Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

ikizruh 23-04-2008 09:07 AM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

evet tatlı cadı tamamiyle bahar havasının üstümüzde yarattığı etki.inşallah çabuk atlatırız gözlerim kapanıyor yazarken uykulusmile
dünkü mevzulara geçeyim hemen.işyerinde çalıştığım kızın izne çıkmasını istemiştim.olduu haftaya gelmiycekmiş artık dayanamıyorum dedi.hem onun için hem benim için iyi olucak inşallah.ikinci olarakta şu hoşlandığım çocuğun benimle konuşmasını istemiştim.bilin bakalım noldu derty bir anda geldi bir soru sordu naptığım hakkında sonra biraz muhabbet açıldı.çok hoşuma gitti ya ben bu çekim yasasını çalıştırabiliyorum oleyyy blissy
dün çok net bir rüya gördüm.rüya tabiri hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.şimdi rüya şöyle; bir pazarlamacı bana kedi pazarlamaya çalışıyor(komik değil mi kedi pazarlama )kediler hakkında bilgi falan veriyor.ben alıyorum bir kedi yavrusunu dört ayağı üstüne düşer nede olsa diyerek atıyorum havaya.hayvan direkt kafa üstü düşüyor.bağırıyor ve kafası kanıyor.içim cız ediyor kanayan kafasına bakıp bunu nasıl yaptım diye düşünüyorum.sonra o acı çeken haliyle benden şefkat istercesine sokulmaya çalışıyor.ben ise ona bir daha zarar veririm korkusuyla geri çekiliyorum.burdan sonra uyandım ve hala içim cız ediyordu rüya çok net olduğu için unutmadım

heal 23-04-2008 01:25 PM

Günlüğünüzü okumadım henüz; önce yorumu yazıp sonra okumak istedim. Rüyaların bizi uyardıklarına inanırım herzaman. Bu yüzden dikkatimi çekti son mesajlara bakarken.

Hayırdır inşallah diyorum önce ama kedi genellikle size zarar vermeye çalışan bir kadın olarak yorumlanır. Biraz etrafınızdakilere karşı temkinli olmanızda fayda var diyorum ben.

ikizruh 23-04-2008 02:54 PM

söylediğin mantıklı agresif şuan bana zaten doğrudan olmasada dolaylı yollardan zararı dokunan bir kadın var hayatımda >:(

tatlıcadı 24-04-2008 04:38 PM

o zaman hiç durma çıkart hayatından onu kiss3

ikizruh 24-04-2008 05:59 PM

Alıntı:

tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
o zaman hiç durma çıkart hayatından onu kiss3

aynı işyerindeyiz canım istesemde olmaz 4897 ama az kaldı izne çıkmasına blissy

ikizruh 05-05-2008 01:15 PM

bad45

offf kaç gündür telkinleri dinleyemiyorum.nedenini anlamış değilim ama şu aralar dinlediğim zaman sabaha çok uykusuz ve yorgun uyanıyorum.bu nedenle bir kaç günlüğüne bıraktım gece telkin dinlemeyi.uyumadan önceki saatlerde mi dinlemeliyim artık dusun atakan bey den başka telkinlerde almıştım hepsini bir arada dinlediğim için mi oluyor acaba?sonuçta farklı farklı telkinler bad45

shamanic 07-05-2008 05:33 PM

merhabalar özlem cim..
http://img507.imageshack.us/img507/3...6020jc1kb9.gif
epeydir sana misafir olamamışım.. bir kahveni içeyim bu arada.. kahvesmiley
canım kendi tecrübelerimden farkettiğim kişiye özel olarak hazırlanan telkinlerin çok daha hızlı etki ettiği..

çünkü; sana hitap ederek hazırlandığından bilinçaltının kabulu daha kolay oluyor..

genel telkinleri dinlerken başta ağırlık hissini v.b neredeyse hiç yaşamamış olmama ve sabit telkinleri 1 yıldır dinlememe rağmen
özel olarak hazırlanaları dinlediğimde 1 - 2 gün bu tarz ağırlık v.b gibi etkiler hissettim..

yani yeni telkinler farkettiğin blokajlarının üzerine gidiyor ve bu sırada bu tarz etkilerin olması normal..
çok fazla boşluk bırakmadan kendini dinlendir canım..

uyumadan önce dene bakalım fark olacakmı.. ama 2 - 3 gün içinde belirtiler ortadan kalkar...
en rahat dinleme şeklini yine senin için sen kolaylıkla keşfedeceksindir..

bu arada aşk yaşamındaki minik gelişmeler çok güzel tabii aynı zamanda iş yaşamındakilerde .. super

çıktımı bakalım izne.. sevincli sevincli artık ortamın rahat ve huzurludur umarım canım..

sevgiler..

ikizruh 08-05-2008 10:16 AM

shamanic baştan aşağı senin yorumlarını okuyorum üşenmemiş herkese cvp yazmışsın.bu arada beni de unutmamışsınnn ark5 telkinlere 4 gün ara vermiştim.ama iki gündür tekrar dinliyorum gece yatarken.şimdi daha iyiyim sanırım.yılmak yok sonuna kadar gidicem.inşallah bende 1 yıl gibi bir süreyi burda telaffuz edebilirim wave

seramoni 08-05-2008 03:16 PM

Ben de de dalgalanmaların ve baş da ağırlık hissi fazla olduğu zamanlarda Atakan Üstat gece fazla dinlemememi çünkü beynin de dinlenmye ve öğrendiklerini verilenlri hazmemetmk için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi ki ben de katılıyorum.Gece dinlediğim zaman başta ağırlık hissi ve yorgunluk fazla oluyodu şimdi gece dinlemiyorum ve daha rahatım.Ayrıca sosyal fobi telkinini günde bir iki defa özellikle kulaklıkla dinlemeni tavsiye ediyorum.Atakan Bey'in önerisi de böyle...

Mustang 08-05-2008 03:32 PM

Özlemciğim, bende gece dinlerken sabah çok zor kalkıyordum .Eşim benden bir iki saat geç yatıyor.Ben dinlemeye başlıyorum oda yatarken kapatıyor, böylece uykudada dinliyorum ama uzun süre değil .Sende istersen saat kurup belirli saat dinle sora kapat. Bidene bakalım ne olacak.Canım senini öpüyorum huzulu mutlu olmanı diliyorum. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM.