun ben birde bu taşlara çok alıştım sabah almadan çıksam huzursuz oluyorum

canım kaç gün oldu toparlayıp kafamdakileri yazamadım.. ama bak aklımdasın.. ark5

tatlım benim sedat amcadan almışın..
taş alabilecein en tatlı insanla tanışmışsın.. ne mutlu sana..
hayrını bereketin göresin.. bende geçtiğimiz cumartesi günü ondaydım..
taşların kullanım alanı oldukça geniştir ve bu konuda çok farklı bilgi aktarımları vardır ..
bu konu ile ilglendikçe bir çok değişik bilgiler öğrencek ve bunların arasından kendin için
en uygun olanını alarak yoluna devam edeceksin..

benim kendi kişisel bilgilerimden sana önerilerde bulunayım canım..
doğal taşların renkleri ile şakraları renkleri birbirleri ile ilişkilendirilmişir..
bir doğal taş oluşumu esnasında belli bir frekansta ki elektromanyetik alandan
etkilenir ve bu alanın etkisi ile şekillenir..

bu etki taşa görünmeyen etkilerin yanısıra gözle görünen bir renk etkiside kazandırır..
bu renge bakarak taşın belli bir frekanstaki titreşime ait olduğunu söyleyebiliriz..

bu alan şakraların renkleri ile ilişklendirildiğinde ortaya tutarlı sonuçlar çıkmaktadır..
deneyimler ile sabitlenmiş olan bu bilgiler ışığında hareket etmek bana her zaman
daha mantıklı gelmiştir.. bunlar arasında istisnai durumlarda vardır elbette ..
rengi şakranınki ile uyumlu olmadığı halde o şakrayı aktifleştiren..

doğal taşların ve kristallerin şifa verici özellikleri milyonlarca yılda depoladıkları
elektromanyetik enerjiden kaynaklanmaktadır..

bu enerji dğru olarak kullanıldığında bir çok farklı alandaki çalışmalrda bize yardımcı olur..
bir doğal taş ile şifa çalışlmalarının yanı sıra;

negatif enerjiden korunma..
yaşamımıza istediğimiz enerjileri çekme..
meditasyon..
durugörü..
telepati..
imgeleme..
enerji çalışmaları..
ev dekorasyonu (feng shui ) v.b ... kullanılabilir..

şimdi sende bulunan taşlarla ilgilenelim canım..

pembe kuvars: kalp şakrasının taşlarından biridir.. uyumlu olduğu taşlar jade veya yeşil aventurindir..
negatif enerjilerden koruyıcu ve sevgi duygularını arttırıcı bir taştır.. kullanan insanların çevrelerine sevgi dolu
bir ortamın olmasına yardım eder.. korkuyu ve öfkeyi azaltır.. sukunet verir.. kan dolaşımına iyi gelen etkisi vardır..

kaplan gözü : solar pleksus şakrasına aittir.. sindirim sistemine çok iyi gelen bir taştır.
aynı zamanda sinirsel olarak oluşmuş ağrıları azaltır ve sinirleri yatıştırır.
dalak, pankreas ve kolon için faydalıdır. kişinin bağımlılık duygularını azaltır.
bir haftadan fazla üzerinizde bulundurmak doğru değildir.

ametist: endokrin ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, kanı temizler ve enerji verir...
bilinç seviyelerini aktive eder, yatıştırıcı etkisi vardır... meditasyonda etkili olarak kullanılan bir taştır
ve tepe chakra ile ilgilidir..

turkuaz:barışın ve ahengin taşıdır.. taşıyan kişilerin şifa yeteneklerini arttırır.. bağışıklık sistemine iyi gelir..
iletişimi kolaylaştırıcı etkisi vardır.. etkili konuşma ve şarkı söylemeye yardımcı olur..

ay taşı:rüya taşı olarakta bilinir.. üçüncü göz ve ilgili çalışmalrda kullanılır...
kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularini kabullenmesine yardımcı olur..

akik:uyum verici etkisi vardır.. kan dolaşımına iyi gelir.. bereket amacıylada kullanılır...
kötü rüyalara ve nazara iyi geldiğide bilinir..
gerçeklerin farkına varılmasına yardım eder..

bu özellikelri ilk etapta aklıma gelenler .. çok daha ayrıntılı bilgiler eklemek mümkün..
gördüğün gibi hepsinin farklı titreşimleri farklı özellikleri farklı etki ettği noktalar var..
onun için öncelikle hangi amaç için kullandığımızı belirlemek gerek..
taşları ilk aldığımız anda temizleyerek bir amaç için programalamak ve o doğrultuda kullanmak
enerjilerinden gerekli verimi almamız konusunda düzgün adım atmamızı sağlar..

sevgiler..

ikizruh 17-03-2008 09:23 AM

Teşekkürler shamanic bende beni unuttun sanmıştım agl34.Verdiğin bilgiler içinde ayrıca kiss3teşekkürler

ikizruh 17-03-2008 09:28 AM

Bugün 11.günüm allahın izniyle.Baş ağrısı ve uykusuzluk gibi belirtiler yaşamaya başladım.Susama durumum hala devam ediyor.Sindirim sistemim konusunda çok memnunum derty. Sanırım şu aralar dalgalanmalar yaşıyorum.Çünkü 3 gündür sabahları oldukça keyifsiz ve umutsuz uyanıyorum.Ama ilerleyen saatlerde bu durum kendiliğinden yok oluyor.Aşamadığım çocukluktan gelen olumsuzluklarım var onuda eft ile çözmeye çalışıyorum.
Bu arada hayalayaz abla sözüm sana okursan eğer bana şu sedona ve deep peat tan bahsedersin inşallah.Sedona nın kitabını buldum netten ama bu deep peat daha mı etkiliymiş.Bunlarıda bu sabah öğrendim siteden.

ikizruh 17-03-2008 09:33 AM

bu arada shamanic bu taşları bana sedat bey önerdi.İnsanlar hakkındaki tahminleri oldukça doğru sanırım mesela bana yıldızın düşük ve biraz tembellik var sende demişti.Doğru söze ne denir 44.Taşları artık takıp takıştırmıyorum.Eve gidince ay taşını ve kaplangözünü alnıma koyup 10 dk bekliyorum.Konsantrasyon eksikliği içinmiş

hayalayaz 17-03-2008 12:58 PM

sedona tek bir çalışmayla sınırlı değil..deep peat bana göre daha etkili ( bu kesinlikle sadece benim fikrim..eft ye göre hareketleri çok az, belkide ben bu yüzden onu daha etkili buluyorumdur) sana bendeki notlarıda gönderebilirim..istersen ama bendeki notlar çok özet belki fikir verir, ben göndereyim daha iyi umarım mail adresin kayıtlıdır sitede,

sonbahar 17-03-2008 03:36 PM

selam hayal ablacim kiss3 kiss3 o Deep petle ilgili notlari banada yollayabilirmisin ben kitabi burda malesef bulamadim

gökhanavcı 17-03-2008 09:22 PM

smiliyface mrb özlem nasıl oldun varmı bi gelişme bak merakla bekliyorum değişimleri

ikizruh 17-03-2008 10:06 PM

Dalgalanmalar oluyor sanırım gökhan bazen öyle bazen böyle dusun konuşmam biraz akıcı hale geldi sanırım.Ama konuşmak istiyorum konuşacak kelime buluyorum ama susuyorum şu durumu bir aşsam papağana dönücem uy897Sabırlıyım bekliyorum smiliyface

gökhanavcı 17-03-2008 11:20 PM

alk78 devam et bence yılma ya bu telkinler biraz sabır işi sabır edersen olur bende de bazen oluyo bu değişimler bu aralarr mesala canım istemiyo ama olumsuz duygular terkediyodur olumsuz anlarında şunu düşün olmak istediğin kişiyi aklına getir hatta bunu bi kağıda yaz ve hergün her sabah oku iyi gelecektir unutma bir sen daha yok bu dünyada değerini bil yüreğini al yanına meydan oku hayata herşey seninle başlar

ikizruh 18-03-2008 08:51 AM

Gökhan çok teşekkür ederim alk78 güzel yazın için dediğini uygulamaya çalışıcam

ikizruh 18-03-2008 04:03 PM

Bugün telkinleri dinlememin 12.günüüüü uy897Bende ki en büyük değişim konuşmamın akıcı olması şuan bunu daha çok anladım.Arkadaşa heyecanlı heyecanlı bişey anlatıyorum normalde çok heyecanlandığım da lafın bir yerinde takılır sonunu getirene kadar da öle saçma sapan giderdim.Ama şimdi takılmıyorum cümlem akıp gidiyor 98569Aman nazar değmesin aminnn

ikizruh 19-03-2008 09:37 AM

günaydınn sevgili günlüğüm 98569Bugün kendimi harika hissediyorum.Biraz kilo almışım bugün tartılınca farkettim.Telkinlerime kiloyla alakalı olanıda ekliycem.İnşallah işe yarar,yoksa piknik tüpüne dönücem agl34Kendime bir yürüme bandı almaya karar verdim inşallah en yakın zamanda eski formuma kavuşurum.

ikizruh 19-03-2008 09:37 AM

buarada kullandığım smileyler niye çalışmıyor???

ersinttL 19-03-2008 10:01 AM

merak etme özlem sen bu hız ve hareketlilikle yürüme bandına ihtiyacn felan kalmazz, eski formunuda hemen yakalarsın.nerdeyse hemen her yerde msjın var aa34 .hadi abakalm sana bol kilo vermeler sonada bol bol günesin tadını çıkartmalar smiliyface

ikizruh 19-03-2008 12:22 PM

khkh56 keşke hareketli olan parmaklarım değilde bacaklarım olsaydı partysmiley ama nerdeee.Öyle sabah bir sıkıntıyla girivermişim siteye naptığımı hatırlamıyorum smiliyface

shamanic 19-03-2008 01:30 PM

merhaba özlem cim..

bu ara olan yoğunluğumdan dolayı geç okuyorum mesajlarınızı ama okuyorum mutlaka.. sevincli

öncelikle simileyleri kullanırken önce yada sonra yazdığın kelime ile birleşmemesine özen göster..
diğer kelimeye eklenirse yazı olarak çıkıyıor.. mesela klghjtuh788 doğrusu tuh788

taşlar konusuna gelince canım sedat amcanın önerilerini elbette çok önemli..
ama dediğim gibi sende taşlar konusunda bilgi sahibi oldukça kendi tercih ettiğin şekilde kullanacaksın..

kaplangözü taşını göbek deliğinin birazcık altına doğru koyarsan ve o şekilde kullanırsan daha iyi olur canım..

kilo konusunda aşağıda vereceğim linki incele bakalım .. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-t185.0.html

sevgiler..

ikizruh 19-03-2008 02:10 PM

saol shamanic bunu hayatıma uygulamaya çalışıcam kiss3

gökhanavcı 19-03-2008 10:43 PM

alk78 özlem tebrikler ilk öncelikle sendeki değişmeleri bende yaşıyorum önceden panikle cevap verirken sadece şimdi düşünerek ve sakin konuşuyorum gülümsemelerim çok içten oluyo azönce arkadaşlarla beraberdim öyle rahattım ki anlatamam ama ego-kendine güven -sosyal fobiyi dinliyorum ondan galiba bende felaket susuyorum ama su insanı ve beyni değiştirir değişimlerin çok güzelumarım dahada iyi olursun mlk34 mlk34 bak iki tane melek gönderdim karamsar olduğunda yanında olsunlar sevgiyle kal

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 AM.