![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Senin adına sevindim gökhan.Ben daha sosyal fobiyi eklemedim onu da bu akşam ekliyim bakalım nasıl olucak 956k |
Ynt: bende geldim hadi bakalım off şuan kendimi çok kötü hissediyorum başıma aniden bir ağrı saplandı.sebebine gelince sivri zeka arkadaşlarımdan biri bana mail atmış.trafik kazasında bedeni ikiye ayrılmış sürücü resmii ks3 hayattan soğudum resmen,arkadaşa da bir güzel mail döşedim.ya ne gereği var böyle şeyleri birbirimize gönderiyoruz. Allahım kimseye böyle ölüm nasip etmesin.Amin 96 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Hadi güzel olur inşallah... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım yahu bu karma nedir 6 mesajıma 6 karma verillmiş ben verebiliyor muyum verirsem hangi durumlarda veriiyorum blissy canı sıkılan insan işte böyle soru sorup adamı insanlıktan çıkarır y789 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım yok tatlım siz haklısınız... ben durumu kökten hallediyorum şimdi.. gerek özelden gerekse arkadaşlara sordukları anda genelde günlüklerinden bunun cevabını bildiğim kadarı ile aktardım ama her seferinde bu konuyu forum kullanımı bölümüne ekleyeyim dedim ve erteledim.. demekki neymiş erteleme telkinini daha fazla dinlemem gerekiyormuş.. şimdi senin vesilen ile yeni gelen arkadaşlarda bu konudan faydalanabilsin diye ilgili bölüme bir başlık açacağım linkide sana yazarım canım.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: bende geldim hadi bakalım buyrun efenim karma konusu taze çıktı fırından.. y789 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t5911.0.html hismiley |
Ynt: bende geldim hadi bakalım konuyu öğrenmişken ilk karmamı sana verim shamanic derty |
Ynt: bende geldim hadi bakalım arkadaşlar lütfen karma konusnda cimri davranmayalım 44 karmaları görelimm korkak alıştımayın elinizi derty |
Ynt: bende geldim hadi bakalım alk78 özlem mrb çok güzel bi söz sana yazmak istedim mümin sekmana ait HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN SEÇİM SENİN SEYİRCİ KOLTUĞUNDAN SIKILDIYSAN SAHNEYE ÇIK gerçekten harika sözler ya bence bunları göreceğimiz bi yere yazmalı her güün okumalıyız |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bu lafı bende duymuştum oldukça kamçılayıcı bir laf hani blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 PM. |