![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Bu konuda milyonlarca kitap yazıldı yapmaaa, önemli olan nasıl yakınlaşacağın mı yoksa sen misin? Sen ayağına gitme, onun gelmesini sağla krz67 Ben bu işleri unutalı yıllar oluyor ama bildiğim tek şey senin kendine verdiğin önem. Sen inanıyor musun kendine güvenerek dimdik önünden geçtiğinde kafasını kaldırıp bakmayacağını? Sağlam bas yere, indirme hemen yelkenleri suya. wave |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ahh agresif ahh delircemm 789569 baktığına eminim ama kim bir buzdolabına yaklaşmak ister ki hoş olsada.ilgimi belli edemiyorum ona bakmamaya çalışıyorum bana bakışını hissettiğimde.öyle buz gibi kalıyorum kafamı çeviriyorum.yok ben valla psikopatım sanırım |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
çok klasik olduğumu fln düşünceksiniz belki ama istisnalar dışında pek belli edilmemesi taraftarıyım zaten bence onlarda onu istiyor biraz ilgi gösterdin mi hemen havaya giriyor geri çekiyolar kendilerini bence o gelsin senin yanına art56art56 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım sanmıyorum melodiss ilgimi anladığında havalanacağını.ben oraya kadar olan durumu halletsem zaten sorun kalmıycak.ben gülümsemeyi deniyim bakalım.çok zor benim için ama deniycez artık y789 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bu sefer niye gülüyorsun durup dururken dermiş gbi bakarsa napcan? dusun 44 bence ortak arkadaş,ortak ortam,ortak ilgi fln bulmaya çalış yani direk belli etmektense bi yakınlık olsun aranızda onayi yada sen bana bakma ya ben hiç anlamam çok başarılıymış gbi bu konularda bide sana öğüt veriyorum içinden ne geliyorsa öyle yap kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım melodiss canım çok şekersin ya khkh56 suratına bakıp bakıp smil56 gülmiycem.sadece gülümsiycem azcık utananadam |
Merhaba Özlem. actionsmile Bence ne yaparsan yap, sorun değil. O şimdiye senin duygu durumunu az çok anlamıştır. (Akıllı Biriyse Tabi) Zamana bırakmayı dene. Acele etme. Üstüne gittikçe bişeyler istediğin gibi olmayacaktır. O yüzden bazı tesadüfler sizi bir araya getirecektir... Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merhaba ne hoş,itiraf ediyorum acayip ilgimi çekti,bencede gülümseyebilirsin ama zamanını iyi ayarla,arkadaşlar pat diye daldım ama kusura bakmayın |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Merhaba Özlem. actionsmile Bence ne yaparsan yap, sorun değil. O şimdiye senin duygu durumunu az çok anlamıştır. (Akıllı Biriyse Tabi) Zamana bırakmayı dene. Acele etme. Üstüne gittikçe bişeyler istediğin gibi olmayacaktır. O yüzden bazı tesadüfler sizi bir araya getirecektir... Sağlıcakla... hismiley üstüne gittiğim yok ki mehmet aksine hiçbirşey yapmıyorum zaten.isteyip yapmadığım içinde hindiler gibi düşünüyorum nolucak diye khkh56 [/quote] |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |