![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım hayal abladan reikiyi bende almak çok isterdim çok çok isterdim hatta ama şu istanbul olayını kaçırmışım 88a bakalım inşallah yarın güzel şeyler olur hem kendime hem de diğer insanlara faydalı olmak istiyorum smiliyface |
Ynt: bende geldim hadi bakalım saol hayal ablam kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bugün muhteşem bir günnn uy897 kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum blissy aklımda olumsuzluklardan hiçbirine yer yok bugün.niyetli olmama rağmen kendimi oldukça enerjik hissediyorum derty susamayacağıma inansam yürüyüşe çıkardım heralde. bugün 2 saat ders çalıştım az öncede bir dostumla msn de uzun uzun sohbet ettik.hayat çok güzel ve yaşanmaya değer ttli3 c.tesiden beri reiki çalışması yapıyorum 21 gün sonra hocamla tekrar görüşücem.şimdilik fena gitmiyor alıştırmalar kendimi çookk iyi hissediyorum aa34 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Oy canım benim,bu ne güzel enerji böyle... Enerjin,huzurun,mutluluğun hep böyle sürsün... kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım alk78 alk78 Canım çok sevindim senin adına.Tebrik ederim seni.21 günlük sürecini sabırla ve mutlulukla tamamlamanı dilerim kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım Canım ya sana işmi yok elini sallasan 50 tane bulursun .Senin adına çok sevindim hadi hayırlısı. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım saol serpil ablacım ttli3 bende öyle diyorum artık işe yarıyor valla derty artık iş konusunda seçiciyim her gelen işe atlamak yok... dün acaip dişim ağrıyordu.zonk zonk beynim yerinden oynıycaktı nerdeyse şaşkın dedim biraz reiki yapıyım gerçi o 21 günlük süreyi daha tamamlamadım.biraz şüphem olsada yapacak bişey yoktu gecenin yarısı.elimi koydum çeneme 20 dk nerdeyse reiki verdim.üzerinden yarım saat geçti ağrı hafifledi ve şuan dişimde hiçbişey yok gibi derty çok süper bir şey bu ya.şuan başkasına uygulayamıyorum ama zamanı gelince çok kişiye faydası dokunacak art56art56 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bugün uzun zaman aradn sonra yemek yapmaya karar verdim.niyetli olduğum için bezelyenin tadına bakamadım ama hoş bir görüntüsü var inşallah tadıda öyledir smiliyface ocakta da pilavım var bir türlü başaramıyorum şu pilav olayını inşallah bu sefer ki güzel olur.genelde ya lapa yada taş gibi olur bakalım bu sefer nasıl olucak y789 annemi bekliyorum hoşuna gidecek bu sürprizim benden beklemediği şeydir yemek yapmam 44 az önce yaşadığım gereksiz tartışmadan sonra keyfim hala yerinde ya bravo bana derty çocukluğumdan hatırladığım en kötü anılar bu şahısla ilgilidir.bir ara ciddi ciddi nefret ediyordum ondan.anne yarısı derler ya boş laf cadının tekiydi.küçükken çok ezmiştir bizi.ama sağolsun eft,reiki ve hayatım değişti ailesi sayesinde o nefretten eser yok.az önce bağırdım hakkımı savundum aslanlar gibi.artık karşısında ezilecek o küçük kız yok.sanırım bunu oda anladı.yüzündeki o şaşkın ifade görülmeye değerdi doğrusu 44 sesim yükseldi lafları sıraladım ama tavrımı belli etmek içindi.bence çok güzel oldu.rabbimden onun kalbine biraz olsun sevgi ve merhamet koymasını diliyorum... değişimi hissedyorum iyice artık olumsuz olaylara takıp bozuk plak gibi geri sarıp sarıp aynı duyguda takılmıyorum smiliyface olay yaşandığı anda kalıyor ve benim içimi yine huzur kaplıyor... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM. |