Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

teoman_ 03-10-2008 03:13 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

internetten bulduğun amca kill bill olmasın sakın smil56
gelişmeleri okudum. süper gidiyorsun super

ikizruh 03-10-2008 03:18 PM

bu bill amca siyahi bir amca teoman khkh56 bayılmadan okuduğun için sana karma veriyorum teoman art56art56

Akulina 03-10-2008 04:39 PM

Canım benim,ne güzel yazmışsın keyifle okudum valla...
Bende başladım egzersizlere...Bu sene fit olalım iyice demi:)

Bazen eskiye dönüyoruz bir anda ve o arkada bıraktığımız insanları özlüyoruz...Ne yaptığı,arada geçenleri fln unutuyoruz...
Eft yapman iyi olmuş,çünkü bize eski değil şimdiki zaman lazım...Takılıp kalmamak lazım...

Ve son anlattığın hayranlık olayı banada çok oluyor...Nedense bazılarını gözümüzde fazlamı büyütüyoruz ne:)
Ve hiç beklemediğimiz anda,beklemediğimiz bir tepki görünce pek bir moralimiz bozuluyor:)
Ben artık o kişilerin o tepkilerini görünce bir an için,onlarında bizler gibi insan olduğunu,hatalar yapacağını yada farklı düşünebileceğini telkin ediyorum kendime...

teoman_ 03-10-2008 04:44 PM

Alıntı:

nemesis Nickli Üyeden Alıntı
bu bill amca siyahi bir amca teoman khkh56 bayılmadan okuduğun için sana karma veriyorum teoman art56art56

ehuehehe sağol smil56
yazın sürükleyiciydi neden bayılayım ki coffe2

ikizruh 03-10-2008 11:27 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim,ne güzel yazmışsın keyifle okudum valla...
Bende başladım egzersizlere...Bu sene fit olalım iyice demi:)

Bazen eskiye dönüyoruz bir anda ve o arkada bıraktığımız insanları özlüyoruz...Ne yaptığı,arada geçenleri fln unutuyoruz...
Eft yapman iyi olmuş,çünkü bize eski değil şimdiki zaman lazım...Takılıp kalmamak lazım...

Ve son anlattığın hayranlık olayı banada çok oluyor...Nedense bazılarını gözümüzde fazlamı büyütüyoruz ne:)
Ve hiç beklemediğimiz anda,beklemediğimiz bir tepki görünce pek bir moralimiz bozuluyor:)
Ben artık o kişilerin o tepkilerini görünce bir an için,onlarında bizler gibi insan olduğunu,hatalar yapacağını yada farklı düşünebileceğini telkin ediyorum kendime...

günlüğünde okudum sende yogaya başlamışsın hayırlı uğurlu olsun gamze yakın zamanda esnek ve fit olup çıkarız bisiklet wave

Mustang 04-10-2008 08:33 AM

Canım benim bu ne güzel değişimler böyle . alk78 alk78 alk78

Sen bir çok şeye azmettin ve sonuçları çok güzel oldu.

En önemlisi içindeki gerçek seni ortaya çıkardın.

Hayat sana sağlık mutluluk ve başarı getirsin.

yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

ikizruh 04-10-2008 10:14 PM

saol serpil ablacım güzel dileklerin için bana dilediğin herşeyin 10 katı seni bulsun kiss3

ikizruh 08-10-2008 07:20 PM

iki saattir ders çalışıyorum beynim çorba oldu fifo lifo derken allahtan hatırladığım şeyler çözerken çok zorlanmıyorum.kendimi çok motive ediyorum kazanacağım konusunda inşallah öylede olacak smiliyface düşünüyorum da şu ara iyi ki sevgilim falan yok hee y789 yokluğunu hissettiğim şey aslında bana yarar...

ikizruh 10-10-2008 08:12 PM

derty Allahım çok enerjiğim bugün.Sabah 1 saat yürüdüm az öncede 1 saat taebo yarım saatte pilates yaptım sevincli
ilk spora başladığım gün geldi aklıma o zamanda hocanın 1 saatlik dersi bitmiş benim vücut alev alev blissy nereye atlayacağımı şaşırmış vaziyette hocam 1 saatte koşu bandında çalışıyım mı demiştim.'sakın ha ilk günden şoka sokma bedeni 'demişti bana.içimden hade canım ne olcak sanki diye geçirivermiştim.Tabi sonra 3 gün ağrılarla cebelleştim y789 ama bu ikinci haftam düzenli spor yapışımda meyvelerini toplarım yakında uy897
sevgili günlüğüm bu aralar pek bişeyi kafaya takamıyorum.Olumsuz şeyler yaşıyorum tabi herkes gibi .Geçen gün ablamla deyim yerindeyse birbirimize girdik.O bana bağırdı ben ona.Oysa o güne yine bomba başlamıştım.Tek hatam nerde ne diyeceğini bilmeyen dilinin kemiği olmayan ve kimseye güvenmeyen o arkadaşımla dışarı çıkmaktı.Herzaman ki beni deli etmeyi başardı.Çok sıkıldım artık ondan tek arkadaşı benim ,benim gibi hoşgörülü insanıda delirtti ya helal ona.Ya düşünüyorum da bana hiçbir şekilde güvenmeyen birini niye arkadaş diye yanımda gezdiriyorum.Zamanında şahsın biriyle bile aramı açmıştı sırf kıskançlığından.Niye o dönem affettim bilmiyorum belkide giden benim için o kadar değerli değildi dusun Bu durumunu hep ailesinden köstek görerek büyümesine bağladım ve anlayışlı yaklaştım.Ama yeter yani bu kadar benden.Uza hayatımdan arkadaşım beni haketmiyorsun sen...
az daha anlatacağım mevzuyu unutuyordum.Neyse ablamla kavga ettik normalde yanına gidip uzlaşmaya çalışmazdım.Çünkü oda gereksiz tepki verdi.Sonra olayın ne kadar gereksiz olduğunu düşünüp yanına gittim.Tabi bir afra tafra bir duygu sömürüsü y789 Bende onu kendi haline bıraktım bir kaç saate dayanamadı geldi barıştı 98569 Eskisi gibi olayları kişiselleştirmiyorum yada oturup uleynn hepiniz aynısınız da yapmıyorum bu iyi bir gelişme valla cilgin897

Novos 10-10-2008 08:24 PM

super hiç sorma nemesis geçen gün ben de ablamla tartıştım, hatta bağırdık birbirimize ama bazen tartışmak gerekiyormuş gerçekten, bunca yıllık abla kardeşiz hala tam olarak tanımıyoruz anlaşılan birbirimizi, tartışarak, deneyerek görüyoruz, tanıyoruz birbirimizi işte ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM.