![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım ben gerçekten hamlamışım ya 789569 dün biraz spor yapıyım dedim.biraz dediysem 2 saat kadar bisiklet şuan hala kendimi yorgun hissediyorum.yemeğide yedim şimdi ama yorgunluk geçmedi.ama içim çok huzurlu bu yorgunluğa değer.vücudumu iyice alıştırcam spora.hergün yarım saatlik yürüyüşlerle tekrar o fit vücuda sahip olucam uy897 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bu arada sitemizdeki tüm annelerin annler günü kutlu olsun kiss3 biz annemize ekmek pişirme makinesi bir de son model bir elektrikli süpürge mak.aldık. canım benim çok sevindi.almış çavdar ununu sabahtan akşama kadar ekmek pişiriyor y789 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım üç günden beri alakasız yerlerde araçtan inip deli danalar gibi soluk soluğa tekrar eve yürüyorum.böyle kendimi zorunlu bırakınca spor yapmak daha zevkli.hiç olmazsa bir amaca hitap ediyor uy897 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bugün yataktan zorla kalkmama ragmen şuan kendimi doping almış gibi hissediyorum.üstümdeki o uyuşukluktan eser kalmadı tutmayın benii uy897 bu aralar herşey çok güzel.geçen haftaya göre eski neşeme tekrar kavuştum.hayatı,yaşamayı,insanları çok seviyorum. herşey güzel güzelde şu sorunumu hala aşamadım.karşı cinsten birinden hoşlandığım zaman bunu belli edemiyorum.gözlerimi kaçırıyorum bana baktığında.muhabbet desen hiç açamıyorum.sanki ondan hoşlandığımı bilmemesi gerekiyormuş gibi.çok soğuk ve itici oluyorum. napmalıyım canım çok sıkılıyor içimdeki bu ürkek kızı öldürmek istiyorum.çok sıkıldım ondan artık.ne var ki onunla ilgilendiğini göstersen azıcık gülümsesen köşe bucak kaçmasan.kendimi hala değersiz mi hissediyorum.belkide o kadar güzel bulmuyorum.ama aynaya baktığımda yansıyan hoş bir bayan. sosyal ortamlarda artık daha girişkenim konuşkanım ama nedense bu karşı cins mevzusunu aşamadım.onu çok beğeniyorum ama olmuyor yapamıyorum off offff 789569 önerisi olan var mı arkadaşlar |
Ynt: bende geldim hadi bakalım git yanına alakasız bi soru sor. y789 soru sormak için gidersen düşünmeden o an aklına zaten gelir... mesela "saat kaç?" öğrendikten sonra teşekkür edip ayrılırsın yanından.. sigara kullanııyorsa her iki tarafta en güzel bahane "çakmak" smiliyface bunu yapabilirsin, biliyorsun değilmi? |
Ynt: bende geldim hadi bakalım heh işte şu git yanına yok mu allahım gidemiyorum ki ayaklar geri geri gidiyor khkh56 sigara kullanmıyorum ama saat mevzusunu iyi aklıma getirdin mümin okan.gerçi herkesin telefonu var artık al bak tel.inden saatine demii y789 |
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım aynı yerde değiliz ki o karşı binada sadece aynı taşıtla gidip geliyoruz.aynı yerde olsak harekete geçmesi daha kolaydı sanırım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |