Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

gökhanavcı 21-03-2008 09:31 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

yani gerçektende güzel bi laf sen neler yapıyosun değişimler nasıl

gökhanavcı 22-03-2008 07:18 PM

alk78 hanımefendi bugün nasıl acaba özlem nasılsın varmı iyi bişey moraller eiminim en üst seviyededir hayat kocaman güllümsemiş sana yine

ikizruh 24-03-2008 06:40 AM

benim moral herzaman tavanda şu aralar gökhan derty inşallah seninde öyledir...
bugün erken uyanıp güzelce kahvaltımı ettim spor olsun diye ablamla bizim mahallede biraz turladık.olayı abartıp markete bile yürüdük ayaklarım davul gibi oldu.ama kendimizi şımartıcak bir sürü malzemeyle geri dönünce ağrı sızı kalmadı valla.iki tane kitap aldım kendime kuantum sıçrama ve kozmik çekim yasası.aslında amacım şu deep peat yöntemi denen kitabı bulmaktı.iki büyük kitaçıya girmeme rağmen bulamadım.elim boş çıkmadım bende.kendimi şu aralar çok olumlu görüyorum herkese bol bol sevgimi yolluyorum gıcık olduklarımda dahil.gerçekten işe yarıyor günüm oldukça sorunsuz geçiyor.az önce de biraz bisiklet çevirdim.bunu yazarkende delta dalgası dinliyorum bana huzur veriyor.yarın içinde güzel bir diledim kendime ve herkese 98569 iyi geceler tüm hayatım değişti sakinlerii

duru79 24-03-2008 07:03 PM

rica ederim özlemcim..sen bilirsin ama spor salonu yerine istediğin zaman evden yapabilirsin.
müzik marketlerde vcd olarak satılıyor 2 cd birinde hareketler nasıl yapılıyor onu öğretiyorlar diğerinde performans var 45 dakika...
Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
duru canım çok teşekkür ederim ilgine gerçi ben o saatte işte oluyorum ama spor salonu bizim eve oldukça yakınmış.bir iletişime geçeyim

seramoni 25-03-2008 12:18 AM

Özlem mutluluğunun her daim devam etmesini diliyorum,ben de spora başldım tekrar ve gerçekten insana kendisini çok iyi hissettiriyor...

ikizruh 25-03-2008 12:36 AM

canım çok teşekkür ediyorum güzel dileğin için alk78 gerçekten spor insana kendisini iyi hissettiriyor.eve bisiklet almıştım uzun zamandır kullanmıyordum.tembellik işte coffe2 şu aralar kendimi çok iyi hissediyorum ruhumdaki güzelliği vücuduma da yansıtmak istedim derty 5 kilo fazlam var şuan.ama takıntı halinde deil allahtan.yani her sabah uyanıp tartıya saldırmıyorum.bir de seramoni bişey önereyim sana.egzersiz yapmadan önce beta dinle valla bende doping etkisi yapıyor uzun süre pedal çeviriyorum bisiklet

duru79 25-03-2008 12:53 AM

özlem kabul edersen sana bir önerim olucak.Maalesef bende tembelim tembellikten spor yapamıyorum utananadam Ama bişey keşfettim stylegym....
Hem dans ediyorsun,hem egzersiz yapmış oluyorsun çok zevkli ve çok eğlenceli..Ben kilo vermek için yapmıyorum.eğlenmek için yapıyorum.evde izleme imkanları olanlar sabahları show tv de sanırım tuncay vural nasıl stylegym yapılacak onu gösteriekProgram saat 10.00 da başlıyor ama hergün varmı bilmiyorum ders çalışıyordum mola verim derken tv baktım ozaman gördüm.
STYLEGYM

KAZANICAKLARINIZ
KAYBETTİKLERİNİZ

Sağlık Stress
özgüven fazla kilo
başarı eklem ağrısı
pozitifenerji kasağrısı
ideal vücut negatif enerji
kondisyon selülit
Alıntı(www.stylegym.com)burdan detaylı bilgi alabilirsin özlem sorun olursa sorabilirim.
Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
canım çok teşekkür ediyorum güzel dileğin için alk78 gerçekten spor insana kendisini iyi hissettiriyor.eve bisiklet almıştım uzun zamandır kullanmıyordum.tembellik işte coffe2 şu aralar kendimi çok iyi hissediyorum ruhumdaki güzelliği vücuduma da yansıtmak istedim derty 5 kilo fazlam var şuan.ama takıntı halinde deil allahtan.yani her sabah uyanıp tartıya saldırmıyorum.bir de seramoni bişey önereyim sana.egzersiz yapmadan önce beta dinle valla bende doping etkisi yapıyor uzun süre pedal çeviriyorum bisiklet

ikizruh 25-03-2008 01:51 AM

duru canım çok teşekkür ederim ilgine gerçi ben o saatte işte oluyorum ama spor salonu bizim eve oldukça yakınmış.bir iletişime geçeyim

ikizruh 25-03-2008 09:19 AM

[quote=duru79 ]
rica ederim özlemcim..sen bilirsin ama spor salonu yerine istediğin zaman evden yapabilirsin.
müzik marketlerde vcd olarak satılıyor 2 cd birinde hareketler nasıl yapılıyor onu öğretiyorlar diğerinde performans var 45 dakika...
[quote=özlem ]
tamam duru haftasonu bakarım müzik marketlere önerin için tekrar saol kiss3
bugün tam yarım saat servis bekledim ama moralimi bozmadım etrafla ilgilendim sokak köpekleriyle konuştum.yoldan geçerlerken uyardım falan halim baya komikti yani.köpekleri çok seviyorum gözümün önünde başlarına bişey gelmesine dayanamam.kendimi süper hissediyorum çok güzel hissediyorum kendimi seviyor muyum ne 44 şu hayatta en çok istediğim şey kendimi sevmek,ben kendimi seversem herkes sever sung66 eskisi gibi kendimi eleştirmiyorum.mesela geçen aylarda ayrıldığım kişi geliyor aklıma.eskiden olsa şöyle olmasaydım gitmezdi keşke öyle yapmasaydım falan abuk sabuk olumsuz düşünceler işte.geçen bilgisayarımda kalan bir resmini gördüm tesadüfen aklımdan geçen ilk düşünce ben ona fazlayım smileydance artık bir karar aldım kendime değer vermeden kendimi sevmeden kimseyi hayatıma sokmıycam.önce ben kendimi sevicem önce ben kendime aşık olucam.sonra zaten gelir gerçek değerimi bilecek kişi derty

ikizruh 25-03-2008 10:13 AM

önerisi olan var mı ?

arkadaşlar birşey danışıcam ben haftaya s.m.m.m kurslarına başlıycam kendimi haftasonu na yazdırdım.2 den 8 e kadar.bu zaman uzun gibi birde bahar geldi derse veremem kendimi gibi geliyor.acaba hafta içi işten çıkışta yapsam daha verimli olur mu ?
çatladı beynim düşün düşün bir fikri olan varsa yazsın lütfen

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM.