![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Foruma bir rehavet çöktü hayırdır uykulusmile |
Ynt: bende geldim hadi bakalım dün akşam rüyamda biri beni vurdu 789569 işin tuhafı adını bile gördüm katilimin.o isimde biri yanaşırsa bana anında topuklıycam khkh56 bir kaç gündürde telkinleri dinleyemiyorum.havanın sıcağına bağlıyorum bunu. dün yine işyerinde psikopata bağladım.yine insanlığımdan kaydım.bağırdım çağırdım ama eskisi kadar kendimden geçerek öfke saçmadım.yine kontrollüydüm.bu telkinler beni çok değiştirdi çokkk wave ya şu yaşa geldim hala anlamış değilim bu insanları.yumuşak davranınca tepene çıkarlar,adam yerine koymadığında peşinden ayrılmazlar dusun dün höt zöt dedim ya şimdi benden iyisi yok blook |
Ynt: bende geldim hadi bakalım evet özlem haklısın bu nedense böyle oluyor insanlar neden iyi dilden anlamazlar çözemedim.nasıl olacak anlamış değilim halen. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım ya arkadaşlar alakasız olucak ama kullanıcı adımı değiştiremiyorum.bir bilen var mı dusun |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba.. :( |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım dün yolda giderken aa bu yıl hiç hasta olmadım ben diye böbürleniyordum.demez olaydım dün klima beni çarpmış.şuan kendimi çok sersem hissediyorum dunk56 bedenin enerjisi düşük ama ruhen kendimi çokk iyi hissediyorum.bundan centin nefes tekniğinin de etkisi büyük sanırım |
Ynt: bende geldim hadi bakalım |
Ynt: bende geldim hadi bakalım shamanikçim hoşgeldinnnn özlettin kendini |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |