Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

heal 19-05-2008 01:14 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

Foruma bir rehavet çöktü hayırdır uykulusmile

ikizruh 21-05-2008 10:13 AM

dün akşam rüyamda biri beni vurdu 789569 işin tuhafı adını bile gördüm katilimin.o isimde biri yanaşırsa bana anında topuklıycam khkh56 bir kaç gündürde telkinleri dinleyemiyorum.havanın sıcağına bağlıyorum bunu.
dün yine işyerinde psikopata bağladım.yine insanlığımdan kaydım.bağırdım çağırdım ama eskisi kadar kendimden geçerek öfke saçmadım.yine kontrollüydüm.bu telkinler beni çok değiştirdi çokkk wave ya şu yaşa geldim hala anlamış değilim bu insanları.yumuşak davranınca tepene çıkarlar,adam yerine koymadığında peşinden ayrılmazlar dusun dün höt zöt dedim ya şimdi benden iyisi yok blook

serpil22 21-05-2008 11:11 AM

evet özlem haklısın bu nedense böyle oluyor insanlar neden iyi dilden anlamazlar çözemedim.nasıl olacak anlamış değilim halen.

ikizruh 21-05-2008 01:48 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
evet özlem haklısın bu nedense böyle oluyor insanlar neden iyi dilden anlamazlar çözemedim.nasıl olacak anlamış değilim halen.

tam olarak kendini sevemeyen insan tipi mi bunlar acaba dusun kendi değerinin farkında değil aslında iyi davranışı haketmediğini düşünüyor belki içten içten.allahım resmen psikolog kesildim az sonra bunların çocukluğunada dalış yapıcam khkh56

ikizruh 21-05-2008 04:03 PM

ya arkadaşlar alakasız olucak ama kullanıcı adımı değiştiremiyorum.bir bilen var mı  dusun

MagNetiC 21-05-2008 04:07 PM

ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba.. :(

ikizruh 22-05-2008 09:04 AM

Alıntı:

MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba.. :(

canım peki adını nasıl değiştirdin wave

ikizruh 22-05-2008 09:45 AM

dün yolda giderken aa bu yıl hiç hasta olmadım ben diye böbürleniyordum.demez olaydım dün klima beni çarpmış.şuan kendimi çok sersem hissediyorum dunk56 bedenin enerjisi düşük ama ruhen kendimi çokk iyi hissediyorum.bundan centin nefes tekniğinin de etkisi büyük sanırım

shamanic 22-05-2008 10:53 AM

serpil22 22-05-2008 11:03 AM

shamanikçim hoşgeldinnnn özlettin kendini

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM.