![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım şükür kavuşturana mp3 benim canımm aa34 sabahtan beri pc de dinliyorum telkinimi cik cikk kuş sesleri eşliğinde allahtan klima gürültülü çalışıyoda bastırıyor benim kuşumun sesini khkh56 gelen giden çok içeri şimdi sorucaklar bu kuş sesi ne otur hepsine dert anlatt işin yoksa y789 bugün ofiste yalnızım izinde olanlar gelmeyenler falan.iki noktamı yapsam şu susmayan telefonlar için ne 44 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım selam sevgili günlüğüm derty güzel giriş yapayimde günüm güzel geçsin.gerçi sabahtan beri yine milletle uğraşıyorum ama olsun ttli3 ayın sonuna doğru reiki kursuna gitmeye karar verdim.tam olarak kime gideceğime karar vermedim ama içimdeki ses en doğru olanı söyleyecektir elbette.öfkemi kontrol altına almak ve insanlara sevgi dolu yaklaşmak için şart oldu reiki 789569 öyle böylede öfkelenmiyo ki bu bünye mora çalıyor surat resmen,kafa desen kendi ekseni etrafında zikzak çiziyor sevincli oynar başlıklı oyuncak hesabı y789 bu arada hani anlaşamadığım bir şahıs vardı ya.şu aralar aramız baya iyi.ee tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ne verirsen onu alırsın hayatta.iyiysen iyiyim kötüysen kötüyüm.sanırım artık beni anladı ttli3 bunada şükür. şimdi sırada dil kursum var ona da başlıycam.daha iyi bir yere girmek istiyorsam bir yerden başlamalıyım sonuçta. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım agl34 off anlaşılmaz bir sebepten deli gibi ağlayasım var.ortam müsait olsa ağlayıp atıcamda üstümdeki karabulutları 789569 eve gidip anıra anıra ağlıycam sanırım.sabahtan beri yeni telkinimi dinliyorum ama ne alaka yaa niye ağlayasım geliyor.telkin çok farklı bişeyden bahsediyor.ben suçluluğu dinlerken bile ağlamak gelmemişti içimden dusun |
Ynt: bende geldim hadi bakalım az önce bir haber aldım az buçuk sinirim bozulur gibi olsada amannnn kimin umurunda deyip kendime geldim.işten çıktım ya boş bulup arkamdan millet atıp tutuyomuş.hemde en alakasız konuda resmen iftira ooo67 bazı konularda kendime eft yapıyorum.sanırım oldukça etki etmiş bana 44 sonuçta arkamdan ne kadar atarsanız benim değerimden gram düşüremezsiniz efendim 44 ve attığınız yalanlar zamanı gelince sizi vuracaktır bu nedenle keyfimi kaçırmaya niyetim yok aa34 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Hoşgeldin vien1 20 gündür yoksun yani günlüğün boş kalmış benimde arkamdan konusuyıorlar eskiden çok önemserdim takardım üzülürdüm ama şimdi hiç umrumda değil benim vicdanım rahat kendimden eminmisem ne düşünürlerse düşünsünler ne konusurlarsa konussunlar umrumda değil |
Ynt: bende geldim hadi bakalım evet cedrus çok doğru diyorsun kendimizden eminsek milletin dediklerinden bize ne wave |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ayyy çok heyecanlıyım yaa yarın reiki eğitimi almaya gidicem.hep merak etmiştim bakalım nasıl bişeymiş 44 inşallah daha olumlu biri olmama yardım eder şu düşük potansiyel enerjimide dengelemiş olurum derty |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ooo şimdiden hayırlı olsun canım derty kesinlikle çok faydasını göreceksin thumbsanim |
Ynt: bende geldim hadi bakalım sağol sanemce inşallah wave peki sen bunun eğitimini aldın mı ? |
Ynt: bende geldim hadi bakalım evet canım ttli3 Hayal abla tarafından 1. ye uyumlandım ve faydasını görüyorum.. elimde böyle bir gücüm olduğu için kendimi güvensiz hissetmiyorum.. bu çok güzel birşey thumbsanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 AM. |