![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Evettt şu zorlu sınavıma kaldı 4 gün girsemde kurtulsam modundayım.Evde oturmaktan resmen gına gelmiş durumda 789569 Bu haftadan sonra hemen iş aramaya koyulucam.Çekim yasası işe yararda istediğim işi çekersem süper olur sevincli Zaten herkes bana iş bulmaya meraklı ama bana o lanet işi bulduktan sonra hepsi pek sus pus 44 Sonucun yine aynı olmaması için artık karışmıyorlar kararlarıma.Aslında son işyerimden gerçekten nefret etmiştim ama orası bile bana bir arkadaş kazandırdı.Eee sonra bir daha böyle yerlerde çalışmamam gerektiğinide gösterdi.Sevgilerimi yolluyorum efenim bana kazandırdıkları tecrübelerden dolayı 44 Kilo durumumla başım dertte hala.Bir kilo almışım az daha kafayı sıyırıcaktım 789569 Hemen kendimi yatıştırıp olayı ele aldım şekeri azalttım unlu mamüllerden de az tüketiyorum.Bu haftadan sonra düzene girer beslenme durumum sanırım. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım nemesiscim sana benden destek k8908 hep çıtayı yüksek tut ve pozitif düşün bak göreceksin biraz sabırla en kısa zamanda istediğin işe kavuşacaksın |
Ynt: bende geldim hadi bakalım saol canım inşallahhh 96 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım önceleri para tutalım diye kıyafet alırken ucuz yollusuna kaçardım ilerde daha iyisini alırım diye üstelik para falanda birikmeyip borcumuz olurdu .... sadanim dönüp bide baktım bugune kadar hep ucuz giyinmişim . Bu gidişata dur dunk56 dedim ve kaliteli şeyler almaya karar verdim çıtayı yükselttim şimdi ne mi oldu? hem kaliteli giyiniyorum hem param var bu nasıl oldu bende anlamadım düşünce gücü sanırım yok dedikçe yok oluyor var dedikçe var oluyor |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Özlem merhaba :) günlüğünü okudum şimdi biraz. istikrarlı ve kararlı bir şekilde aylardır devam etmişsin. senden bir şey rica etsem? bunca ayda kendinde gördüğün tüm değişiklikleri maddeleyebilir misin? ben henüz dinlemeye başlayalı bir ay oldu. şu anda çok fazla bir değişiklik görmüyorum kendimde ama belki de ben farketmiyorumdur... bu arada sınavında başarılar ;) |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Canım benim sınavında başarılar... Kilo durumları bendede aynı,ama durmak yok...Fıstık gibi olcaz yakında k8908 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Canım benim bütün dualarımız seninle inşallah başarılı olacaksın . kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Sınavında basarılar..ınancını kaybetmedıgın surece basarılı olacagına emınım.. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 PM. |