![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Canım senin adına çok mutlu oldum.Sana epeydir bir şey yazmadım ama takipteyim güzel gelişmelerini bekliyoruz . kiss3 kiss3 |
biz üç kişiyiz ben keyfim ve kahyası :)) çekim yasasına ciddi ciddi sarmış durumdayım.ara vermeden telkinlerimide dinliyorum.bugün çalışmak istediğim yerin renkli baskılı resmini döktürüverdim. kapıdan girerken kapıdaki görevliye günaydın diyerek gülümsediğimi imgeledim ttli3 amannn o nasıl bir mutluluktur.bu sefer kararlıyım.tembellik edip vazgeçmiycem.sonuna kadar tırmalıycam,hakkım olan yere geçmek istiyorum artık.boşa harcanıcak tek bir günüm bile yok artık.bir arkadaşımı örnek aldım.ondaki kendine güvene bayılıyorum.iş konusunda asla mızmızlanmaz.eğer işte bir gelecek göremiyorsa basar istifayı çıkar gider.işsiz kalırım korkusu hiç olmamıştır.bu nedenlede hiç işsiz kalmadı. etrafımızda bizi böyle motive eden dostlarımızın olması çok güzel birşey.zaten artık eskisi gibi acıların çocuğunu oynayan insanlara tahammülüm yok gibi.tamam bir sorunun olabilir ama soruna değil çözüme odaklan dimi.bunu bende çoğu kez yapıyorum.ama çok çabukta kurtuluyorum bu ruh halinden.aslında çok şeyi başaracak potansiyel var varda.ahh birde kendime güvenimi yakalasam ve hiç bırakmasam süper olucak.ama yavaşş yavaşş oturuyor gibi.inşallah kısa sürede istediğim yerde çalışmaya başlıycam.kimbilir belki istediğim gibi bir sevgilimde olur 44 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım dileklerine kısa vadede ulaşman ve bu güzel haberleri bizle paylaşman dileklerimizle 25889 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım wave wave wave hobaaa oturmaya mı geldik derty bugün acaip mutluyum içim içime sığmıyor.sabahtan beri şaka yolluda olsa kendimi ne kadar çok sevdiğimi söyleyip duruyorum.iş arkadaşımda bu halime katıla katıla gülüyor.bugün kendimi çok cesaretli ve atak gördüm yahuu 44 dün doğum günümü kutladım 1 yıl daha yaşlandım ya ondan heralde ice1 amaçlarım var planlarım var.onlara yakınlaştığımı bilmek beni çok mutlu ediyor.iş konusunda sanki bir ağ örülüyor gibi.yani istediğim yerle alakalı bir tanıdığımın bir tanıdığı olduğunu sohbet sırasında öğrendim.o kadar şaşırdım ki yüzümü görmeliydiniz.resmen dudaklar ensede birleşti.demek ki yasa işliyor bir şekilde bağlantılar ortaya çıkıyor.bu hedefime yaklaştığımı gösterir.ha gayret yılmak yok imgelemeye devamm wave wave |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım istek yapabiliyor muyum eğer yapabiliyorsam yüksek sadakatten ben seni arayamam 'ı çalar mısın mümin.okan guitar |
Ynt: bende geldim hadi bakalım istek olarak sadece [sakla]ibrahim tatlıses ten haydi lelele şarkısı yada agri dagin etegin de remix[/sakla] bu ikisi dışında istek yok. khkh56 ------ ofisteyim. burada ki bilgisayarda çok sayıda albüm yok. maalesef şimdilik bunlarla idare edelim. gerçi kural ihlali yapıyorum ama... utananadam |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ağrı dağı eteğinde mi haydi le lee lee mii dunk56 ötenazi istiyorum bennn khkh56 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım agl34 kendimi şuan hiç iyi hissetmiyorum.oysa bugün dışında günlerim baya iyi geçiyordu.yine delirdim bağırdım çağırdım.anneminde canı yansın üzülsün istedim.sanırım bunu başardım.kendimi daha iyi hissederim sandım ama olmadı.evden çıkmadan öpüp sarılmak istedim ama kendime engel oldum.şu gurur yok mu şu gurur ne kadar gereksiz insanları birbirinden ayıran saçma sapan bir duygu.akşama kadar biraz düşünsün belki niye böyle delirdiğimin farkına varır ağla seni sevmediğimi söyleyerek canını yakmak istedim ama benim canım daha çok yandı.senii çok seviyorum canım annem benimm |
Ynt: bende geldim hadi bakalım madem çok istiyorsun şimdi al eline telefonu ve evi ara. ona söyle. super bu nu yaparsın. telefon ettikten sonra cafe ye gel ben artık sabahları kahve ısmarlamaktan vazgeçtim işkembe çorbası var menüde. ama sevmezsen sana kahve yaparız hiç sorun değil. smiliyface 5 dakikan başladı telefon için... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |