![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım alk78 devam et bence yılma ya bu telkinler biraz sabır işi sabır edersen olur bende de bazen oluyo bu değişimler bu aralarr mesala canım istemiyo ama olumsuz duygular terkediyodur olumsuz anlarında şunu düşün olmak istediğin kişiyi aklına getir hatta bunu bi kağıda yaz ve hergün her sabah oku iyi gelecektir unutma bir sen daha yok bu dünyada değerini bil yüreğini al yanına meydan oku hayata herşey seninle başlar |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Gökhan çok teşekkür ederim alk78 güzel yazın için dediğini uygulamaya çalışıcam |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Bugün telkinleri dinlememin 12.günüüüü uy897Bende ki en büyük değişim konuşmamın akıcı olması şuan bunu daha çok anladım.Arkadaşa heyecanlı heyecanlı bişey anlatıyorum normalde çok heyecanlandığım da lafın bir yerinde takılır sonunu getirene kadar da öle saçma sapan giderdim.Ama şimdi takılmıyorum cümlem akıp gidiyor 98569Aman nazar değmesin aminnn |
Ynt: bende geldim hadi bakalım günaydınn sevgili günlüğüm 98569Bugün kendimi harika hissediyorum.Biraz kilo almışım bugün tartılınca farkettim.Telkinlerime kiloyla alakalı olanıda ekliycem.İnşallah işe yarar,yoksa piknik tüpüne dönücem agl34Kendime bir yürüme bandı almaya karar verdim inşallah en yakın zamanda eski formuma kavuşurum. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım buarada kullandığım smileyler niye çalışmıyor??? |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merak etme özlem sen bu hız ve hareketlilikle yürüme bandına ihtiyacn felan kalmazz, eski formunuda hemen yakalarsın.nerdeyse hemen her yerde msjın var aa34 .hadi abakalm sana bol kilo vermeler sonada bol bol günesin tadını çıkartmalar smiliyface |
Ynt: bende geldim hadi bakalım khkh56 keşke hareketli olan parmaklarım değilde bacaklarım olsaydı partysmiley ama nerdeee.Öyle sabah bir sıkıntıyla girivermişim siteye naptığımı hatırlamıyorum smiliyface |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merhaba özlem cim.. bu ara olan yoğunluğumdan dolayı geç okuyorum mesajlarınızı ama okuyorum mutlaka.. sevincli öncelikle simileyleri kullanırken önce yada sonra yazdığın kelime ile birleşmemesine özen göster.. diğer kelimeye eklenirse yazı olarak çıkıyıor.. mesela klghjtuh788 doğrusu tuh788 taşlar konusuna gelince canım sedat amcanın önerilerini elbette çok önemli.. ama dediğim gibi sende taşlar konusunda bilgi sahibi oldukça kendi tercih ettiğin şekilde kullanacaksın.. kaplangözü taşını göbek deliğinin birazcık altına doğru koyarsan ve o şekilde kullanırsan daha iyi olur canım.. kilo konusunda aşağıda vereceğim linki incele bakalım .. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-t185.0.html sevgiler.. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım saol shamanic bunu hayatıma uygulamaya çalışıcam kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım alk78 özlem tebrikler ilk öncelikle sendeki değişmeleri bende yaşıyorum önceden panikle cevap verirken sadece şimdi düşünerek ve sakin konuşuyorum gülümsemelerim çok içten oluyo azönce arkadaşlarla beraberdim öyle rahattım ki anlatamam ama ego-kendine güven -sosyal fobiyi dinliyorum ondan galiba bende felaket susuyorum ama su insanı ve beyni değiştirir değişimlerin çok güzelumarım dahada iyi olursun mlk34 mlk34 bak iki tane melek gönderdim karamsar olduğunda yanında olsunlar sevgiyle kal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |